Laatste 'Y: The Last Man'-afleveringen gaan je omver blazen

De laatste paar afleveringen van Y: The Last Man moeten je echt helemaal versteld doen staan.

Jim Pedd, 20-10-2021 07:54

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie Y: The Last Man heeft een unieke en moeilijke reis achter de rug, om vertaald te kunnen worden van de comic naar een serie. Maar desondanks komt de serie al na 1 seizoen tot een einde.
Actrice Ashley Romans, die de rol van Agent 355 speelt in de televisieserie, vertelt tijdens een interview dat de laatste paar afleveringen groter dan ooit zijn.

Y: The Last Man
"In aflevering 8 ga je heel wat tijd doorbrengen met de Amazons. Dat is voor mij een van mijn favoriete afleveringen", begon de actrice. Dat had voor haar vooral te maken met het "buitengewone spel van Elliot Fletcher, Olivia Thirlby, Marin Ireland, Missi Pyle en alle andere prachtige amazones."

Daarna zie je in afleveringen 9 en 10 "een boel werelden botsen. Je ziet het Pentagon met het trio botsen en met de Amazones. Heel wat werelden botsen en mensen gaan keuzes maken."

Dat gaat zorgen voor een paar opwindende en frisse laatste afleveringen, die wat de cast betreft hopelijk een andere zender ervan overtuigen de serie op te pikken voor meer. Je kunt Y: The Last Man streamen op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Y The last Man, Ben Schnetzer, FX

Populair nieuws