'Maradona: Blessed Dream' binnenkort te streamen

De serie wordt later deze maand nog toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video...

Geoffrey Ketels, 22 oktober 2021 06:00

Voetbalfans hebben er een nieuwe serie bij om naar uit te kijken. Later deze maand wordt aan het aanbod van Amazon Prime Video namelijk de reeks Maradona: Blessed Dream toegevoegd.
In de serie Maradona: Blessed Dream zijn de hoofdrollen (buiten voor Maradona zelf uiteraard) weggelegd voor drie personen die een goed portret van Maradona proberen te schetsen. Het gaat hierbij om Nazareno Casero, Juan Palomino en Nicolas Goldschmidt.

De serie speelt zich af in de geboorteplaats van Maradona, meer bepaald in het stadje Fiorito in Argentinië. In het bijzonder wordt er in de reeks aandacht besteed aan het belang van Maradona tijdens de Wereldbeker voetbal in Mexico '86.

Niet in één keer gelanceerd
Het volledige seizoen van Maradona: Blessed Dream zal pas online staan tegen 26 november 2021. Dit is het gevolg van het feit dat de afleveringen gefaseerd worden toegevoegd. De eerste vijf afleveringen verschijnen op 29 oktober. De resterende afleveringen zullen wekelijks verschijnen, aldus tot ze op 26 november allemaal zijn toegevoegd.

Ben jij dus met andere woorden een voetbalfan en nog beter, was of ben je ook een grote fan van Diego Maradona? Dan mag je deze nieuwe serie op Amazon Prime Video zeker en vast niet missen!


Lees meer over: Maradona Blessed Dream, Amazon, Amazon Prime, Amazon Prime Video, Maradona, serie, series

Populair nieuws