search

Ons nieuws van vrijdag 22 oktober 2021

Topdrukte op Netflix met 19 nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Topdrukte op Netflix met 19 nieuwe series deze week

Check hier wat Netflix allemaal nieuw heeft toegevoegd aan zijn aanbod.

Het was een heerlijk weekje op Netflix vol nieuwe series. We duiken er maar meteen in, want het zijn er weer behoorlijk veel!

Japan Sinks: People of Hope (2 afleveringen): Na het zinken van het eiland Hinojima, doet de premier Tadokoro's theorie af als ongegrond. Een artikel in een tijdschrift brengt Amami's carrière in gevaar.

Chesapeake Shores (5 seizoenen): Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Gabby's Poppenhuis (3 seizoenen): Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

Komi Can't Communicate (1 seizoen): Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

Misfit de Serie: De Misfits hebben een druk jaar voor de boeg: ze bereiden een schoolmusical voor. Als het strenge nieuwe schoolhoofd de voorstelling verbiedt, moet Julia in actie komen.

Gold Stars (1 seizoen): Deze verzameling archiefbeelden eert de voetbalhelden die meespeelden in de meest legendarische wedstrijden uit de lange geschiedenis van de FIFA-wereldbeker.

Insiders (1 seizoen): Twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, en staat er 100.000 euro op het spel.

Cowboy Bebop (1 seizoen): De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Toet Toet! Cory Carson (6 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

Sex, Love & goop: Moedige koppels werken in deze realityserie aan meer seksueel genot en meer intimiteit met de hulp van Gwyneth Paltrow en een team van experts.

Insiders: Twaalf mensen denken dat ze in de laatste ronde van de casting voor een reality show zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, met 100.000 euro op het spel.

Life's a Glitch with Julien Bam: De beroemde influencer Julien Bam en zijn sidekick Joon Kim reizen per ongeluk naar een parallelle dimensie. Samen proberen ze terug te keren naar het gewone leven.

Locke & Key (seizoen 2): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

Inside Job: Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Adventure Beast: Een dappere zoöloog, zijn pittige nichtje en angstige assistent verkennen de wereld en redden wilde beesten in deze educatieve en grappige animatieserie voor volwassenen.

Dynasty (seizoen 4): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

More than Blue: The Series: Een romantische serie op basis van de hitfilm uit Taiwan uit 2018.

The Office U.S. (seizoen 1-9): Een mockumentary over een groep typische kantoormedewerkers. Hun werkdagen bestaan uit clashes van hun ego's, ongepast gedrag en meer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je het sexy kostuumdrama 'Bridgerton' moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je het sexy kostuumdrama 'Bridgerton' moet kijken

Rijkdom, lust en verraad in de wereld van de machtige familie Bridgerton.

Bridgerton is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn, en nu kan je op Netflix van seizoen 1 genieten van de machtige familie Bridgerton. In totaal zijn er nu 4 seizoenen aangekondigd. Hoofdrollen zijn voor Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan, Jonathan Bailey en uiteraard Julie Andrews.

Bridgerton speelt zich af in het Londense Regency-tijdperk in 1813, en gaat over de aristocratische familie Bridgerton. Weduwe Burggravin Bridgerton is moeder van acht kinderen: haar vier zonen, Anthony, Benedict, Colin en Gregory, en haar vier dochters, Daphne, Eloise, Francesca en Hyacinth. De serie gaat ook over hun opzichtige buren, de Featheringtons.



Elke aflevering heeft een heerlijk voice-over van Julie Andrews, die de stem van de anonieme en altijd schandalige nieuwsbrief-columnist Lady Whistledown inspreekt. Lady Whistledown weet alles over iedereen in Londen en haar columns zijn razend populair, zelfs bij koningin Charlotte.

In tegenstelling tot de boeken, speelt Bridgerton zich af in een alternatieve geschiedenis. De chique society bewoners zijn divers in kleur en achtergrond. De makers van de serie wilden een wereld creëren die niet "kleurenblind" is omdat "dat zou betekenen dat kleur en ras nooit in overweging zijn genomen, terwijl kleur en ras onderdeel van de show."



Acteurs
Die diversiteit is goed terug te zien in de casting. Zo zijn de hoofdrollen voor Phoebe Dynevor (Dickensian), Regé-Jean Page (For the People), Adjoa Andoh (Doctor Who), Nicola Coughlan (Derry Girls), Jonathan Bailey (Broadchurch), Golda Rosheuvel (Luther) en uiteraard Julie Andrews (The Sound of Music).

Fans
Toen bekend werd dat Shondaland het productiebedrijf werd, ging de bal rollen onder de fans. Shondaland is het productiebedrijf van Shonda Rhimes. Eerder was zij al verantwoordelijk voor het succes van Grey's Anatomy en How to Get Away with Murder. Seizoen 1 van Bridgerton is door kijkers massaal gebinged, waarna er al snel 3 nieuwe seizoenen aangekondigd zijn.

Op IMDb krijgt Bridgerton een 7,3, op Rotten Tomatoes 88%!

Wist je dat...
- Julie Andrews geen enkele keer te zien is in de serie, je hoort alleen haar stem.

- Er is nogal wat werk gestopt in de kostuums van de show. Zo heeft elke familie zijn eigen kleurenpalet, zitten er hints en grapjes naar de boeken en het plot in verstopt, en hebben de traditionele kostuums moderne twists. Dit geeft de show een tijdloos uiterlijk, en is het niet een normaal kostuumdrama.

- Bridgerton had een spectaculaire première en werd direct de meest bekeken originele Netflix serie bij lancering - op dit moment wel overtroffen door Squid Game.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute slachtpartijen in de epische serie 'Vikings'
Series / Video/clip/featurette

Brute slachtpartijen in de epische serie 'Vikings'

Vikingheld Ragnar Lothbrok startte een zesdelige slachtpartij in de serie Vikings.

Het blijft een opvallende situatie dat bepaalde series in Nederland op Netflix staan en in een buurland alleen te zien zijn op bijvoorbeeld Amazon Prime Video. Dit geldt bijvoorbeeld voor de succesvolle serie Vikings.

Hieronder zie je een promo van Amazon Prime Video UK voor de historische dramaserie. In de beelden zie je heel wat van het geweld voorbijkomen. Van Ragnar die in een slangenkuil wordt gegooid tot Bjorns epische eindstrijd. Het zijn enkele van de meest memorabele sterfscènes uit de serie.

Video met grootste en emotionele doden
In onderstaande video The Biggest & Most Emotional Deaths From Vikings zien we zoals de titel van de video al zegt de grootste en meest emotionele doden in de topserie die je in Nederland op Netflix vindt.



In het harde drama Vikings volgen we de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie. Met onder meer Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Jessalyn Gilsig, George Blagden en Gabriel Byrne.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' wordt echt anders dan 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'House of the Dragon' wordt echt anders dan 'Game of Thrones'

De Game of Thrones prequelserie House of the Dragon zal niet hetzelfde zijn.

House of the Dragon komt in 2022 naar HBO Max en heeft heel grote schoenen te vullen na het enorm succesvolle Game of Thrones dat even geleden werd afgerond. Nu blijkt dat de nieuwe serie toch wat anders wordt.

In gesprek met Miguel Sapochnik, die zowel afleveringen van Game of Thrones als House of the Dragon maakte, wordt duidelijk dat de nieuwe serie "anders" wordt.

"Ik denk dat we heel respectvol zijn naar de originele serie. Deze was niet verkeerd, dus we proberen niet het wiel opnieuw uit te vinden. House of the Dragon heeft zijn eigen toon die in de loop van de serie zal evolueren en naar voren zal komen," aldus Sapochnik.

Geen ander kleurenpalet
"Maar het is eerst erg belangrijk om respect en een ode te brengen aan de originele serie, die flink baanbrekend was. We bouwen op die serie en we zijn hier alleen vanwege die serie," zei Sapochnik. "Dus het belangrijkste voor ons is om die serie zoveel mogelijk te respecteren en te proberen deze te complimenteren in plaats van hem opnieuw uit te vinden."

"En ik was betrokken bij het maken van de originele show, dus ik heb het gevoel dat dat nuttig was. Dus ik kom niet aan met de gedachte: 'Laten we alles veranderen! Laten we een ander kleurenpalet doen!' Nee, ik vind het kleurenpalet heel mooi," sloot de regisseur af.

Recent verscheen onderstaande teaser trailer en ergens in 2022 - mogelijk in april of mei - keert Westeros terug op de buis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De langverwachte terugkeer van 'Dynasty'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte terugkeer van 'Dynasty'

We hebben er even op moeten wachten, maar 'Dynasty' is eindelijk terug!

Eindelijk is er goed nieuws voor fans van de serie Dynasty. Het vierde seizoen van de populaire reeks is namelijk vanaf vandaag te bekijken bij Netflix!

De Coronacrisis heeft roet in het eten gegooid van het releaseschema voor menig aantal series. Eén van de slachtoffers was het vierde seizoen van Dynasty. De lancering van dat vierde seizoen moest worden uitgesteld waardoor het pas later op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden.

Bovenstaande zorgde ervoor dat Nederlandse en Belgische fans meer dan een jaar hebben moeten wachten op het vervolg. Gelukkig is deze nu dan toch eindelijk gearriveerd! Hoe gaat het nu bijvoorbeeld met Fallon na haar vrijgezellenfeest? Het antwoord op deze vraag kan je vanaf vandaag ontdekken bij Netflix!

Vijfde seizoen
Vanaf vandaag kan je dus aan de slag op Netflix met het vierde seizoen van Dynasty. Daarmee komt er met zekerheid nog geen einde aan de reeks. Inmiddels werd namelijk bekend gemaakt dat er ook zeker nog een vijfde seizoen zal verschijnen.

Wil je alvast een voorsmaakje van het vierde seizoen van Dynasty? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken. Je kan natuurlijk ook gewoon meteen aan de slag gaan met het vierde seizoen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winston gevonden voor 'John Wick'-prequelserie 'The Continental'
Series / Nieuws

Winston gevonden voor 'John Wick'-prequelserie 'The Continental'

Winston Scott wordt gespeeld door Colin Woodell uit The Flight Attendant.

Even geleden werd bekend dat The Continental, de prequelserie van de filmreeks John Wick zal bestaan uit drie delen, misschien wel in de vorm van drie losse films. Nu wordt duidelijk wie de hoofdrol gaat spelen in de drieluik.

Het is acteur Colin Woodell, bekend uit de serie The Flight Attendant en The Originals, die zich de rol van de jonge Winston Scott moet gaan aanmeten. Winston is de rol van acteur Ian McShane in de reeds verschenen drie films rond John Wick.

Nog vijf andere acteurs gevonden
Ook Hubert Point-Du Jour (The Good Lord Bird, Dr. Death), Jessica Allain (The Laundromat, Archenemy), Mishel Prada (Vida, Riverdale), Nhung Kate (The Housemaid, Bitcoin Heist), and Ben Robson (Animal Kingdom, The Boy) hebben zich voor de serie gemeld, meldt Deadline. Ze spelen respectievelijk de personages Miles, Lou, KD, Yen en Frankie.

In de serie krijgen we ook een rol te zien van Hollywood-grootheid Mel Gibson (Lethal Weapon, Braveheart), die eerder werd aangetrokken voor het nieuwe mysterieuze personage Cormac.

In The Continental zien we de eerste jaren van het hotel, een veilig oord voor huurmoordenaars en vergelijkbare types. John Wick: Chapter 4 verschijnt overigens in mei 2022.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie 'Tampa Baes' in december te streamen
Series / Nieuws

Nieuwe serie 'Tampa Baes' in december te streamen

De nieuwe serie volgt een groep lesbische vriendinnen in Tampa Bay in Florida...

In december maakt een gloednieuwe unscripted serie haar opwachting op de streamingdienst Amazon Prime Video. Het gaat hierbij om de reeks Tampa Baes. Wat kan je precies van deze gloednieuwe serie verwachten?

De serie Tampa Baes zal ons meenemen naar Tampa Bay aan de kust van Florida. Meer bepaald zal de reeks ons kennis laten maken met het leven van Florida's LGBTQ+ hub. De groep trouwe vriendinnen die we volgen zijn altijd wel te vinden voor een (opzwepend) feestje. Zoveel wordt al snel duidelijk!

8 afleveringen
Het eerste seizoen van deze nieuwe docuserie die afkomstig is van de hand van 3 Ball Productions bestaat uit in totaal acht afleveringen.

De cast van de reeks bestaat onder meer uit Ali Myers, Nelly Ramirez en Shiva Pishdad. Uiteraard zijn er nog heel wat meer personen waar we kennis mee zullen maken in de acht afleveringen.

Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water. De trailer die de wereld werd ingestuurd voor het eerste seizoen van de reeks maakt meteen duidelijk dat het er vaak heel wild aan toegaat aan de kust van Florida. Heb je deze trailer nog niet gezien? Dan kan je ze hieronder even bekijken.

Tampa Baes is te streamen bij Amazon Prime Video vanaf 10 december 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter: New Blood' komt ook naar Streamz
Series / Nieuws

'Dexter: New Blood' komt ook naar Streamz

Het is nu al voor veel fans uitkijken naar de terugkeer van Dexter!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws vandaag voor Vlaamse fans van de serie Dexter. Er werd namelijk bekend gemaakt dat Dexter: New Blood ook zal worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst Streamz.

Acht jaar na het einde van de oorspronkelijke reeks keert Dexter Morgan terug. Het verhaal speelt zich af tien jaar na het einde van de originele reeks. Eerder werd door onder meer Dexter-acteur Michael C. Hall aangegeven dat fans niet moeten te verwachten dat de aankomende revival zomaar rechttoe rechtaan een voorzetting zal zijn van de originele reeks. Dat is namelijk niet het geval.

Ondertussen heeft het leven van Dexter een compleet nieuwe wending genomen. Niet alleen is hij verhuisd, daarnaast draagt hij ook een andere naam. Hij gaat vanaf nu dan ook door het leven als Jim Lindsay. Komen we in de revival onder meer te weten wat Dexter de voorbije tien jaar allemaal heeft uitgespookt? Wie weet...

Streamz
Voor Vlaamse abonnees op streamingdienst Streamz is er nu in ieder geval goed nieuws. Zij kunnen vanaf 8 november namelijk elke week een aflevering bekijken van de revival Dexter: New Blood.

Eerder werd er door Showtime reeds een trailer de wereld ingestuurd van Dexter: New Blood. Deze kan je hieronder bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van 'The Office'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van 'The Office'

Alle afleveringen van deze klassieker zijn te streamen bij Netflix vanaf 23 oktober...

Eerder konden we op Netflix natuurlijk reeds de klassieker Seinfeld bekijken. Vanaf morgen zijn ook alle seizoenen van The Office US te bekijken bij 's werelds grootste streamingdienst.

The Office US is natuurlijk de Amerikaanse remake van de Britse serie. Naar het format van deze reeks wordt verwezen als zijnde een zogenaamde mockumentary. Zo'n reeks kan eigenlijk vrij saai zijn, maar dat geldt zeker niet voor The Office.

Fantastische cast
Eén van de redenen waarom The Office op zoveel waardering kan rekenen is natuurlijk de fantastische cast. Deze bestaat onder meer uit Steve Carell die in de serie de rol vertolkt van Michael Scott.

Michael is de baas van een bedrijf en vindt zichzelf eigenlijk ook de beste baas die iemand zich kan wensen. Het personeel? Die zijn het daar niet bepaald mee eens...

Andere personages die we volgen in de reeks zijn onder meer de arrogante assistent van Michael, namelijk Dwight en de weinig gemotiveerde medewerker Jim. Ook de receptioniste van het bedrijf, namelijk Pam wordt op de voet gevolgd. Tot slot is er ook nog de uitzendkracht Ryan die het hilarische team mag vervolledigen.

Alle negen de seizoenen van de serie The Office US kunnen worden bekeken bij Netflix vanaf zaterdag 23 oktober 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen 'Selling Sunset' vanaf 4 november te streamen
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Selling Sunset' vanaf 4 november te streamen

Het vierde seizoen van de reeks wordt binnenkort toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix...

De eerste drie seizoenen van de serie Selling Sunset konden rekenen op een aanzienlijke populariteit. Voor de fans van de reeks is er nu goed nieuws. Het vierde seizoen is namelijk binnenkort te streamen bij Netflix.

In Selling Sunset draait het allemaal om het verkopen van de mooiste huizen in Los Angeles. Dit gebeurt niet zomaar door eender wie, maar wel door de mooiste makelaars uit de regio. De concurrentie tussen de makelaars onderling is bijzonder groot, want er kan maar één iemand de deal sluiten.

Prachtige villa's
In elk seizoen van de reeks Selling Sunset hebben we kennis kunnen maken met de mooiste huizen van Los Angeles. Ook in het vierde seizoen is dat uiteraard niet anders. Kan het vierde seizoen de verwachtingen opnieuw inlossen? Dat weten we zeer binnenkort!

Het vierde seizoen van Selling Sunset is te streamen bij Netflix vanaf 4 november 2021.

Heb je nog helemaal niets van deze reeks gezien? Dan kan je de eerste drie seizoenen uiteraard nog bekijken bij de streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze series toe in november
Series / Featured

Netflix voegt deze series toe in november

November wordt weer een lekker koude maand vol nieuwe series op Netflix.

November wordt een lekkere maand als het aankomt op series op Netflix. We zetten alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij en dat zijn er heel veel!

VANAF 5 november
The Club: In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

The Unlikely Murderer: In deze serie wordt verteld hoe een man die een getuige van de moord op de Zweedse premier Olof Palme beweert te zijn, mogelijk met moord is weggekomen.

Big Mouth (seizoen 5): In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

Glória: Spionnen, leugens en geheimen tieren welig in 1968 in Glória do Ribatejo, waar een bevoorrechte ingenieur van Radio Free Europe Portugal bespeelt tijdens de Koude Oorlog.

Narcos: Mexico (seizoen 3): Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

VANAF 7 november
Arcane: Tussen de twee steden Piltover en Zaun vechten twee zussen aan rivaliserende kanten van een oorlog tussen magische technologieën en clashende overtuigingen.

VANAF 9 november
Swap Shop: Als de Swap Shop radioshow de scoop deelt over heerlijke deals, verzamelaars van auto's, comics en meer, luisteren velen wel heel aandachtig!

VANAF 10 november
Gentefied (seizoen 2): Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden "“ en hun eigen dromen te verwezenlijken.

VANAF 11 november
Love Never Lies: Zes stellen worden onderworpen aan een oogscan-leugendetector in deze realityserie waar leugens geld kosten en je met waarheid en betrouwbaarheid geld kunt verdienen.

VANAF 15 november
Lies and Deceit: Een literair lerares zoekt rechtvaardigheid tegen een chirurg die haar verkracht heeft. Hij ontkent dat ten stelligste.

VANAF 17 november
Riverdale (seizoen 6, wekelijks): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Christmas Flow: Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Tear Along the Dotted Line: Een cartoonist in Rome en zijn armadillo reflecteren op zijn pad in het leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Tiger King 2: Als je gedacht had dat de twists op waren voor dit verhaal hebben we nieuws voor je. Tiger King keert terug voor een tweede seizoen dat nog dieper duikt in de gestoorde ontwikkelingen.

The Queen of Flow (seizoen 2): Zeventien jaar nadat een getalenteerde songwriter onschuldig in de gevangenis belandt, zint ze op wraak tegen degenen die haar te gronde richtten en haar familie doodden.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

VANAF 19 november
Hellbound: Onaardse wezens verdoemen mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.

Blown Away: Christmas: Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom. Als dat geen fijne Kerst wordt!

Cowboy Bebop: De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

VANAF 20 november
New World: In deze realityserie bedenken zes celebrity's strategieën om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf op een utopisch eiland kunnen verzilveren.

VANAF 21 november
Undercover (seizoen 3, wekelijks): Bob hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen en neemt een gevaarlijke undercovermissie aan om een mol binnen de politie op te sporen. Maar zijn pad kruist weer met Ferry Bouman.

VANAF 23 november
Masters of the Universe: Revelation (deel 2): Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

VANAF 24 november
Selling Sunset (seizoen 4): De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

VANAF 25 november
F is For Family (seizoen 5): De familie Murphy neemt ons terug naar de jaren 70 toen kinderen vrij werden opgevoed, het bier vrijelijk stroomde en de man heer en meester was over zijn tv.

VANAF 26 november
Light the Night: In het red light district van Taipei in de jaren tachtig, probeert mama-san Rose en de hostess van een populaire nachtclub te overleven.

School of Chocolate: Acht professionals bestuderen de kunst van chocolade onder leiding van een bekende chocolatier. Maar slechts één kan de beste van de klas zijn en een unieke kans winnen.

VANAF 28 november
Elves: Een kerstvakantie wordt een nachtmerrie voor een tiener en haar familie als ze ontdekken dat het eiland waar ze verblijven, wordt geplaagd door een eeuwenoud gevaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Warner Bros. reageert keihard op 'Batwoman'-beschuldigingen
Series / Nieuws

Warner Bros. reageert keihard op 'Batwoman'-beschuldigingen

Ruby Rose vertelde over misstanden rond Batwoman, en daar is de studio het allerminst mee eens.

Actrice Ruby Rose heeft een paar forse beschuldigingen geuit aan het adres van Warner Bros. en de makers van de serie Batwoman. En daar reageert de filmstudio nu op.

De actrice stopte al na één seizoen met de serie. In eerste instantie leek dat een vrij redelijk vertrek, dat in gemeenschappelijk overleg tot stand gekomen was. Maar nu blijkt dat er meer aan de hand is en dat er onenigheden tussen de studio en de actrice waren.

Vanalles aan de hand
Rose claimde onder meer dat de werkomgeving onveilig was. Mensen raakten volgens haar gewond op de filmset en de actrice stelde ook dat ze gedwongen terug moest keren naar de set ondanks dat ze gewond was.

Warner Bros. heeft daar een vrij harde reactie op:

"Ondanks de revisionistische geschiedenis die Ruby Rose nu online deels, en gericht is op de producenten, de cast en de crew, het netwerk en de studio, is de waarheid dat Warner Bros. Television besloten had om de optie om Ruby nog een tweede seizoen terug te brengen niet te vervullen, nadat er meerdere klachten over haar gedrag op de werkplek binnenkwamen. Die zijn uitgebreid onderzocht en privé afgehandeld uit respect voor alle betrokkenen", stelt de studio.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Daredevil'-ster wil onder voorwaardes terugkeren
Series / Nieuws

'Daredevil'-ster wil onder voorwaardes terugkeren

Charlie Cox wil best weer Daredevil spelen, maar dan wel onder voorwaardes.

Sinds Netflix gestopt is met zijn Marvel-series, horen we al dat de volledige cast terug zou moeten keren in de franchise van Kevin Feige. Maar dat is nog niet officieel gebeurd, al zou het mogelijk moeten zijn.

Heel wat fans hopen op een terugkeer van acteur Charlie Cox als Daredevil in de film Spider-Man: No Way Home, ook al wordt dat door zo'n beetje iedereen die betrokken is bij de film ontkend. Zelfs Cox ontkent het. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet terug wil keren.

Onder voorwaarden
Cox vertelde tijdens een interview met de Pop Culture Spotlight-podcast dat hij het helemaal niet erg zou vinden om terug te keren in de franchise.

"Wat gebeurt in de comics, is dat een schrijver en kunstenaar samenwerken voor een reeks comics. Dus dan maken ze tien of twintig nummers. Als er een kans is voor mij om terug te keren als Daredevil, hoe dan ook, dan zie ik voor me dat het personage anders vormgegeven wordt. En als ze mij kiezen daarvoor, zijn er natuurlijk onderdelen die gelijk blijven, maar ik stel mij wel voor dat er ook dingen veranderen en het personage een upgrade krijgt," aldus Cox.

De serie Daredevil is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' heeft een leuke verrassing voor fans
Series / Nieuws

'Doctor Who' heeft een leuke verrassing voor fans

De serie van de BBC krijgt een speciale Halloween-aflevering en dat is mooi!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who komt helemaal in de smaak van Halloween. De serie keert later deze maand terug voor een dertiende seizoen, met de titel Doctor Who: Flux.

Het nieuwe seizoen keert terug op Halloween, dus op 31 oktober. En dat blijkt geen onbewuste keuze te zijn geweest, het is namelijk een verwijzing naar de special waarmee het zesdelige seizoen van start gaat. Geheel in lijn met de traditie van de franchise, is het een speciale aflevering.

Halloween-special
Doctor Who komt met een Halloween-special met de titel The Halloween Apocalypse.

Daarmee lanceert de BBC het laatste seizoen van actrice Jodie Whittaker als Doctor Who. Zij krijgt eerst een nieuw seizoen dat zes afleveringen krijgt. Daarnaast worden er nog eens drie specials gemaakt, waarbij de laatste in het najaar van 2022 er zien is.

De serie Doctor Who is niet in z'n geheel te streamen in Nederland. Je kunt de eerste tien seizoenen van de revival-reeks zien op Prime Video. Het is nog niet bekend waar de andere seizoenen op te zien zullen zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Mandalorian'-actrice keert niet terug voor seizoen 3
Series / Nieuws

Deze 'The Mandalorian'-actrice keert niet terug voor seizoen 3

Seizoen 3 van The Mandalorian moet het doen zonder actrice Sasha Banks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Sasha Banks laat weten dat Koska Reeves niet in het derde seizoen van The Mandalorian te zien zal zijn. In het tweede seizoen was ze nog te zien als een van de leden van de Nite Owls, de unit van Bo-Katan Kryze.

De rol van Banks werd al vroeg voor het tweede seizoen van The Mandalorian van start ging onthuld. Lang dachten fans dat de actrice een Jedi zou spelen, maar het bleek om een Mandalorian te gaan.

The Mandalorian seizoen 3
In de aflevering The Heiress bleek de actrice de rol van Reeves te spelen, een van de Nite Owls. Zij is een bondgenoot van Bo-Katan, die probeert de planeet Mandalore voor zichzelf te claimen. Uiteindelijk helpt ze Din Djarin.

Maar goed, los daarin, blijkt dat Sasha banks niet terugkeert voor het derde seizoen van de serie. Dat vertelde ze:

"Allereerst bedankt dat jullie benieuwd zijn naar mijn rol. Maar ik zit niet in het volgende seizoen. Het was ongelofelijk om in The Mandalorian van Star Wars te zitten, om een rol te hebben in zo'n grote franchise, die ook zo geliefd is. Als ik kijk naar de ontvangst van fans buiten het WWE-universum, voelde dat oprecht fantastisch. De serie was overweldigend en soms voelde het ook alsof ik in een universum ver, ver weg was. Alsof ik op een andere planeet was."

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian staan op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-revival onthult z'n cast
Series / Foto's

'Dexter'-revival onthult z'n cast

Eindelijk zien we wie er allemaal de hoofdrollen hebben in Dexter: New Blood.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe foto van Dexter: New Blood laat een aantal van de castleden zien die nieuwe rollen krijgen, evenals de terugkerende acteurs. De serie heeft weer een hoofdrol voor Michael C. Hall als Dexter, de seriemoordenaar die we volgen.

Veel fans waren helemaal niet zo blij met de oorspronkelijke seriefinale die we in 2013 te zien kregen op Showtime. En dus krijgen we nu Dexter: New Blood, dat de draad tien jaar later oppikt en eindelijk voor een goede afronding van het verhaal moet zorgen.

Dexter: New Blood
Het beeld verzamelt een aantal van de belangrijkste castleden, zowel terugkerende acteurs als nieuwe gezichten. We zien natuurlijk Michael C. Hall voorop, samen met Jennifer Carpenter. Zij spelen weer de oude rollen die ze eerder ook speelden.

Nieuw zijn onder meer Clancy Brown, Johnny Sequoyah, Jack Alcott, Alano Miller en Julia Jones. Niet alleen laat de foto de nieuwkomers zien, impliciet legt men zo ook nadruk op het feit dat in de serie er afscheid genomen is van Miami, de heerlijk warme stad waar Dexter eerder woonde.



Op de beelden van Dexter: New Blood ontbreekt natuurlijk John Lithgow's Arthur Mitchell, die een fanfavoriete moordenaar was. Je kunt Dexter streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk horen we over 'Green Lantern' van HBO
Series / Nieuws

Eindelijk horen we over 'Green Lantern' van HBO

De HBO-serie rond Green Lantern lijkt de goede kant op te gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seth Grahame-Smith, showrunner van de aankomende live-action serie Green Lantern/i] van HBO, stelt dat de show echt gigantisch zal zijn.

De serie heeft meerdere Green Lantern Corps-leden uit de DC Comics, waaronder Guy Garnder (Finn Witrrock) en Alan Scott (Jeremy Irvine). Twee van de meest beroemde Green Lanterns ontbreken nog in de aankondigingen rond de serie, die verder ook nog geen releasedatum heeft.

[i]Green Lantern-serie
De recente geschiedenis van de Green Lantern-verhalen in live-action is niet al te positief. Dat zet ook veel druk op deze verfilming.

De HBO Max-serie wordt volgens de showrunner enorm grootschalig. Wat vooral ervoor moet gaan zorgen dat het bronmateriaal, de DC Comics waar men zich op baseert, goed geëerd worden.

"Ja, de serie is gigantisch. Het heeft best een tijdje geduurd om op dit punt te komen, en het is echt een groot, groot project. Het gaat heel erg goed. Wat ik je kan zeggen, is dat het goed gaat en dat je Green Lanterns te zien krijgt en dat de serie straks op HBO Max verschijnt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' komt er sneller dan je denkt
Series / Nieuws

'The Last of Us' komt er sneller dan je denkt

Da's toch behoorlijk leuk nieuws rond de HBO-verfilming van The Last of Us.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de hoofdrolspelers in The Last of Us, Gabriel Luna, hint ernaar dat de release van de serie helemaal niet zo gek ver in de toekomst ligt.

Luna ken je onder meer van de film Terminator: Dark Fate en de serie True Detective. Afgelopen april hoorden we dat hij de rol van Tommy Miller mag spelen in de serie The Last of Us van HBO. Dat is een serie die gebaseerd wordt op de prijswinnende gamereeks van Naughty Dog.

Snel te zien
In de wereld van The Last of Us is Tommy een voormalig lid van de Fireflies en broer van protagonist Joel. Joel is een smokkelaar die Ellie door een verwoest Verenigde Staten moet leiden, decennia na de uitbraak van het Cordyceps-virus waar Ellie mogelijk immuun tegen is.

De serie krijgt tien afleveringen in zijn eerste seizoen en heeft een miljoenenbudget. Nu vertelt Luna dat de serie er nog snel komt.

"Op dit moment ligt mijn voornaamste focus bij The Last of Us," begon Luna. "Ik kijk er zo erg naar uit om mijn werk aan het eerste seizoen af te ronden, en we hebben echt een geweldig leuk avontuur. Ik kijk ernaar uit dat iedereen de kans krijgt om hem te zien. En hoewel ik niets te zeggen heb over de planning, kan ik je zeggen dat het sneller is dan je denkt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Update over de 'Hellraiser'-serie van HBO Max
Series / Nieuws

Update over de 'Hellraiser'-serie van HBO Max

De serie lijkt meer een voortgang van de al bestaande mythologie te worden.

Het is alweer 18 maanden geleden dat werd aangekondigd dat David Gordon Green, regisseur van Halloween 2018 en Halloween Kills, een aantal aflevering voor de HBO Max-serie van Hellraiser zou regisseren. Nu is er iets meer nieuws.

In de tussentijd zijn Michael Dougherty en Mark Verheiden aangetrokken om de scenario's voor de serie te schrijven, maar er lijkt nadien akelig weinig vooruitgang te zijn geboekt. Regisseur Green liet Entertainment Weekly weten dat er zelfs nog helemaal geen scripts klaarliggen:

"Hellraiser ligt nu bij HBO, maar we hebben nog geen script. Er wordt wel nog steeds aan het project gewerkt."

Green vervolgde:

"De serie is geen remake, maar gaat ervan uit dat de bestaande mythologie bekend is bij de kijkers. We omschrijven de serie dan ook als een verhoogde voortzetting van de bestaande Hellraiser-mythologie."

Concurrentie op komst
Ondertussen zijn de opnames van een nieuwe Hellraiser-film (voor Hulu) begonnen. Clive Barker, die in december de rechten van de oorspronkelijke Hellraiser na jaren weer in handen krijgt, is uitvoerend producent van zowel de HBO Max-serie als de Hulu-film.
.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Maradona: Blessed Dream' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

'Maradona: Blessed Dream' binnenkort te streamen

De serie wordt later deze maand nog toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video...

Voetbalfans hebben er een nieuwe serie bij om naar uit te kijken. Later deze maand wordt aan het aanbod van Amazon Prime Video namelijk de reeks Maradona: Blessed Dream toegevoegd.

In de serie Maradona: Blessed Dream zijn de hoofdrollen (buiten voor Maradona zelf uiteraard) weggelegd voor drie personen die een goed portret van Maradona proberen te schetsen. Het gaat hierbij om Nazareno Casero, Juan Palomino en Nicolas Goldschmidt.

De serie speelt zich af in de geboorteplaats van Maradona, meer bepaald in het stadje Fiorito in Argentinië. In het bijzonder wordt er in de reeks aandacht besteed aan het belang van Maradona tijdens de Wereldbeker voetbal in Mexico '86.

Niet in één keer gelanceerd
Het volledige seizoen van Maradona: Blessed Dream zal pas online staan tegen 26 november 2021. Dit is het gevolg van het feit dat de afleveringen gefaseerd worden toegevoegd. De eerste vijf afleveringen verschijnen op 29 oktober. De resterende afleveringen zullen wekelijks verschijnen, aldus tot ze op 26 november allemaal zijn toegevoegd.

Ben jij dus met andere woorden een voetbalfan en nog beter, was of ben je ook een grote fan van Diego Maradona? Dan mag je deze nieuwe serie op Amazon Prime Video zeker en vast niet missen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.