search
Jesse L. Martin gecast in 'The Flash'
Series / Nieuws

Jesse L. Martin gecast in 'The Flash'

De voormalige Law & Order-ster speelt detective West in de nieuwe serie.

Toen we voor het eerst hoorden over de rol van Barry Allen, alias The Flash (Grant Gustin) in seizoen 2 van Arrow, was er nog wat discussie of het personage, een luchtige superheld met quasi-magische superkrachten, wel een plek had in het ruwe, realistische universum dat werd neergezet in seizoen 1 van Arrow. Dit was natuurlijk voordat alle andere vreemde aspecten werden geïntroduceerd in het tweede seizoen (Black Canary, superkrachten, een overvloed aan bad guys). Barry leek dus wel degelijk te passen toen hij eenmaal arriveerde.


The Flash gaat dus nu wel degelijk een eigen serie krijgen, zoveel is wel zeker. Het castingproces is momenteel in volle gang. Onlangs wisten we nog te melden dat Ernie Hudson misschien de rol zou gaan spelen van Detective West, maar nu lijkt deze rol naar Law & Order veteraan Jesse L. Martin te zijn gegaan.

Hier is een beschrijving van de rol, voor eenieder die niet bekend is met het universum van The Flash:

Detective West - Een eind veertiger/begin vijftiger, Afro-Amerikaans, eerlijke, betrouwbare politieagent die alles al heeft gezien. Liefhebbende vader van Iris en pleegvader van Barry. Hij nam Barry in huis nadat zijn moeder werd vermoord en zijn vader gevangen werd gezet. West gelooft in Barry en steunt Barry in zijn pogingen om zijn vaders onschuld te bewijzen.

Aanbevolen artikelen