search
Nieuw op Netflix: 'Locke & Key' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Locke & Key' seizoen 2

Het tweede seizoen van de reeks brengt nog meer mysterie met zich mee...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van het eerste seizoen van de serie Locke & Key. Het tweede seizoen staat namelijk voor je klaar op streamingdienst Netflix!

Het eerste seizoen van de reeks die is gebaseerd op de succesvolle stripboekenreeks van Joe Hill wist meteen heel wat harten te veroveren. Het deed veel mensen dan ook deugd om te horen dat er een tweede seizoen zou verschijnen. Dit bovendien ook nog eens sneller dan verwacht.

In het tweede seizoen zijn er heel wat meer sleutels en natuurlijk ook sleutelgaten die ontdek moeten worden in het mysterieuze huis waar de familie Locke in woont. Benieuwd welke mysteries we nu weer allemaal voor de kiezen krijgen!

Uitstekende productie
De reeks Locke & Key krijgt niet alleen lof omwille van de acteerprestaties. Ook de productie van de serie mag er zijn. Het productieteam bestaat dan ook uit heel wat alles behalve onbekende namen. Denk hierbij aan Carlton Cuse (bekend van onder meer Lost) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House).

Het tweede seizoen van Locke & Key is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je graag een klein voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen