Tweede seizoen 'Temple' onderweg naar Videoland

Tweede seizoen 'Temple' onderweg naar Videoland

Het tweede seizoen verschijnt in november in het aanbod van Videoland...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2021 om 13:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kon jij het eerste seizoen van de serie Temple ook wel smaken? Dan is er nu goed nieuws voor jou. Het tweede seizoen verschijnt namelijk in november reeds in het aanbod van Videoland!
De serie Temple vertelt het verhaal van Daniel Milton (gespeeld door acteur Mark Strong). Hij is een getalenteerd chirurg wiens wereld plots een compleet andere wending krijgt wanneer blijkt dat zijn vrouw een levensbedreigende aandoening heeft.

In het tweede seizoen wordt Beth wakker uit haar coma. Het spreekt voor zich dat ze meteen heel wat vragen klaar heeft voor Daniel. Ook dochter Eve wil graag weten waarom haar grootouders gelogen hebben.

Carice van Houten
Eén van de leden van de cast van Temple is uiteraard Carice van Houten. Haar personage Anna lijkt er in het tweede seizoen op gebrand te zijn om een positieve draai aan de situatie te geven. Dit kan echter alleen wanneer ze nieuwe patiënten naar de illegale kliniek weet te lokken.

Kijk jij ook al uit naar het verschijnen van het tweede seizoen van de serie Temple? Je kan er mee aan de slag op streamingdienst Videoland vanaf 11 november 2021.

De onderstaande teaser geeft je alvast een voorsmaakje van dat tweede seizoen.


Lees meer over: Temple, serie, series, Videoland

Populair nieuws