search
Populaire Netflix-serie krijgt een zesde seizoen
Series / Nieuws

Populaire Netflix-serie krijgt een zesde seizoen

Nog voor de start van het vijfde seizoen is er reeds een zesde aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de Netflix-serie Élite. Nog voor de lancering van het vijfde seizoen is er namelijk reeds een zesde aangekondigd!

In het vierde seizoen van Élite hebben we kennis kunnen maken met een nieuwe lading studenten uit Las Encinas. Het is opvallend dat er op moment van schrijven eigenlijk nog maar zeer weinig bekend is over het vijfde deel uit de reeks terwijl er toch al een zesde seizoen wordt aangekondigd.

Drie korte verhalen
Net zoals ook het geval was voor de release van het vierde seizoen zullen er voor het vijfde seizoen drie korte verhalen verschijnen. Deze verhalen zullen zich allen richten op andere personages. Voor de aflevering die verschijnt op 15 december geldt dat ze gaat over Philippe, Caye en Felipe. Op 20 december verschijnt er een verhaal over Samuel en Omar terwijl op 23 december de derde en laatste short verschijnt over Patrick.

Op moment van schrijven is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen zal verschijnen. Dat geldt echter ook voor het vijfde seizoen. Gelet op het feit dat de drie korte verhalen aan het einde van de maand december verschijnen zouden we kunnen stellen dat we wellicht het vijfde seizoen ergens in het eerste kwartaal van 2022 zullen mogen verwachten.

Seizoenen 1 tot en met 4 van Élite zijn in ieder geval te bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen