search
Netflix lanceert eerste trailer van komedieserie 'True Story' met Kevin Hart en Wesley Snipes
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste trailer van komedieserie 'True Story' met Kevin Hart en Wesley Snipes

De cast van de serie bestaat zomaar even onder meer uit Kevin Hart en Wesley Snipes!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt zeer veel verwacht van de aankomende komedieserie van Netflix genaamd True Story. Dit is deels het gevolg van de toch wel vrij indrukwekkende cast. Deze bestaat immers onder meer uit Kevin Hart en Wesley Snipes.

De hoofdrollen in de serie True Story zijn aldus weggelegd voor twee grote namen. In de reeks spelen Hart en Snipes twee broers die samen voor een belangrijk en groot dilemma komen te staan. Voor Hart geldt dat hij in de huid kruipt van een wereldberoemd komisch talent en filmster. Hij probeert er alles aan te doen om niet alleen indruk te blijven maken op zijn fans, maar ook op de industrie als geheel.

Tijdens een bezoek van Kid aan zijn broer Carlton gebeurt er iets ingrijpends waardoor hun band voor eeuwig en altijd verandert.

Groot dilemma
Wat de broers meemaken op die bewuste avond zou zomaar het einde kunnen betekenen van de carrière van Kid. Bovendien wordt ook hun onderlinge relatie behoorlijk op de proef gesteld. Is de band van de broers voldoende sterk of niet?

De cast van True Story bestaat buiten Hart en Snipes uit namen als William Catlett, Paul Adelstein, Tawny Newsome en Ash Santos.

Wanneer deze nieuwe serie moet verschijnen is tot dusver nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen