search
Netflix lanceert razendsnelle trailer 'The Fastest'
Series / Nieuws

Netflix lanceert razendsnelle trailer 'The Fastest'

De serie duikt in het boeiende racewereldje dat zich ontvouwt in het Midden-Oosten...

Netflix heeft de eerste, toch wel behoorlijk spectaculaire trailer de wereld ingestuurd van haar nieuwe realityserie genaamd The Fastest. Deze trailer maakt meteen duidelijk dat de reeks behoorlijk indrukwekkend wordt!

In de serie The Fastest wordt er opgebouwd naar een spannende racewedstrijd. Voor alle coureurs die deelnemen aan de wedstrijd geldt dat ze iets te bewijzen hebben. Elke aflevering zal een stukje van die strijd weergeven.

Netflix zelf heeft reeds laten optekenen dat elke aflevering boordevol zal zitten met niet alleen spanning, maar ook heel wat verrassingen. Het is voor het eerst dat een serie op deze manier de racewereld van het Midden-Oosten in beeld zal brengen.

23 november
Racefans hoeven helemaal niet lang meer te wachten tot het verschijnen van deze nieuwe, boeiende reeks. Netflix heeft eerder namelijk reeds aangekondigd dat het eerste seizoen van de serie zal verschijnen op 23 november 2021.

Ben jij ook alvast benieuwd om een voorsmaakje te krijgen van hetgeen deze nieuwe raceserie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan loont het zeker de moeite om even de hieronder terug te vinden trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen