search
Dit wordt het verhaal van de volgende Arrowverse-crossover
Series / Nieuws

Dit wordt het verhaal van de volgende Arrowverse-crossover

The Flash komt met Armageddon, een vijfdelige crossover in het Arrowverse.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een jaar van afwezigheid, is de jaarlijkse Arrowverse-crossover weer terug. Maar met een ander format dan je misschien gewend bent.

De eerste vijf afleveringen van het achtste seizoen van The Flash bestaan uit een verhaallijn waarin de Scarlet Speedster samenwerkt met een aantal goede vrienden om de Aarde te redden van een buitenaardse slechterik. The CW heeft nu de synopsis vrijgegeven van de eerste aflevering, Armageddon genaamd.

The Flash-crossover
[i}Armageddon[/i] laat zes helden uit het Arrowverse zien: Batwoman's Javicia Leslie (Ryan Wilder), Black Lightning's Cress Williams (Jefferson Pierce), Legends of Tomorrow's Brandon Routh (Ray Palmer), Supergirl's Chyler Leigh (Alex Danvers), Arrow's Kat McNamara (Mia Queen) en Osric Chau als Ryan Choi, die zijn debuut in de franchise maakte in Crisis on Infinite Earths.

Despero is de grote schurk, gespeeld door Tony Curran. Maar ook zien we Reverse-Flash (Tom Cavanagh) en Neal McDonough (Damien Darhk). De synopsis luidt als volgt:

Als een machtige buitenaardse bedreiging onder mysterieuze omstandigheden op Aarde arriveert, komen Barry, Iris en de rest van Team Flash enorm onder druk te staan in een wanhopig gevecht om de wereld te redden. Maar de tijd dringt en met het lot van de mensheid op het spel, moeten Flash en zijn kompanen proberen de hulp van vrienden in te roepen om te helpen.

The Flash kan je op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen