search
'Tomb Raider'-serie doet iets speciaal voor de fans
Series / Nieuws

'Tomb Raider'-serie doet iets speciaal voor de fans

De Tomb Raider-serie van Netflix komt met een overeenkomst tussen meerdere games.

De geschiedenis leert ons dat videogame-verfilmingen lang niet altijd hoeven te steunen op het bronmateriaal om een succes te zijn. Vaak helpt het wel. Kijk maar naar de reacties op de recent verschenen Mortal Kombat-film.

Netflix boekt ook succes met videogame-series. Denk maar aan The Witcher, wat een van de grootste series van Netflix blijkt te zijn. Maar de streamingdienst zet veel breder in, waaronder met een Tomb Raider-serie.

Tomb Raider-games
De serie Tomb Raider werd eind januari aangekondigd als een op anime geïnspireerde serie. De afgelopen weken hoorden we dat Hayley Atwell gecast is als de stem van Lara Croft.

En nu horen we via het officiële YouTube-kanaal van Tomb Raider dat de serie de tijdlijn tussen de originele en de rebootgames moet overbruggen.

"De Tomb Raider anime van Legendary en Netflix zal fans zoals jou en mij, van over heel de wereld, tegemoet komen met een eerste stap richting het verenigen van de Tomb Raider-tijdlijnen. We maken de transitie van de Survivor-trilogie en volgen Lara's reis die leidden tot de eerste stappen buiten die eerste Tomb Raider-game."

Wanneer de Tomb Raider-serie te zien is, weten we nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen