search
Een van de best bewaarde geheimen van Geralt in 'The Witcher' bekend
Series / Nieuws

Een van de best bewaarde geheimen van Geralt in 'The Witcher' bekend

Geralt of Rivia liegt dat er een Witcher Code is: die bestaat niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van de serie The Witcher moet het grootste geheim van Geralt onthullen. De hitserie van Netflix gaat in de loop van december door met een nieuw seizoen.

In de boeken van Andrzej Sapkowski, waar The Witcher op gebaseerd is, zien we Geralt reizen door The Continent. De serie verfilmt zijn verhaal en laat zien hoe Geralt vaak vertrouwt op een 'Witcher's Code', als hij kiest welk werk hij wel en niet accepteert. Vaak gebruikt hij die ook om niet gratis te hoeven werken. Velen accepteren die 'code' boven een simpele 'nee'. Maar het is gebaseerd op een leugen.

The Witcher-leugen
In de The Witcher-boeken legt Geralt namelijk op een zeker moment uit dat er niet zoiets is als de Witcher Code.

Het blijkt gewoon zijn persoonlijke manier te zijn om missies te vermijden die hij niet wil aannemen. Het tweede seizoen van The Witcher kan hierop inspelen.

Dat niet alleen om te laten zien hoe Geralt de mentor van Ciri is, maar vooral ook omdat we zijn leermeester Vesemir zijn. Die zal een actieve rol hebben in het trainen van Ciri, samen met Geralt.

Geralt zal dus die leugen moeten gaan onthullen. Hoe we dat zien, kan je bekijken op Netflix, want daar is The Witcher te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen