search
Eerste blik op 'Good Omens' seizoen 2 met Sheen en Tennant
Series / Foto's

Eerste blik op 'Good Omens' seizoen 2 met Sheen en Tennant

Amazon Studios en BBC Studios starten met de opnames voor de opvallende komedie-fantasyserie.

Amazon Studios en BBC Studios zijn gestart met de opnames voor het tweede seizoen van Good Omens, het vervolg op de komedie-fantasyserie die in 2019 op de streamingdienst verscheen. Hieronder de eerste beelden vanaf de set.

De serie heeft hoofdrollen voor de bekroonde acteurs Michael Sheen en David Tennant, die terugkeren als de engel Aziraphale en de demon Crowley. Ook veel andere acteurs uit het eerste seizoen keert terug.

Nieuwe rollen zijn er voor onder meer Paul Adeyefa (Bancroft, Ransom), Michael McKean (This Is Spinal Tap, Better Call Saul), Gloria Obianyo (Dune, High Life), Miranda Richardson (Stronger, Rams), Maggie Service (Quiz, Red Dwarf XI), Reece Shearsmith (Inside No. 9, The League of Gentlemen) en Nina Sosanya (Red Joan, Killing Eve).

Originele verhalen in seizoen 2
De serie is gebaseerd op de internationale bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman, gaat een originele verhalen laten zien uit de griezelige vriendschap tussen Aziraphale, een pietluttige engel en handelaar in zeldzame boeken, en de demon Crowley.

Amazon en BBC komen pas later met een verschijninsgdatum.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen