search
Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' vindt zijn grote slechterik
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' vindt zijn grote slechterik

Vuurheer Ozai is gecast, de grote slechterik van Avatar: The Last Airbender.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix-verfilming van Avatar: The Last Airbender heeft zijn nieuwste hoofdrolspeler gevonden. Acteur Daniel Dae Kim, die je misschien nog wel kent uit LOST of de serie Hawaii Five-O, heeft getekend voor de serie.

Nadat hij eerder in de animatieserie van Nickelodeon de stem van General Fong insprak, is hij nu gecast als Vuurheer Ozai, de grote slechterik waar Avatar Aang het uiteindelijk tegen op moet nemen. Ozai is de vader van Prins Zuko, een rol van Dallas Liu.

Avatar: The Last Airbender
Ozai is de meedogenloze leider van de Vuurnatie, en eist van iedereen dat die leeft volgens zijn praktisch onmogelijk hoge standaarden, en dan vooral zijn zoon Zuko. Ozai is enorm gedreven om de wereld te veroveren en onder heerschappij van de Vuurnatie te plaatsen. En hij vindt dat het zijn lotsbestemming is de oorlog te beƫindigen die door zijn voorvaderen gestart is.

De serie Avatar: The Last Airbender wordt gemaakt door Albert Kim. De hoofdrol is verder voor Gordon Cormier die als de jonge Avatar Aang te zien is. Die zat honderd jaar vast in het ijs en ontwaakt in de wereld die grotendeels veroverd is door de Vuurnatie.

Aan Aang de taak om alle elementen te leren beheersen, zodat hij de strijd tegen Ozai ook echt kan winnen. Daarbij krijgt hij hulp van Katara (Kiawentiio) en Sokka (Ian Ousley).



Aanbevolen artikelen