'Avatar: The Last Airbender'-fans krijgen mooi cadeau

Avatar The Last Airbender-fans krijgen mooi cadeau

De serie Avatar: The Last Airbender heeft een kleine verrassing voor fans.

Jim Pedd, 21 oktober 2021 om 09:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als het op Avatar: The Last AIrbender aankomt, zijn fans altijd op zoek naar nieuwe en opwindende content. Van cosplay tot fanfictie, de fans weten zich wel te vermaken. Maar nu komt de serie met iets heel leuks voor de fans: een niet eerder verteld verhaal rond Avatar Kyoshi.
We kregen al de boeken The Rise of Kyoshi en The Shadow of Kyoshi en nu blijkt dat er nog iets is. Er komt namelijk een verhaal over Kyoshi dat het niet schopte tot de boeken!

Een ongepubliceerd verhaal
Het gaat om een ongepubliceerd verhaal dat zo'n 16 pagina's telt en geschrapt werd door schrijver F.C. Yee en uit The Shadow of Kyoshi komt.

De twee boeken duiken in eerste instantie in de oorsprong van Kyoshi, de uit het Aarde-koninkrijk afkomstige Avatar, die het oudste werd van alle Avatars. Zij richtte de Kyoshi-krijgers op, maar ook de Dail Li en dat leidde tot de corrumpering en uiteindelijk val van haar eigen natie.

In het andere boek zien we hoe Kyoshi haar best doet vrede te bewaren in de wereld van Avatar, maar daar behoorlijk mee te worstelen heeft als een mysterieuze bedreiging opkomst uit de Spirit World.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws