search
'Miracle Workers' met Daniel Radcliffe krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

'Miracle Workers' met Daniel Radcliffe krijgt een vierde seizoen

Het vervolg moet ergens in de loop van het komende jaar 2022 te zien zijn...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig goed nieuws voor fans van de serie Miracle Workers. TBS heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een vierde seizoen zit aan te komen.

In de serie Miracle Workers volgen we de idealistische prediker genaamd Ezekiel Brown evenals de outlaw die op de vlucht is genaamd Benny. Daarnaast is er natuurlijk ook vrouwelijk schoon aanwezig in de reeks. Zo wordt ook de avontuurlijke prairievrouw Prudence Aberdeen gevolgd.

De bovenstaande groep personen is verantwoordelijk voor het begeleiden van een wagentrein naar het westen op de zogenaamde Oregon Trail. Dat avontuur verloopt in de praktijk helemaal niet zonder gevaar, in tegendeel.

Daniel Radcliffe
Eén van de sterke troeven waar deze serie over beschikt is natuurlijk de geweldige cast. Deze wordt aangevoerd door Daniel Radcliffe. Andere namen die deel uitmaken van de cast zijn Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni evenals natuurlijk ook Jon Bass.

Miracle Workers kan in ieder geval rekenen op een geweldige populariteit. TBS liet zich eerder zelfs ontglippen dat ze volgens haar de beste sitcom is van het jaar 2021 via de kabel. De reeks kan dan ook tot op moment van schrijven rekenen op een slordige 18 miljoen kijkers.

Wanneer het vierde seizoen precies moet gaan verschijnen is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen