'Miracle Workers' met Daniel Radcliffe krijgt een vierde seizoen

Het vervolg moet ergens in de loop van het komende jaar 2022 te zien zijn...

Geoffrey Ketels, 04-11-2021 16:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Geweldig goed nieuws voor fans van de serie Miracle Workers. TBS heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een vierde seizoen zit aan te komen.
In de serie Miracle Workers volgen we de idealistische prediker genaamd Ezekiel Brown evenals de outlaw die op de vlucht is genaamd Benny. Daarnaast is er natuurlijk ook vrouwelijk schoon aanwezig in de reeks. Zo wordt ook de avontuurlijke prairievrouw Prudence Aberdeen gevolgd.

De bovenstaande groep personen is verantwoordelijk voor het begeleiden van een wagentrein naar het westen op de zogenaamde Oregon Trail. Dat avontuur verloopt in de praktijk helemaal niet zonder gevaar, in tegendeel.

Daniel Radcliffe
Eén van de sterke troeven waar deze serie over beschikt is natuurlijk de geweldige cast. Deze wordt aangevoerd door Daniel Radcliffe. Andere namen die deel uitmaken van de cast zijn Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni evenals natuurlijk ook Jon Bass.

Miracle Workers kan in ieder geval rekenen op een geweldige populariteit. TBS liet zich eerder zelfs ontglippen dat ze volgens haar de beste sitcom is van het jaar 2021 via de kabel. De reeks kan dan ook tot op moment van schrijven rekenen op een slordige 18 miljoen kijkers.

Wanneer het vierde seizoen precies moet gaan verschijnen is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: Miracle Workers, serie, series, TBS, Daniel Radcliffe

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in