search
Goed nieuws over Netflix-serie 'The Lincoln Lawyer'
Series / Nieuws

Goed nieuws over Netflix-serie 'The Lincoln Lawyer'

De serie zou in de lente of in de zomer van 2022 op Netflix moeten verschijnen...

Er zijn ongetwijfeld heel wat mensen die sterk uitkijken naar het verschijnen van de gloednieuwe Netflix-serie The Lincoln Lawyer. Voor deze mensen is er nu in ieder geval alvast goed nieuws.

De opnames van deze serie werden aangevat in maart van dit jaar. Het zou in eerste instantie tot eind oktober duren vooraleer ze zouden worden afgerond. Door Michael Connelly werd echter in augustus reeds een tweet de wereld ingestuurd dat in ieder geval het eerste seizoen helemaal was opgenomen. Is dit ook meteen een hint naar een mogelijks tweede seizoen?

Michael Connelly
De serie The Lincoln Lawyer is uiteraard net als de film gebaseerd op de roman met dezelfde naam die op de markt werd gebracht door Michael Connelly. In eerste instantie was het CBS die de serie zou gaan produceren. Echter bleef de productie maar vertraging oplopen waardoor er op een bepaald ogenblik werd besloten om ze over te laten nemen door streamingdienst Netflix. Dit werd aan het begin van dit jaar bekend gemaakt.

Netflix heeft meteen bij de bekendmaking aangegeven dat kijkers zullen kunnen rekenen op een aardige mix van luidruchtige humor samen met heel wat mysterie.

Wanneer de serie precies moet gaan verschijnen is voorlopig nog niet bekend. Naar alle verwachting zal dit ergens in de lente of zomer van volgend jaar zijn.

Aanbevolen artikelen