search
Zachary Quinto niet van de partij in 'Heroes Reborn'
Series / Nieuws

Zachary Quinto niet van de partij in 'Heroes Reborn'

Acteur vindt het tijd voor nieuwe uitdagingen.

Vorige zomer gaf Zachary Quinto nog aan interesse te hebben om opnieuw in de huid van Sylar te kruipen voor Heroes Reborn, maar de acteur heeft nu laten weten het toch niet te doen. Hij zou zijn tijd als onderdeel van de Heroes- cast ontzettend leuk hebben gevonden, maar het nu tijd vinden om nieuwe dingen te gaan doen.


"Het was zo'n belangrijke ervaring voor me," vertelde hij aan BuzzFeed. "Ik hield van die baan, ik hield van die mensen... Alleen ik voelde niet alsof ik terug wilde gaan. Tim [Krieg, de bedenker van Heroes] was heel erg begripvol en steunde me daarin. Ik ben dolblij dat ze dit gaan doen."

De serie Heroes Reborn zal op NBC worden uitgezonden. Voorafgaan zal de zender een digitale serie maken, waarin de personages worden voorgesteld aan het publiek. Hoewel het wel dezelfde stof zal bevatten als het origineel, zullen de 13 afleveringen die worden uitgezonden een aparte serie vormen. Je hoeft dus geen Heroes te hebben gekeken om Heroes Reborn te kunnen volgen. Een exacte première datum is nog niet bekend, maar het staat vooralsnog voor zomer 2015 op de planning bij NBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen