search
Rob Lowe zal priester spelen in 'Apocalypse'
Series / Nieuws

Rob Lowe zal priester spelen in 'Apocalypse'

Naast Lowe spelen ook Megan Mullally en Jenna Fischer erin mee.

NBC kondigde al eerder aan een serie te gaan maken over een apocalyptische wereld en deze week werd de casting bekend gemaakt. Acteur Rob Lowe (bekend van onder meer The West Wing) zal een rol in Apocalypse krijgen, evenals Will & Grace- actrice Megan Mullally en Jenna Fischer uit The Office.


Volgens de zender zal het een serie zijn vol adrenaline momenten over de laatste dagen van de mensheid op aarde. Hierin zullen een aantal mensen worden gevolgd, die met elkaar opgescheept zitten in een bunker nadat het nieuws bekend is gemaakt dat er een komeet recht op de aarde afkomt, die waarschijnlijk de hele populatie in een keer zal doden.

Rob Lowe zal in de huid kruipen van een priester met een grote mond, die misschien de mensheid kan redden. Welke rollen de andere castleden zullen spelen, is nog niet bekend gemaakt, maar de volgende personages komen erin voor: een blanke nationalist die niet helemaal goed bij zijn hoofd is, een zachtaardige bank manager, een cyberterrorist met smetvrees, een generaal en een kind dat misschien is opgestaan uit de dood. Kijken jullie uit naar nog een serie over een apocalyptische wereld, of vinden jullie dat er al teveel van dit soort series op de buis zijn verschenen de afgelopen jaren?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen