Oeps! Netflix onthult per ongeluk de cast van z'n nieuwe fantasyserie

Foutje! Netflix onthult de cast van nieuwe serie

One Piece heeft nu al een cast gekregen en dat was niet de bedoeling.

Jim Pedd, 11 november 2021 07:21

Het lijkt erop dat de cast van een langverwachte live-action verfilming van Netflix, specifiek van de anime One Piece, per ongeluk onthuld is. Dat werd gedaan in een inmiddels verwijderde tweet van Netflix Latinoamérica.
Die tweet is inmiddels verwijderd, maar lijkt dus wel al onthuld te hebben wie er allemaal een rol hebben in de verfilming.

De cast van One Piece
Iñaki Godoy zal de rol van Monkey D. Luff spelen, de rubberen protagonist van de franchise. Zijn eerste bemanningslid, zwaardvechter Roronoa Zoro, zal gespeeld worden door Mackenyu Arata. Emily Rudd voegt zich bij de crew als navigator Nami.

Jacob Romero Gibson is gecast als het vierde crewlid van de Straw Hat, de scherpschutter en pathologisch leugenaar Usopp. En tot slot speelt Taz Skylar naar verluidt de rol van 'Black Leg' Sanji, de kok van de crew.

De verfilming wordt gemaakt door Tomorrow Studios, dat ook achter de aankomende Cowboy Bebop-verfilming zit. Mangaka Eiichiro Oda werkt er ook aan, in samenwerking met scriptschrijver Matt Owens en showrunner Steven Maeda. We weten nog niet wanneer de serie te zien moet zijn.

Lees meer over: Netflix, One Piece

Populair nieuws