search

Ons nieuws van donderdag 11 november 2021

Deze vrij bekende Batman-schurk bestaat in het Arrowverse
Series / Nieuws

Deze vrij bekende Batman-schurk bestaat in het Arrowverse

De serie Batwoman laat zien dat Catwoman gewoon bestaat in het Arrowverse.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de serie Batwoman speelt op interessante wijze met de mythologie van DC Comics. Een aantal voorwerpen gerelateerd aan klassieke Batman-schurken was in Gotham City te zien.

In de vijf afleveringen die we tot nu toe van het derde seizoen te zien kregen, hoorden we al verhalen rond Mad Hatter, Mister Freeze, Killer Croc en Professor Pyg. Maar ook weten we nu dat er nog een klassieke Batman-schurk in het Arrowverse bestaat.

Niemand minder dan...
De serie Batwoman begint de nieuwe aflevering met een onderzoek van Batwoman en Alice, die een gruwelijke moord onderzoeken.

Het slachtoffer is opgehangen met een zwart touw, waarna Renee Montoya speculeert dat het de zweep van niemand minder dan Catwoman is.

Terwijl de aflevering vordert, leren we meer over de Arrowverse-versie van Catwoman. Zij blijkt een tijdlang een relatie gehad te hebben met Batman, en zijn technologie gebruikt te hebben om de vezels van haar zweep heel sterk te maken.

Het is daarmee de eerste en prominente verwijzing naar Catwoman in het bredere Arrowverse. Duidelijk is daarmee ook dat de Gotham City Sirens bestaan in het Arrowverse, want we ontmoetten al een proto-Harley Quinn in de serie Arrow en later dit seizoen debuteert Pamela Isley, a.k.a. Poison Ivy, in het seizoen van Batwoman.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'John Wick'-serie 'The Continental' scoort nieuwe castleden
Series / Nieuws

'John Wick'-serie 'The Continental' scoort nieuwe castleden

The Continental belooft wat te worden met deze spannende nieuwe cast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De ontwikkeling van John Wick spin-off The Continental gaat in rap tempo verder. Voor de Starz-serie zijn nu diverse belangrijke castleden gevonden.

De hoofdrol is voor Colin Woodell, die speelt de rol van Winston Scott. Dat wisten we al, maar nieuw is de informatie wie zich allemaal bij hem voegen.

Nieuwe castleden The Continental
Auteur Ayomide Adegun is gecast in de rol van een jongere Charon - het personage dat in de films gespeeld wordt door Lance Reddick. De serie is het acteerdebuut van Adegun.

Verder voegen zich Peter Greene en Jeremy Bobb bij The Continental, in de rollen van Uncle Charlie en Mayhew.

De serie The Continental speelt zich af in de jaren zeventig in de stad New York. Winston en Charles vechten om de heerschappij over het hotel waar de beste criminelen van de wereld verblijven.

De nieuwkomers voegen zich bij Woodell, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate, Ben Robson en Mel Gibson. De serie The Continental krijgt in totaal drie afleveringen van elk anderhalf uur.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 krijgt een wat andere Geralt of Rivia
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 krijgt een wat andere Geralt of Rivia

Het tweede seizoen van The Witcher gooit 't in dit opzicht over een andere boeg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Henry Cavill zegt dat in het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher, zijn personage Geralt of Rivia, meer overeen moet komen met de Geralt die je uit de boeken kent.

De serie van Netflix is gebaseerd op de boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, die eind jaren negentig gepubliceerd werd. Op 17 december zien we het tweede seizoen op Netflix en daarna volgt nog een derde seizoen.

Andere Geralt of Rivia
Tijdens een interview met Total Film vertelde Henry Cavill dat dit nieuwe seizoen een andere Geralt laat zien. Hij "spreekt meer" en lijkt "meer op een intellectueel".

Dat wil niet zeggen dat Geralt dan een volledig ander persoon is en een baken van positiviteit wordt of iets dergelijks. Maar:

"Dit seizoen wilde ik echt ervoor zorgen dat de Geralt uit de boeken accurater vertegenwoordigden en we hem meer zouden horen praten," begon Cavill. "Ik heb mij daar echt hard voor gemaakt. Ik zou hem niet vrolijk willen noemen. Hij is nog altijd Geralt of Rivia, maar hij is nu meer een intellectueel. Het is een zwaar leven, dat monster jagen. Ik zou het niet aanraden."

Je kunt The Witcher streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-schurk toont eerste tease voor de live-action serie van Netflix
Series / Foto's

'Avatar: The Last Airbender'-schurk toont eerste tease voor de live-action serie van Netflix

Daniel Dae Kim speelt Ozai in de serie Avatar: The Last Airbender van Netflix.

Nog geen week nadat bekend werd gemaakt dat hij een rol zou hebben in Netflix's live-action verfilming van Avatar: The Last Airbender, laat Daniel Dae Kim al een beeld van achter de schermen zien.

Avatar: The Last Airbender wordt gemaakt onder leiding van showrunner Albert Kim. In augustus werden de vier hoofdpersonen gecast. Gordon Cormier speelt de laatste luchtstuurder uit de titel, Aang, en Kiawentiio en Ian Ousley zijn te zien als zijn beste vrienden Katara en Sokka. Bovendien is schurk Zuko gespeeld door Dallas Liu en speelt Kim zijn vader, Vuurheer Ozai.

Avatar: The Last Airbender-opnames
Op basis van z'n meest recente bericht op sociale media, kunnen we nu al zeggen dat Daniel Dae Kim te zien is. Hij zit in de make-up stoel en heeft plastic om z'n hoofd.

Hij bereidt zich voor op de opnames:

Bekijk op instagram


In Avatar: The Last Airbender zie je hoe Aang, de nieuwe Avatar, na honderd jaar in het ijs gezeten te hebben, ontwaakt in een nieuwe wereld. Die wordt overheerst door de vuurnatie, en het is aan hem en zijn beste vrienden om hen te verslaan.

Avatar: The Last Airbender stream je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Langverwachte Disney+ serie flink uitgesteld
Series / Nieuws

Langverwachte Disney+ serie flink uitgesteld

Ms. Marvel komt nu pas in de tweede helft van 2022 uit op Disney+.

Disney-baas Bob Chapek heeft vandaag officieel bekend gemaakt wanneer we de serie Ms. Marvel ongeveer kunnen verwachten. De serie blijkt een stuk langer op zich te laten wachten dan je wellicht zou denken.

De serie Ms. Marvel werd eind 2019 tijdens de D23 aangekondigd, naast She-Hulk en Moon Knight. Er werd toen opvallend weinig concreet nieuws onthuld. Maar we hoorden wel dat Ms. Marvel in de loop van 2021 uit zou komen op Disney+.

Flink uitstel voor Ms. Marvel
Maar helaas blijkt nu dat Ms. Marvel nog wel even op zich laat wachten. Nieuwkomer Iman Vellani zal pas volgend jaar haar debuut maken als de superheldin.

Bob Chapek maakte bekend dat de titel in het vierde kwartaal van 2022 te zien is. Het gaat dan om het fiscale kwartaal, dat van juli tot en met oktober duurt.

Dat betekent dus dat fans de serie Ms. Marvel pas na juni 2022 kunnen verwachten.

Duidelijk is dus dat Disney en Marvel Studios zich niet laten haasten met dit soort series. Hopelijk belooft dat veel goeds!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ballen en Kate Bishop op poster 'Hawkeye' van Disney+
Series / Posters

Ballen en Kate Bishop op poster 'Hawkeye' van Disney+

De nieuwe Marvel-serie wordt duidelijk een kerstserie, dit verklapt deze nieuwe poster ook.

Binnen het Marvel Cinematic Universe bestaat de kerst ook. In Iron Man 3 werd het thema al een keer aangeraakt. In de aankomende serie Hawkeye zullen we ook kerstbomen en andere decemberversieringen zien.

De serie gaat uiteraard vooral over Clint Barton (Jeremy Renner) en Kate Bishop (Hailee Steinfeld). Er zijn geruchten dat de serie enorm grote cameo's bevat en dat er een bedreiging is die ook voor de Avengers als bijzonder groot wordt ervaren.

Over twee weken op Disney+
Hieronder zie je de met kerstballen versierde poster voor Hawkeye, de vierde live action Marvel-serie van Marvel Studios en Disney+. Er wordt andermaal duidelijk gemaakt dat het seizoen aftrapt met twee afleveringen.
De reden voor die aftrap is ook duidelijk. De zesdelige serie is namelijk op 22 december afgerond. Niet veel later start op Disney+ een volgende grote serie: The Book of Boba Fett in het Star Wars-universum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde 'Jurassic World'-avontuur op Netflix krijgt trailer
Series / Nieuws

Vierde 'Jurassic World'-avontuur op Netflix krijgt trailer

Jurassic World: Camp Cretaceous keert binnenkort terug op de streamingdienst met seizoen 4.

Het gaat snel met de geanimeerde Jurassic World-avonturen op Netflix. Sinds september 2020 verschenen er 26 aflevering in drie seizoenen op de streamingdienst en nog dit jaar verschijnt seizoen vier. Hieronder de eerste trailer voor de fans!

In seizoen vier zien we hoe de tieners Darius, Ben, Yaz, Brooklynn, Kenji en Sammy op een ander eiland belanden. Ze komen van het "hoofdeiland" Isla Nublar en op het nieuwe eiland schuilen nieuwe gevaren, waaronder de spinosaurus.

Trailer seizoen 4 van Jurassic World: Camp Cretaceous
Hieronder zie je via het YouTube-kanaal van Jurassic World de eerste trailer voor Jurassic World: Kamp Krijtastisch en vanaf 3 december op Netflix zie je het nieuwe seizoen op Netflix.

De serie zou overigens gaan aansluiten op gebeurtenissen die te zien zijn in de vertraagde bioscoopfilm Jurassic World: Dominion, hopelijk te verschijnen op 10 juni 2022. De start van de animatieserie was overigens al een spin-off van de eerste Jurassic World-film uit 2015. De beelden hieronder!
[more=k1wtgibkmold]Lees ook: 'Jurassic World' gaat snel verder op Netflix[/more
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sterk ontvangen Netflix-serie 'Arcane' krijgt 'Act 2'-trailer
Series / Trailer

Sterk ontvangen Netflix-serie 'Arcane' krijgt 'Act 2'-trailer

De "spectaculaire mix van 2D- en 3D-animatie" krijgt heel snel een tweede deel.

Op Netflix verscheen eerder deze maand de animatieserie Arcane waarin actrice Hailee Steinfeld (Hawkeye, Dickinson) een belangrijke stem voor haar rekening neemt. De serie speelt zich af in de gamewereld van League of Legends en werd sterk ontvangen.

Het eerste seizoen van de animatie staat namelijk op de volle 100% op Rotten Tomatoes met een 98% score onder het publiek. En dat is een zeer sterke score over een animatieserie die overigens voor 16 jaar en ouder is.

"Arcane maakt een pakkende eerste indruk door een spectaculaire mix van 2D- en 3D-animatie te combineren met een emotioneel meeslepend verhaal om een videogame-adaptatie op te leveren die legendarisch zou kunnen worden," luidt de critics consensus.

Trailer voor Act 2 van Arcane
De eerste drie afleveringen verscheen onder de titel Act 1 op 6 november online en nu heeft Netflix de eerste beelden vrijgegeven uit 'Act 2'. "De enige manier om een superieure vijand te verslaan, is door te worden waar ze bang voor zijn," valt er te lezen op YouTube bij de sneak peek.

Arcane: Act 2 verschijnt aankomende zondag online op Netflix. Check de beelden hieronder!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer voor 'Hanna' met Esme Creed-Miles
Series / Nieuws

Brute trailer voor 'Hanna' met Esme Creed-Miles

Het laatste seizoen van de actieserie verschijnt later deze maand op Prime Video.

In het jaar 2011 verscheen van regisseur Joe Wright (Darkest Hour, The Soloist) de interessante actiethriller Hanna met namen als Saoirse Ronan en Eric Bana. De film was geen enorm succes, maar toch besloot Prime Video een paar jaar later een gelijknamige serie te lanceren.

Het derde seizoen van Hanna, nu met Esme Creed-Miles en Joel Kinnaman in de hoofdrollen, start over een paar weken op de streamingdienst. Het zal gelijk ook het laatste seizoen zijn.

Nieuwe trailer voor seizoen 3 van Hanna
Nu heeft Prime Video weer een nieuwe trailer online gezet. De eerste aflevering verschijnt op 24 november.Hanna gaat over het gelijknamige personage dat in afzondering wordt opgevoed door haar vader. Hij traint haar om de mensen die naar hen op zoek zijn te bevechten. Na de tussenkomst van een malafide CIA-agent worden Hanna en haar vader gescheiden, wat ervoor zorgt dat ze alles wat ze heeft geleerd mag inzetten.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession'-appartement te koop en wel voor deze bizarre prijs
Series / Nieuws

'Succession'-appartement te koop en wel voor deze bizarre prijs

Het nieuwe seizoen van Succession speelt zich deels af in een gigantisch appartement.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De war room die Kendall Roy gebruikt in het derde seizoen van Succession om het op te nemen tegen zijn vader Logan Roy is te koop. Het appartement kost een bizarre 23,3 miljoen dollar om te kopen.

In het derde seizoen van Succession zien we hoe Kendall Roy, de zoon van de meedogenloze Waystar RoyCo-oprichter Logan Roy van de troon probeert te stoten om zelf hoofd van het bedrijf te worden.

Succession-appartement
Dat doet Kendall in de eerste paar afleveringen van het derde seizoen vanuit een appartement dat van zijn ex-vrouw Rava is.

Het is een van de belangrijkste locaties van Succession in zijn derde seizoen in de eerste paar afleveringen. Opvallend genoeg is het appartement nu te koop gezet.

Volgens Robb Report betaal je nu 23,3 miljoen dollar voor het appartement. Dat heet het Pavilion A en telt 623 vierkante meter en bevindt zich op de 29ste verdieping van eht iconische Woolworth Building.

Daar krijg je vijf slaapkamers, vier badkamers, twee make-upruimtes.

Je kunt Succession streamen op Ziggo Movies & series XL.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter: New Blood' scoort bijzonder goed bij de kijker
Series / Nieuws

'Dexter: New Blood' scoort bijzonder goed bij de kijker

Dexter: New Blood heeft een heel goed aantal kijkers weten te trekken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Dexter: New Blood is in de Verenigde Staten van start. De revival begon zondag en trok heel wat kijkers naar televisiezender Showtime.

Dexter: New Blood bleek door 2,2 miljoen kijkers gezien te zijn, op zowel de lineaire als streamingplatformen. Daarmee wordt het de meest bekeken Showtime-titel ooit op OTT op de eerste dag. En is het de meest bekeken scripted drama seizoensopener die alle premium kanalen hebben gezien in de VS.

Dexter: New Blood-kijkcijfers
Op zondag trok de eerste aflevering 866.000 lineaire kijkers. On-demand en streaming waren goed voor nog eens 1,303 miljoen kijkers, waarmee Showtime er zondag in totaal 2,169 miljoen trok met de eerste aflevering.

Michael C. Hall is in de revival terug als de opvallende seriemoordenaar Dexter Morgan die een bijzondere morele code heeft.

Hij vermoordt namelijk enkel andere seriemoordenaars. De serie Dexter: New Blood pikt de draad tien jaar nadat Dexter vermist raakte in het oog van orkaan Laura, op. We zien hoe hij als Jim Lindsay leeft in het stadje Iron Lake.

Dexter is te streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe 'Dexter' had moeten eindigen
Series / Nieuws

Dit is hoe 'Dexter' had moeten eindigen

Maar dat einde kregen we niet te zien, waardoor Dexter: New Blood mogelijk is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dexter: New Blood-showrunner Clyde Phillips blijkt oorspronkelijk een heel andere pitch te hebben gehad voor de laatste momenten van de serie Dexter. En hij is blij dat dit niet gemaakt is.

Phillips sprak met Entertainment Weekly en vertelde dat zijn pitch sterk verschilde van het huidige einde. We zien in de oorspronkelijke finale hoe Dexter een nieuwe identiteit aanneemt en houthakker wordt, nadat zijn zus Debra om het leven is gekomen en hij laat ook nog 'ns zijn zoon Harrison achter.

Heel ander einde
Phillips houdt, net als veel fans, niet van dat einde. En volgens hem "verloor de serie zijn weg. Ik bedoel, we zagen video's verschijnen van mensen die de finale bekeken en schreeuwden naar hun televisie."

Hij benadrukt dat hij niet "in de ruimte was, dus ik kan niemand daar echt voor bekritiseren. Er zitten veel factoren die wegen in zoiets, als het aankomt op invloed van uitvoerend producenten en het netwerk."

Het liefst had hij gezien hoe Dexter geëxecuteerd zou worden voor zijn misdrijven. "Hij lag op de tafel en buiten het raam zie je alle mensen die hij vermoord heeft. Dat zat in mijn hoofd."

Je kunt Dexter streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-actrice onthult haar nieuwe en opvallende rol
Series / Nieuws

'The Witcher'-actrice onthult haar nieuwe en opvallende rol

Het tweede seizoen van The Witcher krijgt een opvallend nieuw personage erbij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bridgerton-ster Adjoa Andoh heeft een grote rol weten te scoren in Netflix-serie The Witcher. Zij speelt Nenneke in het tweede seizoen van de serie, dat je halverwege volgende maand kunt zien.

Tijdens een interview met Digital Spy, onthulde Adjoa details over haar personage. Zij blijkt een uitgebreide geschiedenis te hebben met Geralt en een belangrijke rol te hebben in seizoen 2.

The Witcher seizoen 2
"Ze heeft zo'n interne spanning die ik echt interessant vind," vertelde Adjoa. "Ze heeft de langste relatie met Henry Cavill's personage, Geralt. Ze kent hem al sinds hij als kind naar de Temple of Melitele gestuurd werd."

"Zoals je weet is dat de plaats waar potentiële Witchers naartoe gestuurd worden. Je leert daar te werken als vroedvrouw, genezen, vechten en er wordt gekeken naar je toekomstig potentieel."

Volgens de actrice is haar personage enorm belangrijk en heeft ze een sterk intellect, "goed gevoel voor strategie en strijd, maar ook genezen."

Het tweede seizoen van The Witcher is volgende maand te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oeps! Netflix onthult per ongeluk de cast van z'n nieuwe fantasyserie
Series / Nieuws

Oeps! Netflix onthult per ongeluk de cast van z'n nieuwe fantasyserie

One Piece heeft nu al een cast gekregen en dat was niet de bedoeling.

Het lijkt erop dat de cast van een langverwachte live-action verfilming van Netflix, specifiek van de anime One Piece, per ongeluk onthuld is. Dat werd gedaan in een inmiddels verwijderde tweet van Netflix Latinoamérica.

Die tweet is inmiddels verwijderd, maar lijkt dus wel al onthuld te hebben wie er allemaal een rol hebben in de verfilming.

De cast van One Piece
Iñaki Godoy zal de rol van Monkey D. Luff spelen, de rubberen protagonist van de franchise. Zijn eerste bemanningslid, zwaardvechter Roronoa Zoro, zal gespeeld worden door Mackenyu Arata. Emily Rudd voegt zich bij de crew als navigator Nami.

Jacob Romero Gibson is gecast als het vierde crewlid van de Straw Hat, de scherpschutter en pathologisch leugenaar Usopp. En tot slot speelt Taz Skylar naar verluidt de rol van 'Black Leg' Sanji, de kok van de crew.

De verfilming wordt gemaakt door Tomorrow Studios, dat ook achter de aankomende Cowboy Bebop-verfilming zit. Mangaka Eiichiro Oda werkt er ook aan, in samenwerking met scriptschrijver Matt Owens en showrunner Steven Maeda. We weten nog niet wanneer de serie te zien moet zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game' had eigenlijk een veel beter einde
Series / Nieuws

'Squid Game' had eigenlijk een veel beter einde

Hwang Dong-Hyuk vertelt over het oorspronkelijke einde dat hij voor ogen had.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met zijn strakke visuals, opvallende personages en onvoorspelbare momenten wist Squid Game de wereld te veroveren. Bedenker Hwang Dong-hyuk werd ook enorm beroemd en maakt nu een tweede seizoen.

Recent vertelde Hwang tijdens een interview met Entertainment Weekly dat het controversiële einde bijna anders was geweest.

Squid Game-einde
Aan het einde van Squid Game zien we hoe hoofdpersoon Gi-hun omgaat met de rijkdom die hij vergaard heeft als laatst overgebleven speler. Hij weet aan het einde zijn leven te veranderen en staat op het punt aan boord van een vliegtuig te stappen om zijn dochter te zien.

Maar dan stapt hij uit om zich bij het nieuwe spel te voegen.

Bijna ging het anders. "We worstelden met twee verschillende scenario's voor het einde. Er was een alternatief einde waarin Gi-hun aan boord zou stappen en vertrekken. En er was het einde waarin hij terug zou keren. We vroegen onszelf continu: klopt het wel dat Gi-hun deze keuze maakt, en zijn eigen geluk najaagt? Brengen we zo wel de boodschap over die we over wilden brengen?"

Dat bleek dus niet te kunnen "als hij het vliegtuig niet zou verlaten." Squid Game zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toch een vijfde seizoen voor het geliefde 'Sherlock'?
Series / Nieuws

Toch een vijfde seizoen voor het geliefde 'Sherlock'?

Benedict Cumberbatch vertelt of Sherlock terug kan keren voor een nieuw seizoen.

Hoewel je Benedict Cumberbatch op dit moment vermoedelijk vooral kent als Doctor Strange, brak hij echt door met zijn rol in BBC-serie Sherlock.

Benedict Cumberbatch speelde gedurende vier seizoenen de rol van de iconische detective uit de titel. Fans hopen al jaren dat er nog een nieuw seizoen gaat komen. Maar tijdens een interview met Esquire was Cumberbatch niet heel helder over een eventueel vijfde seizoen en een terugkeer naar de franchise.

Wel of niet terug voor Sherlock?
"Het zou niet eerlijk zijn voor iedereen die betrokken kan zijn, ik laat me daar niet in meeslepen," aldus Cumberbatch toen hem gevraagd werd een kans te noemen voor zijn terugkeer. "Nee, nee, nee."

"Kijk, ik zou nooit nooit zeggen. Je weet dat ik heel erg van het personage houd. Het is gewoon dat de omstandigheden goed moeten zijn en ik denk dat het nu te vroeg is om te denken dat de serie een nieuw leven krijgt. Hoe mooi het ook is, voor nu heeft de serie zijn moment gehad. Maar dat wil niet zeggen dat een toekomstige incarnatie niet mogelijk is."

Kortom: ja, Sherlock kan terugkeren. Maar of dat ooit gebeurt? Sherlock is op Netflix te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.