'Ms. Marvel'-maker heeft moeite met de hoge druk die op de serie staat

'Ms. Marvel'-maker heeft moeite met de hoge druk

Ms. Marvel moet echt goed zijn en dat is niet zo heel makkelijk blijkbaar.

Jim Pedd, 15 november 2021 10:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ wist sociale media te veroveren met de serie Ms. Marvel. Gek is dat niet, want actrice en hoofdrolspeelster Iman Vellani komt heel tof over en lijkt een hele sterke Kamala Khan te spelen.

Maar de bedenkers van het personage zijn behoorlijk nerveus over de serie. Een van hen geeft zelfs toe de druk wel erg groot gevonden te hebben.

Heel veel druk op Ms. Marvel
Sana Amanat, een van de medebedenkers van Kamala Khan werkte aan comics rond Spider-Man en Captain Marvel, maar brak vooral door met werk aan Ms. Marvel. En nu laat Amanat weten de druk erg groot te vinden.

"We hebben hard gewerkt met een ongelofelijk team om deze serie tot leven te brengen. De druk en verantwoordelijkheid die we allemaal voelen is intens. De liefde die we hebben is immens. We bidden dat we jullie allemaal trots kunnen maken," aldus Amanat.

Gek is het niet dat er zoveel druk op staat. Ms. Marvel is een van de grootste soloseries die Marvel Comics het afgelopen decennium uitgaf.

Kamala is een Pakistaans-Amerikaanse superheld, de eerste, en heeft een heel levendige persoonlijkheid en bijzondere krachten.


Lees meer over: Ms Marvel, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws