search
De recensies van de prestigeserie 'Cowboy Bebop' van Netflix zijn binnen: Top of flop?
Series / Featured

De recensies van de prestigeserie 'Cowboy Bebop' van Netflix zijn binnen: Top of flop?

Cowboy Bebop krijgt verrassend gemengde recensies voor het eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk zijn er dan de recensies voor de nieuwe peperdure Netflix-serie: Cowboy Bebop. Er staat veel druk op, met name omdat 'ie gebaseerd is op de anime die dat genre populair maakte in de Verenigde Staten.

Helaas lijkt het erop dat de reacties behoorlijk gemengd zijn. In Cowboy Bebop volgen we drie premiejagers, die in het zonnestelsel jagen op hun premies. Maar als hun verleden hen inhaalt, dreigt alles te veranderen. Vanaf vrijdag kan je de serie streamen.

De recensies
We doen een greep uit de recensies die online verschenen:

GamesRadar: "Cowboy Bebop is goed. Heel goed. Er zijn bepaalde dingen die net iets beter moeten - de grove vechtscènes en wat overhaaste premie-plots - maar dit is iets zeldzaams: een briljante remix die alle juiste noten raakt. We kunnen niet wachten op meer."

IndieWire: "Dit zou nooit zijn wat de Cowboy Bebop-fans zo dierbaar is, maar dat is prima. Het probleem is alleen dat dit ook niet iets anders wordt."

CNET: "Het is een van die zeldzame succesvolle live-action verfilmingen. Netflix-serie Cowboy Bebop is een amusante en solide eerste verfilming die prima werkt naast de oorspronkelijke serie. Hoewel niet elke nooit de juist eis, is dit genoeg om de muziek gaande te houden."

SCMP: "Productiedesign is prachtig, gedetailleerd en kloppend. Van de Bebop tot de verschillende buitenaardse kolonies en de gigantische sterrenpoorten die hem over het sterrenstelsel transporteren. Maar in elk ander opzicht flopt Cowboy Bebop."

IGN: "Cowboy Bebop is een verfilming van de klassieke anime en weet alles waar fans van houden van het origineel tot leven te brengen. Maar voegt helaas ook wat originele smaken toe aan de mix, die volledig plat slaan en het hele project bedreigen. Gelukkig weet het geweldige trio met genoeg toewijding aan de geest van het origineel, dit meer dan de moeite waard te maken."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen