Belangrijke 'The Walking Dead'-fantheorie ontkracht

The Walking Dead-fans dachten dat ze Rick Grimes al hadden gezien, maar dat klopt niet.

Jim Pedd, 15 november 2021 15:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Wie is Major General Beale? De schaduwachtige commandant in The Walking Dead: World Beyond is hoger geplaatst dan Elizabeth Kublek, en soldaten voeren zijn bevelen uit om bedreigingen voor de Civic Republic uit te schakelen.
In aflevering 7 komen we erachter dat Hope Bennett heel graag wil ontsnappen aan de Civic Republic. Tijdens een gesprek met Mason, hoort ze dat Major General Beale zijn vader is. Waarmee we voor het eerst zeker weten dat Rick niet dezelfde persoon als Beale is; iets waar eerder fans over speculeerden.

The Walking Dead: World Beyond
Een fantheorie is dat Rick geheugenverlies had en dat hij om die reden Beale werd. Maar die fantheorie blijkt dus niet te kloppen.

Rick kan Beale namelijk niet zijn. The Walking Dead: World Beyond speelt zich tien jaar na de uitbraak van het zombievirus af. En Rick bevond zich in 2010, toen de uitbraak plaatsvond, in coma.

Acht jaar voordat de serie van start gaat, hebben de Major General en Lt. Col. Kublek het project, Project Votus, opgericht. Daarmee is zeker dat Beale al militair was toen de apocalypse net begon. Terwijl Rick zijn eigen groep overlevenden aanvoerde op dat moment, in 2012.

The Walking Dead: World Beyond stream je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, Rick Grimes, AMC

Populair nieuws