Disney+-serie 'Echo' krijgt opvallende schrijvers

Disney+-serie 'Echo' krijgt opvallende schrijvers

Echo is een spin-off van Hawkeye en klinkt behoorlijk gaaf.

Jim Pedd, 16 november 2021 om 10:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een paar dagen geleden maakte Marion Dayre bekend dat zij de hoofdschrijver van Echo is. Die serie is een spin-off van Hawkeye, een nieuwe Marvel Studios-serie voor op streamingdienst Disney+.
Nu al laat Dayre weten met welk talent zij allemaal samen mag werken aan de serie. Het gaat om een vrij opvallende lijst van schrijvers.

Echo-schrijvers
De serie Echo zal draaien om een heldin gespeeld door Alaqua Cox. Zij is een inheems-Amerikaanse actrice die een dove superheld zal spelen. Om haar juist weer te geven, heeft Marvel Studios een aantal opvallende schrijvers ingehuurd.

Schrijvers Shoshannah Stern en Josh Feldman zijn zelf ook doof, waarmee identiteit een belangrijke rol blijft hebben in het Marvel Cinematic Universe. Verder zijn Bobby Dues, Rebecca Roanhorse, Steven Paul Judd, Jason Gavin en Kaitlyn Jeffers allemaal van inheems-Amerikaanse afkomst.

Echo maakt haar debuut in Hawkeye, waarin we haar naast Clint Barton en Kate Bishop zien schitteren. Die serie is vanaf 24 november te zien op streamingdienst Disney+.

De opnames van Echo beginnen in april 2022.
Lees meer over: Echo, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Hawkeye

Populair nieuws