search
'The Flash'-schurken zijn ineens helemaal anders
Series / Nieuws

'The Flash'-schurken zijn ineens helemaal anders

The Flash krijgt schurken die je al kent, maar met een ander randje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Flash is weer bezig. Het achtste seizoen begint met Armageddon, een vijfdelig verhaal dat laat zien hoe enkele bekende gezichten terugkeren naar Central City.

Naast The Flash zijn onder meer Batwoman en Black Lightning te zien, om samen te strijden tegen een buitenaardse bedreiging. Los daarvan keren nog wat mensen terug, namelijk de schurken Reverse-Flash en Damien Darhk. Maar volgens showrunner Eric Wallace krijgen zij een heel andere rol.

Nieuwe kanten van schurken
Eric Wallace belooft dat The Flash andere kanten laat zien van deze bekende slechteriken. Zij krijgen wat krachtige en emotionele momenten.

"Ik zal je dit zeggen, en dit is echt zo: je krijgt een kant van Reverse-Flash en Damien Darhk te zien die je nog niet eerder gezien hebt," begon Wallace. "Ik denk dat dit een van de meest krachtige thema's is."

Natuurlijk "zitten zij er deels in omdat ze gewoon enorm kwaadaardige dingen doen. Maar hopelijk krijg je ook te zien hoe zij dingen doen vanuit hun eigen perspectief."

Barry Allen en Iris, evenals de rest van Team Flash, nemen het op tegen een buitenaardse bedreiging die op Aarde aankomt. The Flash stream je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen