Gigantisch druk op Netflix met 22 nieuwe series: Dit is allemaal nieuw toegevoegd

Gigantisch druk op Netflix met 22 nieuwe series

We zetten alle nieuwe series op Netflix voor je op een rij, en dat zijn er veel!

Jim Pedd, 19 november 2021 om 17:09

Elke vrijdag zetten we op een rij welke televisieseries allemaal nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van Netflix. Vandaag is niet anders. Check hieronder het lange lijstje met nieuwe series.
Japan Sinks: People of Hope (5 afleveringen): In de regio Kanto zijn enorm veel slachtoffers gevallen. Amami gaat op zoek naar zijn dochter als hij hoort dat de bus waarin zij zit, is betrokken bij een tunnelongeluk.

The Flash (S08E01): Barry en Team Flash komen voor een zeer gevaarlijke dreiging te staan. Ze doen een beroep op enkele oude bekenden om hen te helpen de wereld te redden van het kwaad.

Legends of Tomorrow (S07E05): Een inhaalrace voor Astra, Spooner en Gideon. In New York gaat de rest op zoek naar pionier in het tijdreizen dr. Gwyn Davies, wat de tijdlijn nog meer in de war stuurt.

Cowboy Bebop: De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Undercover (seizoen 3, wekelijks): Bob hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen en neemt een gevaarlijke undercovermissie aan om een mol binnen de politie op te sporen. Maar zijn pad kruist weer met Ferry Bouman.

The Mind, Explained (2 seizoenen): Heb je je ooit afgevraagd wat er in je hoofd gebeurt? Van dromen tot angststoornissen, ontdek in deze verhelderende serie hoe je hersenen werken.

The King's Affection (1 seizoen): Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Strappare Lungo I Bordi (1 seizoen): Een cartoonist in Rome met een gordeldier als geweten denkt na over zijn eigen leven en een mogelijke liefde, terwijl hij en zijn vrienden een treinreis maken.

Peppa Big (6 seizoenen): Maak kennis met het kranige biggetje Peppa en haar familie en vrienden, en ontdek dat je overal grappige en leerzame avonturen kunt beleven.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 5 t/m 8): In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

De Ruimtehonden (1 seizoen): Apport: een nieuwe planeet voor ons allemaal! De aarde is in gevaar. Genetisch gemanipuleerde honden worden de ruimte ingestuurd om een nieuwe thuisplaneet te vinden.

Masha en de Beer (4 seizoenen): De levenslustige kleine Masha woont vlak bij het bos. Daar beleeft ze geweldige avonturen met haar beste vriend, een beer die vroeger bij het circus zat.

Lies and Deceit: Een literair lerares zoekt rechtvaardigheid tegen een chirurg die haar verkracht heeft. Hij ontkent dat ten stelligste.

Riverdale (seizoen 6, wekelijks): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Christmas Flow: Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Tear Along the Dotted Line: Een cartoonist in Rome en zijn armadillo reflecteren op zijn pad in het leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Tiger King 2: Als je gedacht had dat de twists op waren voor dit verhaal hebben we nieuws voor je. Tiger King keert terug voor een tweede seizoen dat nog dieper duikt in de gestoorde ontwikkelingen.

The Queen of Flow (seizoen 2): Zeventien jaar nadat een getalenteerde songwriter onschuldig in de gevangenis belandt, zint ze op wraak tegen degenen die haar te gronde richtten en haar familie doodden.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

Hellbound: Onaardse wezens verdoemen mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.

Blown Away: Christmas: Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom. Als dat geen fijne Kerst wordt!

New World: In deze realityserie bedenken zes celebrity's strategieën om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf op een utopisch eiland kunnen verzilveren.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws