search

Ons nieuws van vrijdag 19 november 2021

Ferry Bouman leert Bram Krikke een lesje in 'Undercover'
Series / Trailer

Ferry Bouman leert Bram Krikke een lesje in 'Undercover'

De radio-dj van Qmusic belandt op de cel van de bikkelharde schurk Ferry Bouman.

Aankomende zondag keert Ferry Bouman terug op Netflix met de eerste aflevering van Undercover. We zagen het personage van acteur Frank Lammers zagen we al uitgebreid in het eerste seizoen van de misdaadserie en korter in het tweede seizoen.

In seizoen twee zagen we hem bij elkaar slechts voor vijf minuten. In het nieuwe nieuwe seizoen gaat Ferry weer een belangrijkere rol spelen, nadat hij op vrije voeten komt. Hij zou volgens Netflix maar liefst 168 minuten te zien zijn.

In het nieuwe seizoen zien we ook nieuwe personages. Zo speelt Yannick van van de Velde het personages Lars, het broertje van Daniëlle. We zagen hem al in de film Ferry. Een andere nieuwe rol is voor Nazmiye Oral, een vrouw aan de top van de criminele bende.

Bram Krikke in de cel met Ferry
Hieronder een vermakelijke promo met Bram Krikke, de Nederlandse radio-dj bij Qmusic. Hij belandt bij Ferry in de cel en confronteert hem met heel wat zaken die je alleen als kijker zou kunnen weten. Ferry onderneemt actie.

Check de bestaande seizoenen gewoon nog even snel op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emily is terug in 'Emily in Paris' seizoen 2!
Series / Trailer

Emily is terug in 'Emily in Paris' seizoen 2!

Lily Collins keert binnenkort terug voor het eerste vervolgseries van de hitserie.

De serie Emily in Paris debuteerde verleden jaar oktober op Netflix en binnenkort is het tijd voor het vervolg in seizoen twee. Hieronder hebben we de trailer.

We zien Lily Collins uiteraard weer als Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago. Ze vind in seizoen één haar droombaan in Parijs en begon aan een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Andere rollen zijn voor Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Kate Walsh, Samuel Arnold, Bruno Gouery en Camille Razat.

Trailer Emily in Paris seizoen twee
"Zeg deze feestdagen 'oui' tegen mij en volg je hart," valt er bij de trailer op YouTube te lezen. Ook staat er de tekst: "Meer pret, mode en misstapjes. Emily begint met beide benen op de grond te staan in Parijs. Maar zorgt de nasleep van een nacht vol passie voor een struikelblok?"

Er zijn dus weer volop avonturen te beleven met Emily, vanaf 22 december op Netflix. Leuk voor de kerstvakantie dus.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantisch druk op Netflix met 22 nieuwe series: Dit is allemaal nieuw toegevoegd
Series / Streaming-diensten

Gigantisch druk op Netflix met 22 nieuwe series: Dit is allemaal nieuw toegevoegd

We zetten alle nieuwe series op Netflix voor je op een rij, en dat zijn er veel!

Elke vrijdag zetten we op een rij welke televisieseries allemaal nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van Netflix. Vandaag is niet anders. Check hieronder het lange lijstje met nieuwe series.

Japan Sinks: People of Hope (5 afleveringen): In de regio Kanto zijn enorm veel slachtoffers gevallen. Amami gaat op zoek naar zijn dochter als hij hoort dat de bus waarin zij zit, is betrokken bij een tunnelongeluk.

The Flash (S08E01): Barry en Team Flash komen voor een zeer gevaarlijke dreiging te staan. Ze doen een beroep op enkele oude bekenden om hen te helpen de wereld te redden van het kwaad.

Legends of Tomorrow (S07E05): Een inhaalrace voor Astra, Spooner en Gideon. In New York gaat de rest op zoek naar pionier in het tijdreizen dr. Gwyn Davies, wat de tijdlijn nog meer in de war stuurt.

Cowboy Bebop: De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Undercover (seizoen 3, wekelijks): Bob hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen en neemt een gevaarlijke undercovermissie aan om een mol binnen de politie op te sporen. Maar zijn pad kruist weer met Ferry Bouman.

The Mind, Explained (2 seizoenen): Heb je je ooit afgevraagd wat er in je hoofd gebeurt? Van dromen tot angststoornissen, ontdek in deze verhelderende serie hoe je hersenen werken.

The King's Affection (1 seizoen): Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Strappare Lungo I Bordi (1 seizoen): Een cartoonist in Rome met een gordeldier als geweten denkt na over zijn eigen leven en een mogelijke liefde, terwijl hij en zijn vrienden een treinreis maken.

Peppa Big (6 seizoenen): Maak kennis met het kranige biggetje Peppa en haar familie en vrienden, en ontdek dat je overal grappige en leerzame avonturen kunt beleven.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 5 t/m 8): In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

De Ruimtehonden (1 seizoen): Apport: een nieuwe planeet voor ons allemaal! De aarde is in gevaar. Genetisch gemanipuleerde honden worden de ruimte ingestuurd om een nieuwe thuisplaneet te vinden.

Masha en de Beer (4 seizoenen): De levenslustige kleine Masha woont vlak bij het bos. Daar beleeft ze geweldige avonturen met haar beste vriend, een beer die vroeger bij het circus zat.

Lies and Deceit: Een literair lerares zoekt rechtvaardigheid tegen een chirurg die haar verkracht heeft. Hij ontkent dat ten stelligste.

Riverdale (seizoen 6, wekelijks): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Christmas Flow: Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Tear Along the Dotted Line: Een cartoonist in Rome en zijn armadillo reflecteren op zijn pad in het leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Tiger King 2: Als je gedacht had dat de twists op waren voor dit verhaal hebben we nieuws voor je. Tiger King keert terug voor een tweede seizoen dat nog dieper duikt in de gestoorde ontwikkelingen.

The Queen of Flow (seizoen 2): Zeventien jaar nadat een getalenteerde songwriter onschuldig in de gevangenis belandt, zint ze op wraak tegen degenen die haar te gronde richtten en haar familie doodden.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

Hellbound: Onaardse wezens verdoemen mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.

Blown Away: Christmas: Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. Voor één ligt er cash onder de boom. Als dat geen fijne Kerst wordt!

New World: In deze realityserie bedenken zes celebrity's strategieën om virtueel geld te verdienen dat ze aan het einde van hun verblijf op een utopisch eiland kunnen verzilveren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oscarwinnaar Christoph Waltz (Django Unchained) krijgt eigen serie op Amazon
Series / Nieuws

Oscarwinnaar Christoph Waltz (Django Unchained) krijgt eigen serie op Amazon

The Consultant, gebaseerd op een bekend boek, wordt omschreven als een duistere komische thriller.

Deadline weet vandaag te melden dat Christoph Waltz is gestrikt voor de hoofdrol in The Consultant, een duistere komische thriller-serie die wordt gemaakt voor Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bentley Little en laat de sinistere relatie tussen een baas en een van zijn werknemers zien.

The Consultant is een project van Tony Basgallop (Servant) en Matt Shakman (WandaVision). Basgallop zal dienst doen als showrunner en Shakman zal regisseren. Beide zijn daarnaast uitvoerend producenten, wat eveneens geldt voor Waltz.

Drukke Christoph
Tweevoudig Oscarwinnaar Waltz zit in de tussentijd niet stil. Zo is hij momenteel opnieuw te zien als Blofeld in Bond-film No Time to Die en Wes Andersons The French Dispatch, en zal hij volgend jaar te horen zijn in Guillermo del Toro's Netflix-animatiefilm Pinocchio.

Het is nog onduidelijk wanneer we The Consultant kunnen verwachten. Naar waarschijnlijkheid is er binnenkort meer te delen over de cast en crew van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gamepersonage 'Earthworm Jim' krijgt zijn eigen serie
Series / Nieuws

Gamepersonage 'Earthworm Jim' krijgt zijn eigen serie

Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder een nieuwe verfilming van een game-franchise!

Earthworm Jim is een gamereeks die al eens eerder is vertaald naar een animatieserie, maar dat is inmiddels al een hele poos geleden. Volgens Variety heeft Interplay Entertainment nu een overeenkomst gesloten met APA om een nieuwe animatieserie rondom het iconische gamepersonage te maken.

Michel K. Parandi, baas bij Interplay, zei het volgende erover:

"Ik hield als kind al van Earthworm Jim. Er is ontzettend veel potentie in dit universum vol met dieren die om de macht vechten. Jim is een aardworm in een universum waarin de aarde niet meer dan een mythe is. Zijn worsteling om betekenis in zijn leven te vinden is zowel surreëel als komisch, maar ook herkenbaar."

Franchise met een geschiedenis
De eerste game rondom Earthworm Jim werd in 1994 uitgebracht op de Super Ninteno en Sega Genesies. Daarna volgden meerdere vervolgen, een animatieserie, actiefiguren en stripboeken.

Het is nog onbekend wanneer we de nieuwe animatieserie over Earthworm Jim kunnen verwachten of welke dienst de serie zal gaan streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'Ahsoka' komt er snel aan
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'Ahsoka' komt er snel aan

De opnames van Ahsoka met Rosario Dawson moeten in maart van start gaan.

Langzaamaan horen we meer over wanneer we de Star Wars-serie Ahsoka met actrice Rosario Dawson in de hoofdrol kunnen verwachten. Vandaag blijkt namelijk dat de opnames in maart 2022 van start moeten gaan.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare site Bespin Bulletin, op basis van ProductionWeekly. Volgens die sites beginnen de opnames van Ahsoka in de loop van maart 2022.

Ahsoka-opnames
Als de opnames in maart beginnen, duren die vermoedelijk tot in de loop van de herfst van 2022. Daarmee heeft men ook nog wel even nodig om de visuele effecten af te maken, waarvan er bij dit soort series altijd behoorlijk wat te verwerken zijn.

Dan zal de release van Ahsoka op z'n vroegst in de lente van 2023 plaats kunnen vinden.

Gelukkig kunnen fans in de tussentijd heel wat Star Wars-materiaal verwachten. Zo gaan we uit van een derde seizoen van The Mandalorian, komt nog The Book of Boba Fett, Andor en de serie rond Obi-Wan Kenobi uit.

Voorlopig is er dus meer dan genoeg om naar uit te kijken voor fans.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorme klap: 'Riverdale' levert wel heel veel kijkers in
Series / Nieuws

Enorme klap: 'Riverdale' levert wel heel veel kijkers in

De eerste aflevering van Riverdale seizoen 6 leverde behoorlijk veel kijkers in.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde seizoen van Riverdale is van start. 16 november was de eerste aflevering te zien en die leverde wel heel veel kijkers in.

Naar schatting verloor de serie van The CW 45 procent van het aantal kijkers dat vorig seizoen nog aangehaakt was. Dat is wel heel veel, want The CW raakte daardoor flink achter in de primetime-kijkcijferstrijd ten opzichte van concurrenten NBC en CBS.

Polariserend Riverdale-begin
Het nieuwe seizoen van Riverdale begon vrij verrassend en zelfs een beetje polariserend. We zien een alternatief universum, compleet met creepy dorpsbewoners, bizarre rituelen en een bloedoffer waarbij een van de hoofdpersonen sneuvelde.

Daarmee maakt Riverdale - dat zich nu even afspeelt in Rivervale - een grote ontwikkeling door. Maar helaas wist dat bepaald niet te zorgen voor extra kijkers.

De hoop van The CW en Riverdale zal vermoedelijk zijn dat de aankomende crossover met Chilling Adventures Of Sabrina goed is voor de extra kijkers die men nodig heeft om dit soort serie te blijven maken.

Benieuwd naar Riverdale? De show staat op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Star Trek: Discovery' seizoen 4: Is het ook wat?
Series / Featured

Eerste recensies 'Star Trek: Discovery' seizoen 4: Is het ook wat?

Star Trek: Discovery is begonnen met zijn vierde seizoen, maar is dat de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Discovery is van start met zijn vierde seizoen. Dat kunnen wij hier helaas niet zien omdat Netflix het seizoen niet meer mag laten zien. Het seizoen is op Paramount+ te streamen, een streamingdienst die volgend jaar pas in Nederland beschikbaar zal zijn.

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery laat zien hoe Captain Michael Burnham en haar crew worstelen met een bizarre bedreiging die iedereen overal in gevaar brengt. Maar bevalt dit uitgangspunt wel? We zetten de recensies voor je op een rij

Star Trek: Discovery-recensies
Check hieronder de recensies:

IGN: "Discovery biedt een aflevering die de hoge visuele lat ontmoet, die de serie de afgelopen jaren gelegd heeft, en zorgt voor nieuwe dynamiek onder de personages die heel tof vooruit zullen gaan. De vraag is alleen hoe goed dit seizoenlange mysterie gebalanceerd wordt met de wekelijkse avonturen."

Decider: "Toen Discovery begon, voerden ze een oorlog met een vijand, maar ook met elkaar en hun oorsprong. In seizoen 4 is de crew van de Discovery verenigd, als geheel en bieden ze elkaar comfort en hoop, en dat in een wereld die dat nu ook echt nodig heeft. Misschien is dat ook wel de meest radicale verandering van allemaal."

IndieWire: "De diepgang van personages buiten Burnham mist nog echt in Discovery. Gelukkig is er veel flair om van te genieten. Discovery ziet er consistent beter uit dan de vorige drie Trek-films. Hopelijk zal het ook snel meer zijn dan alleen een mooie serie."

That Hashtag Show: "52 minuten is lang voor een enkele aflevering van Star Trek. Maar er is geen enkele seconde verspild. We zien de crew weer, hebben een goed gevoel gekregen voor wat er gebeurd is sinds de finale van het laatste seizoen, en een geweldige basis om mee te werken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown' vindt cruciale hoofdrolspeler voor seizoen 5
Series / Nieuws

'The Crown' vindt cruciale hoofdrolspeler voor seizoen 5

Seizoen 5 van The Crown van Netflix heeft een hoofdrolspeler erbij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vijfde seizoen van Netflix-serie The Crown laat weten dat acteur Senan West gecast is. Hij is de zoon van Dominic West en mag de rol van Prince William spelen.

West was al gecast in The Crown, als de vader van Prince William, namelijk Prince Charles. The Crown volgt de heerschappij van Queen Elizabeth II en de belangrijkste historische gebeurtenissen die zich in haar leven afspeelde. Dominic neemt de rol over van Emmy-winnaar Josh O'Connor.

The Crown seizoen 5
Het nieuwe seizoen gaat verder met een nieuwe cast acteurs en actrices. Imelda Staunton is nu te zien als Queen Elizabeth, Jonathan Pryce speelt Prince Phillip en Elizabeth Debicki is te zien als Princess Diana.

Het vorige seizoen eindigde in de jaren tachtig en het nieuwe seizoen volgt de royals tot ergens eind jaren negentig, waaronder het auto-ongeluk waarbij Diana in 1997 om het leven kwam.

Variety schrijft dat de dertienjarige Senan gecast is als de prins, nadat zijn auditietape de indruk op de producenten wist te maken. Hij zal in de latere afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zijn.

The Crown gaat in november verder op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' onthult wel heel gave set
Series / Foto's

'The Last of Us' onthult wel heel gave set

De The Last of Us-serie ziet er steeds toffer uit, dankzij dit soort foto's!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe foto's van de set van aankomende HBO-serie The Last of Us geven een gedetailleerde blik op het post-apocalyptische Jackson, Wyoming.

De serie The Last of Us volgt op de game in 2013, waar Naughty Dog een immens succes mee boekte. De opnames gingen van start in juli 2021 in Calgary, Alberta en moeten volgend jaar in juni afgerond worden. Daarmee gaat men nog wel even door.

The Last of Us-foto's
Setfoto's van The Last of Us die online verschenen op het Twitter-account The Last of Us Updates, laten zien hoe Jackson eruit ziet. En dat is nogal wat. Check de foto's via de volgende links naar Twitter:

Bekijk hier de eerste lichting foto's | [b]Check hier de tweede rits | En hier de derde.


In de serie The Last of Us volgen we een smokkelaar genaamd Joel (Pedro Pascal), die een tienermeisje genaamd Ellie (Bella Ramsey) door het land escorteert, op zoek naar een militie genaamd de Fireflies.

Wanneer The Last of Us precies te zien zal zijn is nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Barry Allen nu de slechterik in 'The Flash'?
Series / Nieuws

Is Barry Allen nu de slechterik in 'The Flash'?

Seizoen 8 van The Flash doet het net iets anders dan eerdere seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De komst van Despero in het achtste seizoen van The Flash leidt tot een vrij bizarre conclusie. Barry Allen zou een slechterik kunnen worden en voor Armageddon kunnen zorgen.

Natuurlijk gelooft Barry niet dat dit een mogelijkheid is. Maar alle tekenen wijzen erop dat Despero niemand bedriegt en dat hij hier echt is om te helpen.

The Flash als schurk
De eerste aflevering onthulde dat Despero in The Flash geen schurk is die de wereld wil overnemen. Hij wil juist het einde van de wereld zien te voorkomen. En daarom moet hij Barry Allen doden, die volgens hem zorgt voor het einde van de wereld in 2031.

Alles wat Barry gedaan heeft in de afgelopen zeven seizoenen maakt het vrij ongelofelijk dat hij ooit een schurk zou worden. Maar het lijkt erop dat er iets gaat gebeuren waardoor het toch kan.

Despero zegt dat Barry "gek" wordt. Zijn "geest zal breken". Als Despero gelijk heeft, zal Barry straks dus doordraaien. Wellicht door een fout in de Speed Force, of misschien zorgen de krachten van een schurk er wel ooit voor dat hij op de een of andere manier gek van wordt?

Je kunt The Flash op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een hitserie gaat richting zijn einde
Series / Nieuws

Nog een hitserie gaat richting zijn einde

Het vierde seizoen is straks het laatste van de serie The Sinner.

En weer gaat een populaire serie richting het einde. The Sinner is bezig met zijn vierde seizoen, maar stopt er snel mee.

De serie is bedacht door Derek Simonds, met een eerste seizoen dat gebaseerd werd op het gelijknamige boek uit 1999 van Petra Hammesfahr. Daarin zagen we Jessica Biel nog de hoofdrol hebben als getraumatiseerde vrouw met een gebroken geheugen die een moord pleegt. Biel bleef producent, maar de serie draaide in latere seizoenen om andere onderzoeken.

Einde The Sinner
The Sinner gaat richting het einde. De focus lag tot nu toe steeds op het persoonlijke en professionele leven van Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman. Maar zijn tijd in The Sinner is bijna voorbij.

Entertainment Weekly meldt dat de serie The Sinner na vier seizoenen eindigt.

Daar deze ooit gepland stond als miniserie, is het een mooie prestatie dat The Sinner uiteindelijk vier seizoenen heeft gekregen.

Simonds in een statement over het stoppen: "Bedankt aan iedereen, ook mijn partner-in-crime Bill Pullman, de getalenteerde acteurs, schrijvers, regisseurs en crew die allemaal helpen deze serie te realiseren. Het was een ongelofelijke reis."

De serie The Sinner staat op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconische Superman-acteur terug voor een nieuwe serie?
Series / Nieuws

Iconische Superman-acteur terug voor een nieuwe serie?

Brandon Routh heeft gekeken naar de mogelijkheid om terug te keren als Superman.

Na de teleurstelling van Superman Returns uit 2006, nam Brandon Routh aan dat hij nooit meer de rol van de Man of Steel zou spelen. Maar die kans deed zich opnieuw voor met The CW-special Crisis on Infinite Earths.

In die aflevering speelde Routh de rol van een duistere versie van het personage. Het verhaal in de comics, Kingdom Come genaamd, liet zien dat de Joker bijna iedereen van de Daily Planet vermoord had tijdens een gasaanval. Superman moest met dat tragedie zien te leven.

Nog eens Superman spelen
De wat oudere variant van Superman gaat door, vanuit de logica dat "het licht van hoop altijd moet schijnen in tijden van het duister".

Routh vertelde tijdens een interview met ComicBook dat hij "absoluut" terug wil keren als Superman. Maar, dan moet "het verhaal wel het juiste verhaal zijn. Superman moet weergegeven worden zoals ik Superman zie."

Daarom "keek ik ook naar de mogelijkheid van zoiets. Maar nu is het zo dat er heel veel Superman-gebeuren is, met het succes van Superman & Lois en het geweldige werk dat Tyler daarvoor levert. En dan zijn er nog scripts die rondgaan voor films. Ik denk in verschillende iteraties bij Warner Bros."

Routh sluit een terugkeer dus niet uit.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-ster verbreekt stilte over zijn rol
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-ster verbreekt stilte over zijn rol

De man die Uncle Iroh gaat spelen in Avatar: The Last Airbender vertelt over z'n rol.

Netflix is bepaald niet verlegen als het aankomt op anime en animatie. Van gloednieuwe series tot live-action verfilmingen; het bedrijf doet het allemaal. Avatar: The Last Airbender wordt de volgende.

De opnames van die live-action serie zijn nu in volle gang. En nu verbreekt de acteur die de rol van Uncle Iroh zal spelen, zijn langdurige stilte.

Uncle Iroh
Op Twitter plaatste acteur Paul Sun-Hyung Lee een korte boodschap aan de fans. Hij is te zien als de oom van Zuko en is een van de fanfavoriete personages.

"Grote schoenen om te vullen van de briljante Mako," schreef Lee - waarmee hij de stemacteur die Iroh insprak eert. "Ik hoop het personage recht aan te doen, en het tegelijk mijn eigen personage te kunnen maken. Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om van start te gaan."

Eerder deze week hoorden we ook dat Lim Kay Liu gecast is als de monnik Gyatso, die in de luchttempel zorgde voor Aang, de Avatar. Ken Leung speelt verder de rol van Commander Zhao, een gemene Vuurstuurder, die het net als de verbannen Zuko voorzien heeft op de Avatar.

Je kunt de serie Avatar: The Last Airbender bingen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Mother'-serie 'How I Met Your Father' komt er veel sneller dan je denkt
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-serie 'How I Met Your Father' komt er veel sneller dan je denkt

De serie How I Met Your Father gaat al begin volgend jaar van start.

Hulu heeft aangekondigd wanneer de nieuwe komedieserie How I Met Your Father, een spin-off van CBS-serie How I Met Your Mother, zijn debuut maakt. Dat blijkt vrij snel te gebeuren.

De serie How I Met Your Father heeft een hoofdrol voor Hilary Duff als Sophie. Zij vertelt haar zoon hoe ze zijn vader ontmoet heeft. Er wordt al jaren over de serie gesproken.

Heel snel te zien
Toen How I Met Your Mother in maart 2014 zijn negen seizoenen durende run afrondde, werd al gesproken over een mogelijke spin-off. Maar dit jaar werd het pas concreet, en nu gaat het wel heel snel.

"We konden jullie niet nog langer laten wachten", schrijft Hulu in de post. Duff vraagt fans of ze het nieuws al gehoord hebben, en vervolgens flitsen verschillende andere castleden langs die ook vragen of ze het nieuws al weten.

Tot de onthulling komt. How I Met Your Father is op 18 januari op Hulu te zien. Hier in Nederland zal dat zeer waarschijnlijk Disney+ zijn.

Hieronder kan je de promo voor How I Met Your Father waarin de releasedatum onthult werd zien:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-verwonding Henry Cavill was echt vreselijk
Series / Nieuws

'The Witcher'-verwonding Henry Cavill was echt vreselijk

The Witcher-ster Henry Cavill vreesde bijna niet meer door te kunnen als actieheld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In december 2020, tijdens de opnames van The Witcher seizoen 2, scheurde acteur Henry Cavill zijn hamstring. Afhankelijk van hoe groot die scheur is, hoeft een gescheurde hamstring niet heel erg te zijn. Maar dat was nu wel het geval.

Tijdens een recent interview onthulde showrunner Lauren Schmidt Hissrich dat het ongeluk plaatsvond toen Cavill aan het sprinten was door de bossen. "Ik weet nog dat Henry ineens stopte en wij allemaal dachten: 'Struikelde hij? Was er een rots?' Ik ging naar zijn caravan en hij zei heel veel pijn te hebben."

Slechte scheur
"Het was een heel, heel erge scheur. Ik had geluk dat de hamstring niet volledig afgescheurd was," begon Cavill die moest blijven werken terwijl hij moest herstellen.

"Het moeilijke was om te werken terwijl ik een blessure had. Omdat ik meer wilde doen voor de productie - ik weet hoe belangrijk het voor hen was om de dingen gedaan te krijgen. Dus het was zoeken naar een balans tussen 'pushen, pushen, pushen' en 'wow, wacht even, als ik dit verder afscheur, kan ik stoppen als actieheld'. Dit was het slechtste moment van vorig jaar op professioneel vlak."

Gelukkig kwam het allemaal goed en is The Witcher seizoen 2 over minder dan een maand te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu weten we wanneer er een nieuwe 'Doctor Who' komt
Series / Nieuws

Nu weten we wanneer er een nieuwe 'Doctor Who' komt

Doctor Who vervangt straks actrice Jodie Whittaker door een nieuwe ster.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who nadert het einde van een tijdperk. Actrice Jodie Whittaker vertrekt dan namelijk samen met showrunner Chris Chibnall.

Whittaker was de eerste vrouw die de rol van Doctor Who speelde. Fans genieten nu van haar laatste avontuur: het dertiende seizoen met de naam Flux. En er wordt gekeken naar een drietal specials dat komend jaar te zien is. Nu weten we wanneer de laatste van die specials te zien moet zijn.

Doctor Who-afscheid
De BBC onthulde op Twitter dat de laatste aflevering van Whittaker als Doctor Who te zien is in de herfst van 2022. De uitzending valt van samen met de BBC Cententary-vieringen, waarbij de BBC (je raadt het al) zijn honderdjarig bestaan viert.

We zullen volgens de BBC in het laatste avontuur een "epische blockbuster special" te zien krijgen. Daarin vecht "de Doctor nog eenmaal tegen een groot kwaad in heel het universum."

Aan het einde van dat avontuur zal ze regenereren in een nieuwe Doctor. Dat moment is zelfs al opgenomen, vertelde Whittaker recent tijdens een interview.

De eerste tien seizoenen van de serie Doctor Who staan op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.