Prime Video voegde deze vette series nieuw toe

Prime Video voegde een paar vette series nieuw toe

Het was een prima weekje op Prime Video; dit is allemaal nieuw!

Jim Pedd, 21 november 2021 om 11:39

We zetten elke zondag de nieuwe toevoegingen aan Prime Video voor je op een rij. Deze week kwam men met het Game of Thrones-achtige The Wheel of Time en meer. We duiken erin!
The Wheel of Time (afl 1-3): De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren. Vertrouwen ze deze vreemdeling – of elkaar – met het lot van de wereld voor de Duistere uit zijn gevangenis breekt en de Laatste Slag aanvangt.

The Walking Dead: World Beyond (S02E07): Terwijl de groep op zoek gaat naar antwoorden, liggen sommigen niet op één lijn terwijl anderen twijfelen wie ze kunnen vertrouwen. Een schokkend bericht zet een nieuwe missie in gang.

Maradonna: Blessed Dream (S01E09): Diego probeert aan cocaïne te komen, maar hij wordt gesnapt door het personeel in de kliniek. In 1986 komt het nationale team aan in Mexico voor het WK.

El Bulli: historia de un sueño: ‘El Bulli: het verhaal over een droom’ is het geweldige verhaal over hoe Ferrán Adrià de meest invloedrijke kok in de moderne geschiedenis werd en een van de meest vooruitstrevende denkers van onze tijd. Zijn legendarische restaurant elBulli heeft de manier waarop we eten voor altijd veranderd en een dialoog op gang gezet tussen gastronomie, kunst, ontwerp en de wetenschap.

Alf (seizoen 1-4): Een harige buitenaardse wijsneus komt bij een familie op aarde wonen nadat hij in hun garage is gecrasht.

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws