search

Ons nieuws van zondag 21 november 2021

Netflix boekt perfecte score met ijzersterke nieuwe horrorserie
Series / Nieuws

Netflix boekt perfecte score met ijzersterke nieuwe horrorserie

Na Squid Game wordt ook de horrorserie Hellbound een succes voor Netflix.

Afgelopen vrijdag verscheen op Netflix de nieuwe horrorserie Hellbound en deze scoort bijzonder sterk bij de critici. Het vermoedelijk eerste seizoen wordt ijzersterk ontvangen en staat nog altijd op het volle pond op de website Rotten Tomatoes.

Na twaalf recensies staat het Zuid-Koreaanse Hellbound van regisseur Yeon Sang-ho nog op 100 procent. De horrorserie doet het ook goed bij het publiek. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat namelijk op een prima 87 procent.

De ontvangst op de IMDb is wel wat minder met slechts een 7.0 / 10, al zijn er nog maar zo'n 1,9k stemmen doorgekomen op de grote filmwebsite.

De scores komen deels overeen met die van de recente Zuid-Koreaanse Netflix-hit Squid Game op Rotten Tomatoes: 94% (Tomatometer) en 83% (publieksscore), en de IMDb: 8.1/10.

Hellbound: veel onaardse wezens
In Hellbound verdoemen onaardse wezens mensen op bloedige wijze tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert. Er zijn rollen voor onder meer Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-a en Yang Ik-june.

Check de zes afleveringen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws! Netflix geeft successerie seizoen 2
Series / Nieuws

Goed nieuws! Netflix geeft successerie seizoen 2

De animatieserie Arcane is een groot succes en daarom komt er een vervolg.

De afgelopen drie zaterdagen verschenen op Netflix Act 1, Act 2 en Act 3 van de animatieserie Arcane van producent Riot Games en de Franse animatiestudio Fortiche. De serie met negen afleveringen was een groot succes, zeker kritisch.

Nog altijd staat de serie die zich afspeelt in de gamewereld League of Legends op de vole 100 procent (9.00 / 10) op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een prachtige 98 procent (4.9 / 5) als publieksscore.

Op de IMDb staat Arcane: League of Legends op een ijzersterke 9.4 / 10 en dat maakt de animatieserie de best ontvangen show van Netflix op de grote filmdatawebsite.

Netflix maakt ook Arcane Seizoen 2
Gisteren werd duidelijk dat Netflix ook het tweede seizoen van Arcane zal gaan maken. Op de Twitter-pagina van de hitserie valt te lezen: "Bereid jullie voor, vrienden. Seizoen 2 van Arcane is nu in productie. Waar is een Hexgate als je er een nodig hebt?"




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze bikkelharde 'The Walking Dead'-aflevering is de favoriet van Lauren Cohan
Series / Nieuws

Deze bikkelharde 'The Walking Dead'-aflevering is de favoriet van Lauren Cohan

Lauren Cohan speelt in de zombieserie de rol van Maggie Greene, sinds seizoen twee.

Actrice Lauren Cohan speelt bijna vanaf het begin in The Walking Dead, de zombieserie die je in Nederland kunt volgen op Disney+ en FOX. Ze speelt de rol van het personage Maggie Greene en ze had lange tijd een relatie met Glenn, van acteur Steven Yeun.

Nu blijkt dat de achtste aflevering in seizoen drie de favoriet is van de actrice. Die aflevering heet Made to Suffer. Dit was de "mid-season finale". Ze vertelde waarin in gesprek met Entertainment Weekly.

De favoriete aflevering van Lauren Cohan
"Een van mijn meest favoriete afleveringen om op te nemen was zeker wanneer Maggie en Glenn uit Woodbury ontsnappen. Hij is zo stoer en slaat een stoel kapot en doorboort walker, en dan breken we uit, doden een stel mensen en komen terecht in Woodbury," aldus Cohan.

"Waarschijnlijk is dat mijn favoriete aflevering. Die voelde voor mij als de essentie van de show. Op de een of andere manier vond de groep ons, we braken allemaal uit en niets kan ons tegenhouden," sloot de actrice af. "En dat is voor mij de essentie van onze connectie."

Op dit moment bevindt The Walking Dead zich in het uitgebreide elfde seizoen. Er zijn al acht afleveringen verschenen in augustus, september en oktober.

De serie zal ongetwijfeld snel terugkeren voor de overige zestien afleveringen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende onthulling over 'Vikings' spin-off 'Valhalla'
Series / Nieuws

Schokkende onthulling over 'Vikings' spin-off 'Valhalla'

Ergens volgend jaar moet op Netflix de Vikings spin-off Valhalla verschijnen.

Even geleden zagen we al de eerste beelden uit de Vikings spin-offserie Valhalla die ergens in 2022 op Netflix moet verschijnen. De serie neemt ons honderd jaar verder de tijd in na de afronding van de moederserie van de zender History.

In Vikings: Valhalla is ook acteur Stephen Hogan te zien en hij speelt het personage Ealdorman Sigeferth of Wessex. In gesprek met Express.co.uk vergeleek de acteur de serie met Goodfellas. En let op hij geeft een enorme SPOILER weg!!

"Ik heb net mijn ADR gedaan. ADR is de kleine tekstuele toevoeging als er kleine aanpassingen zijn. Ze wilden net een beetje meer doen met... Ik durf het te zeggen... mijn dood. Je kunt geen Vikingen doen en niet sterven!

Ik speel een Engelse Lord en het begint 100 jaar na het einde van de Vikingen. Ze vestigen zich gewoon in Engeland om het land over te nemen. Dus de Angelsaksen zijn daar en het is fascinerend. Het is eigenlijk zoals Goodfellas, jij weet je, het zijn Viking-gangsters."

Vikings: Valhalla in 2022: bekijk de First Look
Surf alvast naar Netflix om Stuur melding aan te zetten, zodat je op de hoogte wordt gebracht wanneer de serie online staat. Overigens vind je de zes seizoenen van Vikings ook gewoon op Netflix. Hieronder de eerdere trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender' en 'The Mandalorian' hebben één ding gemeen
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' en 'The Mandalorian' hebben één ding gemeen

De serie Avatar: The Last Airbender maakt gebruik van dezelfde opnametechnieken.

Eerder deze week bracht Netflix de live-action serie Cowboy Bebop uit. Die is gebaseerd op een anime. En intussen werkt Netflix ook aan One Piece en Yu Yu Hakusho. Maar daar blijft het niet bij.

Netflix is ook druk bezig met de opnames van Avatar: The Last AIrbender. Misschien geen anime, maar net zo goed de verfilming van een animatieserie. Eentje waar veel druk op staat. Om voor grootse sets en spektakel te zorgen, blijkt de serie iets gemeen te hebben met een van de grootste series op Disney+: The Mandalorian.

De opnames
Op Twitter meldt Avatar News dat de live-action verfilming van de wereld van het benden een cruciale factor deelt met The Mandalorian.

Beide series worden namelijk opgenomen op een digitale filmset, die bestaat uit een gigantische faciliteit met mega-schermen met enorm hoge resoluties. Zo kunnen de makers op een set heel wat spectaculaire beelden opnemen, in plaats van helemaal naar de ruwe locaties te reizen waar dit gemaakt moet worden in een normale situatie.

Hieronder het bericht:



Avatar: The Last Airbender kan je nu bingen op Netflix; de live-action versie verwachten we volgend jaar. The Mandalorian staat op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 ijzersterke series die je nog op Disney+ Star moet kijken
Series / Featured

3 ijzersterke series die je nog op Disney+ Star moet kijken

Nee, nu even geen Star Wars of Marvel, maar drie series die op Disney+ Star staan.

Als je aan Disney+ denkt, dan denk je ook al snel aan Marvel en Star Wars en misschien nog wat titels geschikt voor de jongere kijkers. Op Disney+ Star vind je zeker andere, heel interessante series terug. Hieronder drie series die je mogelijk nog moet gaan kijken.

[b]Dopesick
| Bing nu! | 1 seizoen

Met een score van 85% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes een sterk ontvangen dramaserie met onder meer Michael Keaton, Rosario Dawson en Will Poulter. Dopesick neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika's strijd tegen de verslaving aan opiaten, van de directiekamers van Big Pharma, naar een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot aan de wandelgangen van de DEA.



Love, Victor | Bing nu! | 2 seizoenen

Met een score van 95% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes een sterk ontvangen dramaserie met onder meer Michael Cimino, Rachel Hilson en Anthony Turpel. Love, Victor volgt Victor, een nieuwe leerling op Creekwood High School, tijdens zijn zoektocht naar zichzelf. Victor heeft het moeilijk thuis, moet zijn plekje vinden in een nieuwe stad en worstelt met zijn geaardheid. Wanneer het hem bijna te veel wordt, roept hij de hulp in van Simon om door de ups en downs van de middelbare school te navigeren.



Only Murders in the Building | Bing nu! | 1 seizoen

Met een score van maar liefst 100% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes een sterk ontvangen komedieserie met onder meer Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Met deze scène trapt de fantasyserie 'The Wheel of Time' af
Series / Nieuws

Met deze scène trapt de fantasyserie 'The Wheel of Time' af

Bekijk de eerste minuten uit de nieuwe fantasyserie van Prime Video.

Afgelopen vrijdag debuteerde de serie The Wheel of Time op Prime Video met de eerste drie afleveringen. De streamingdienst heeft nu de eerste paar minuten uit de fantasyserie op YouTube gezet en hieronder kun je deze beelden zien.

In de serie volgen we Moiraine, gespeeld door Rosamund Pike. Zij is een lid van de Aes Sedai. Dit is een machtige organisatie van vrouwen die over magische krachten beschikken. Met een groep van vier jonge mensen gaat zij op een reis rond de wereld, in de overtuiging dat een van hen de reïncarnatie van de 'Dragon' is.

De eerste drie minuten van The Wheel of Time
Hieronder zie je de video De Eerste 3 Minuten van The Wheel of Time via Amazon Prime Video Nederland. "In The Wheel of Time bestaat een magische kracht. Het enige is… Deze kracht is alleen bestemd voor vrouwen," staat bij de video op YouTube te lezen.

De eerste drie afleveringen van The Wheel of Time staat dus al online en er verschijnen aankomende vrijdagen nog eens vijf afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Star Wars-legende op gave cover voor 'The Book of Boba Fett'
Series / Foto's

Star Wars-legende op gave cover voor 'The Book of Boba Fett'

Volgende maand zie je de miniserie over Boba Fett op Disney+ in première gaan.

In het tweede seizoen van The Mandalorian zagen we acteur Temuera Morrison debuteren als Boba Fett en dat was voor velen een grote verrassing en zelfs een droom die uitkwam. Al jaren waren er namelijk geruchten over de terugkeer van de Star Wars-legende.

Eind december zien we hem opnieuw en dan in de spin-off The Book of Boba Fett, een miniserie van zes afleveringen waarin we verder gaan waar zijn avontuur stopte in de aftercredit-scène in The Mandalorian seizoen twee.



Zoals boven te zien keren premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand terug naar Tatooine om het gebied te claimen dat werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.

Boba Fett op Empire cover
Op 27 december start The Book of Boba Fett op Disney+. Mocht je The Mandalorian om een of andere reden nog niet hebben gekeken, dan raden we je aan dat nu te gaan doen. De serie is veel opzichten beter dan de vijf bioscoopfilms van de afgelopen jaren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde deze vette series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde deze vette series nieuw toe

Het was een prima weekje op Prime Video; dit is allemaal nieuw!

We zetten elke zondag de nieuwe toevoegingen aan Prime Video voor je op een rij. Deze week kwam men met het Game of Thrones-achtige The Wheel of Time en meer. We duiken erin!

The Wheel of Time (afl 1-3): De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren. Vertrouwen ze deze vreemdeling "“ of elkaar "“ met het lot van de wereld voor de Duistere uit zijn gevangenis breekt en de Laatste Slag aanvangt.

The Walking Dead: World Beyond (S02E07): Terwijl de groep op zoek gaat naar antwoorden, liggen sommigen niet op één lijn terwijl anderen twijfelen wie ze kunnen vertrouwen. Een schokkend bericht zet een nieuwe missie in gang.

Maradonna: Blessed Dream (S01E09): Diego probeert aan cocaïne te komen, maar hij wordt gesnapt door het personeel in de kliniek. In 1986 komt het nationale team aan in Mexico voor het WK.

El Bulli: historia de un sueño: 'El Bulli: het verhaal over een droom' is het geweldige verhaal over hoe Ferrán Adrií  de meest invloedrijke kok in de moderne geschiedenis werd en een van de meest vooruitstrevende denkers van onze tijd. Zijn legendarische restaurant elBulli heeft de manier waarop we eten voor altijd veranderd en een dialoog op gang gezet tussen gastronomie, kunst, ontwerp en de wetenschap.

Alf (seizoen 1-4): Een harige buitenaardse wijsneus komt bij een familie op aarde wonen nadat hij in hun garage is gecrasht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de opvolger van monsterhit 'Squid Game' op Netflix
Series / Nieuws

Dit is de opvolger van monsterhit 'Squid Game' op Netflix

Netflix heeft met Hellbound nog een bizarre en Koreaanse serie in handen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe serie op Netflix lijkt weer heel wat buzz te genereren. Het gaat om de Zuid-Koreaanse serie Hellbound. Zou dat een nieuw soort Squid Game kunnen worden?

De afgelopen weken domineerde Netflix-serie Squid Game het nieuws. Deze bleek extreem populair: zo erg dat het de meest bekeken Netflix Original ooit werd. En nu weet ook Hellbound heel wat kijkers te trekken.

Hellbound-serie
De serie Hellbound draait om bovennatuurlijke wezen sdie mensen op Aarde verdoemen tot de hel. Dat zorgt voor de opkomst van "een religieuze groep die werkt op basis van het idee van goddelijke rechtvaardigheid".

Hellbound is bedacht door Yeon Sang-ho, de man die ook het immens populaire Train to Busan maakte, evenals de vervolgfilm Peninsula.

Yeon schreef én regisseerde Hellbound. De boel begint met een scène waarin een drietal gigantische monsters een man op klaarlichte dag in koelen bloede vermoorden. Daarna verbranden ze zijn lijk en verdwijnen de monsters weer.

Kortom: Hellbound is weer een Netflix-serie die de moeite van 't kijken waard is. Wellicht zelfs een nieuw Squid Game!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cowboy Bebop'-fans zijn enorm teleurgesteld in Netflix
Series / Nieuws

'Cowboy Bebop'-fans zijn enorm teleurgesteld in Netflix

Cowboy Bebop kreeg van Netflix een live-action serie, maar die bevalt helemaal niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In 2017 dipte Netflix voor 't eerst zijn tenen in het tot live-action vermaken van anime. Death Note werd een film die behoorlijk slecht ontvangen werd door fans en door critici. Maar Netflix blijft (gelukkig) proberen.

Sinds vrijdag kan je Cowboy Bebop streamen op Netflix, een serie waar veel druk op stond, omdat deze gebaseerd is op de anime die het genre populair maakte in de Verenigde Staten.

Gemengde reacties
Helaas lijkt het erop dat Netflix niet helemaal geslaagd is in zijn opzet een mooie, peperdure, verfilming van Cowboy Bebop te maken.

Fans reageren namelijk behoorlijk gemengd op het geheel. De visuele flair weet niet echt te landen bij anime-fans, en sommigen vinden bijvoorbeeld dat Radical Ed eruit ziet als een schurk die regelrecht uit de Spy Kids-franchise zou kunnen komen.



Cowboy Bebop stream je op Netflix. We volgen in de serie een drietal premiejagers die achtervolgd worden door hun verleden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time'-heldin heeft extreme fysieke kracht
Series / Nieuws

'The Wheel of Time'-heldin heeft extreme fysieke kracht

The Wheel of Time heeft in Moiraine de hoofdpersoon, met een opvallende kracht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Rosamund Pike speelt de hoofdrol in The Wheel of Time. Zij is te zien als Moiraine Damodred, een van de Aes Sedai en de vrouw wiens zoektocht naar de legendarische Dragon Reborn het verhaal in gang zet.

De serie The Wheel of Time van Prime Video is gebaseerd op de veertiendelige boekenreeks van Robert Jordan. Amazon kondigde in 2018 aan een volledig eerste seizoen besteld te hebben op basis van de serie. Inmiddels staan de eerste drie afleveringen online en krijgen we er nog vijf in dit eerste seizoen.

The Wheel of Time-hoofdrol
Tijdens een interview met Entertainment Weekly onthult Pike dat Moiraine haar meest fysiek uitdagende rol tot nu toe is.

"Ik hou van personages waarbij mensen niet helemaal zeker weten waar ze staan, want dat zorgt voor dramatische spanning," begon Pike. "Je houdt een publiek op haar tenen en het maakt niet uit of ze van je houden of je wantrouwen, zolang ze je maar leuk vinden om naar te kijken."

"Als ze je niet leuk vinden om naar te kijken, heb je een probleem. Maar Marla Grayson [uit I Care a Lot] en Amy Dunne [uit Gone Girl] konden hun gevaarlijke geest omzetten in een wapen. Moiraine kon dat niet, maar zij heeft wel een zekere fysieke kracht, doordat ze de One Power kan gebruiken. Ik heb nooit een personage met zulke fysieke macht gespeeld. Dat was echt leuk."

The Wheel of Time staat op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' heeft een verrassing voor fans
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' heeft een verrassing voor fans

Op Prime Video kan je korte The Wheel of Time-films bekijken die de franchise uitbouwen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video lanceerde afgelopen vrijdag de serie The Wheel of Time. Die is gemaakt met fans van Game of Thrones in het achterhoofd.

Of de eerste drie afleveringen echt geslaagd zijn is nog een beetje de vraag, maar gaaf is dat Amazon voor elke aflevering ook speciale bonuscontent maakt. Het gaat om geanimeerde afleveringen die meer van de diepgaande mythologie van de franchise van Robert Jordan uitlegt.

The Wheel of Time-extra's
De eerste aflevering heeft een special die uitlegt wat de Breaking of the World is, een gebeurtenis waarbij alle mannelijke magiërs doordraaiden. Hun magie werd gecorrumpeerd door de Dark One.

In de tweede aflevering gaat men in op de val van Manetherin, een stadsstaat die ooit bestond in de Two Rivers-regio. En dan is er de derde aflevering, die The Greatest Warder heet en kijkt naar de relatie tussen en Aes Sedai en de Warder die haar vergezelt.

Om de Origin Stories-afleveringen te bekijken, moet je The Wheel of Time pauzeren op je browser en dan klikken op 'Bonus Content'. Dat brengt je naar de X-Ray sectie, waar je een kaart van de wereld ziet, video's van achter de schermen en de Origin Stories.

The Wheel of Time stream je (je raadde het al) op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye'-maker reageert cryptisch op Young Avengers-geruchten
Series / Nieuws

'Hawkeye'-maker reageert cryptisch op Young Avengers-geruchten

Krijgen de Young Avengers een rol in het Marvel Cinematic Universe?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Young Avengers lijken bij elkaar te komen op streamingdienst Disney+. Volgende week is de serie Hawkeye te zien op de streamingdienst, waarin er weer een debuteert.

Daarbij gaat het specifiek om Kate Bishop, een personage dat gespeeld wordt door Hailee Steinfeld. Samen met heel wat andere helden maakt zij haar debuut in de filmfranchise, en zien we haar een jonge heldin spelen die in de comics onderdeel uitmaakt van de Young Avengers.

De Young Avengers
Terwijl meer en meer jonge en tienerhelden met superheldenkrachten debuteren in projecten van Marvel Studios, horen we ook meer en meer geruchten over de Young Avengers in de filmfranchise.

Steinfeld ziet het al zitten, maar producent Trinh Tran denkt niet dat we helemaal wild moeten worden:

"Ik hou van haar personage en ik denk dat de grootste focus ligt op het ervoor zorgen dat ze op de juiste manier uit dit project komt. Daarna zien we wel hoe het gaat. Ik bedoel, als we haar op een geweldige manier lanceren en ze goed ontvangen wordt door iedereen, wie weet wat de toekomst dan zou kunnen brengen. Het is zo'n geweldig personage. Ik denk ook echt dat je haar ziet uitblinken in dit verhaal. Hopelijk ziet iedereen dat."

Hawkeye is vanaf 24 november te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' brengt de CRM terug
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' brengt de CRM terug

Fear the Walking Dead is de volgende serie met de CRM erin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Civic Republic Military is terug in Fear the Walking Dead. In seizoen 7, aflevering 6 (Reclamation), die je nu op AMC+ zou kunnen zien als je in de Verenigde Staten zou wonen, zien we de groep haar opwachting weer maken.

In de aflevering zoekt Morgan Jones naar Althea, maar die zoektocht zorgt ervoor dat hij een doel op z'n rug krijgt. Meer dan twee maanden nadat Al de CRM-soldaat Isabelle vroeg om haar vrienden te redden uit het oorlogsgebied van Teddy, komt een CRM Reclamation-team hun doelwit ophalen" Ground 17.

Fear the Walking Dead en de CRM
In een promo, die hier in Nederland niet beschikbaar is, zien we hoe de CRM dreigt om Morgan en Grace te vermoorden, tenzij Al de locatie van Isabelle geeft.

"Er moet een andere manier zijn. We hebben een dochter", zegt Grace tegen de in het zwart geklede soldaten. "Ze heeft ons nodig! Om welke reden je ook hier bent, dat moet je toch wel begrijpen?"

Morgan probeert hen ervan te overtuigen dat Al niet weet waar Isabelle is, maar de CRM-soldaten geloven er geen snars van.

Fear the Walking Dead stream je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.