search
5 futuristische sci-fi series op Netflix die je niet wil missen
Series / Featured

5 futuristische sci-fi series op Netflix die je niet wil missen

Netflix staat boordevol met heel erg toffe series; we zetten vijf gave sci-fi series op een rij.

Netflix staat boordevol toffe series. Soms is het moeilijk de bomen door het bos te zien. Vandaag duiken we in vijf toffe futuristische scifi series die je vermoedelijk wil zien op de streamingdienst.

Cowboy Bebop (1 seizoen): De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Lost in Space (2 seizoenen): Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar. Het derde seizoen, dat de serie afrondt, is vanaf 1 december te zien.

Snowpiercer (2 seizoenen): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord. Er komt een derde seizoen.

The 100 (7 seizoenen): Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Er komt een prequel.

Altered Carbon (2 seizoenen): Na 250 jaar ingevroren te zijn geweest, keert een gevangene terug in een nieuw lichaam met één kans om zijn vrijheid te herwinnen: hij moet een complexe moord oplossen. Er komt geen nieuw seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen