search
Nog meer drama in 'Selling Sunset' seizoen 4 nu op Netflix

Nog meer drama in 'Selling Sunset' seizoen 4 nu op Netflix

Ook in het vierde seizoen kunnen we ongetwijfeld weer heel wat drama verwachten...

Geoffrey Ketels
In eerste instantie was er sprake van een release van Selling Sunset seizoen 4 op 4 november. Uiteindelijk hebben fans van de reeks 20 dagen extra moeten wachten. Toch is dat wachten nu bijna ten einde!

Reeds drie seizoenen lang hebben we kunnen zien hoe onder meer Christine, Maya, Heather en Chrishell de mooiste villa's verkopen. Het gaat echter niet allemaal altijd van een leien dakje, in tegendeel. Zo is er vaak sprake van de nodige drama onder elkaar. Aan het einde van het derde seizoen zagen we bijvoorbeeld hoe Chrishell, welke net gescheiden was, wegliep op het huwelijk van Christine.

Vertraging
Fans van de reeks hebben vrij lang moeten wachten op het verschijnen van het vervolg. De schuldige daarvoor is uiteraard (hoe kan het ook anders) de Coronacrisis. Ook de eerder genoemde datum waarop het vierde seizoen moest verschijnen van 4 november bleek uiteindelijk niet haalbaar te zijn.

De aankondiging voor het verschijnen van het vierde seizoen werd gedeeld door Maya op Instagram. Zij maakte in dat bericht duidelijk dat er niet alleen nog meer drama, maar ook heel wat sexy huizen voorbij zullen komen.

Kijk jij ook zo uit naar het verschijnen van het vierde seizoen van deze reeks? Deze is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf woensdag 24 november 2021.

Aanbevolen artikelen