'MacGruber' is terug! Check de trailer!

'MacGruber' is terug! Check de trailer!

Na de parodiefilm uit 2010 keert Will Forte terug als MacGruber in de gelijknamige tv-serie.

Bram de Groot, 23 november 2021 om 19:21

In 2010 verscheen de komedie MacGruber in de wereldwijde bioscoopzalen. Het betreft een parodiefilm op de tv-serie MacGyver die zeven seizoenen kreeg van 1985 tot en met 1991 en in 1994 twee tv-films. In 2016 verscheen er ook nog de MacGyver-reboot die dit jaar na vijf seizoenen werd afgerond.
Nu is er dus de tv-serie [i]MacGruber[/ii] waarin Will Forte weer te zien is als de titelheld MacGruber. Ook nu weer minder spannende actie en meer komische gekkigheid, ook met actie.

Eerste trailer voor MacGruber
Hieronder zie je de trailer van de streamingdienst Peacock. Forte wordt bijgestaan door onder meer Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Sam Elliott, Laurence Fishburne, Billy Zane, en Timothy V. Murphy.


De synopsis: Na meer dan een decennium in de gevangenis te hebben weggerot, wordt Amerika's ultieme held en uber-patriot MacGruber eindelijk vrijgelaten. Zijn missie: een mysterieuze schurk uit zijn verleden uitschakelen: brigadecommandant Enos Queeth.

Met de hele wereld in het vizier, moet MacGruber in een race tegen de klok de krachten achter een berg kwaad verslaan - alleen om te ontdekken dat het kwaad binnenin op de loer ligt.Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: MacGruber, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Sam Elliott, Will Forte

Populair nieuws