search
'Tiger King'-ster pleegt zelfmoord na ruzie
Series / Nieuws

'Tiger King'-ster pleegt zelfmoord na ruzie

De wanhoopsdaad zou zijn gebeurd nadat er een ruzie was ontstaan met zijn vrouw...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bijzonder droevig nieuws vandaag nu bekend is geraakt dat Jeff Johnson, een voormalige reptielenhandelaar die te zien was in de reeks Tiger King zichzelf om het leven heeft gebracht.

De cast van de populaire reeks Tiger King krijgt het hard te verduren. Enkele weken geleden verscheen bijvoorbeeld nog het nieuws dat Erik Cowie, één van de verzorgers van de tijgers in de dierentuin van Joe om het leven was gekomen. Hij stief aan de gevolgen van zijn alcoholgebruik.

Ruzie
Nu dus opnieuw treurig nieuws nu bekend is geworden dat ook Jeff Johnson, een voormalige reptielenhandelaar om het leven is gekomen. Het zou volgens People gaan om een wanhoopsdaad als gevolg van een ruzie met zijn vrouw.

Niet alleen de beide partners, maar ook de kinderen waren thuis op het moment van het incident. Verschillende bronnen dicht bij de familie hebben aangegeven dat Johnson geen psychische problemen had. Johnson was recent ook nog te zien in het tweede seizoen van Tiger King. Daarin gaf hij in de vierde aflevering zijn mening over Carole Baskin.

Het tweede seizoen van de serie Tiger King is (net als het eerste trouwens) te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen