Fans spotten gigantische fout in 'Hawkeye'

Fans spotten gigantische fout in 'Hawkeye'

Hawkeye blijkt een behoorlijk grote fout te bevatten in zijn nieuwe aflevering.

Jim Pedd, 28 november 2021 om 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hawkeye duikt een stukje terug in de tijd in de eerste aflevering. We krijgen namelijk te zien dat Hailee Steinfeld's Kate Bishop al sinds 2012 onderdeel uitmaakt van het MCU.
Het huis van haar familie bevindt zich in New York. Dat bevindt zich ook nog eens in het midden van de Battle for New York uit de eerste MCU team-up. De scène duurt een paar minuten en laat haar perspectief zien. Een mooi moment, maar ook meteen een moment met een continuïteitsfout.

Gigantische fout in Hawkeye
In The Avengers vallen de letters S, T, R en K van de Stark Tower, waardoor er enkel een A overblijft. Daarmee wordt de Avengers Tower uiteindelijk een belangrijke locatie in het MCU.

Het moment dat de letters eraf vallen, is de K het eerste, nadat Loki daarop vuurt met zijn scepter.

In Hawkeye zit een shot waarin we zien hoe Kate Bishop omhoog kijkt naar de Stark Tower aan het eind van de aanval. Dan zien we de A en de K juist nog intact. Dat viel een Reddit-gebruiker op.

Natuurlijk is het niet de allergrootste fout in de geschiedenis, maar het is wel een behoorlijk pijnlijk moment. Vooral omdat Marvel de scène enorm strak heeft nagemaakt, waarmee je zou verwachten dat het wel goed zou zitten.

Hawkeye is op Disney+ te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hawkeye, MCU, marvel studios, Jeremy renner

Populair nieuws