Actie op nieuwe setvideo 'The Last of Us'

Actie op nieuwe setvideo 'The Last of Us'

HBO is druk bezig met het spectaculaire The Last of Us.

Jim Pedd, 28 november 2021 om 09:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe video vanaf de set van HBO-serie The Last of Us laat zien hoe Joel en Ellie te paard rijden door een post-apocalyptische Verenigde Staten.
Er zijn meerdere pogingen geweest om Naughty Dog's The Last of Us-game te verfilmen sinds het uitkwam in 2013. De verfilmingen werden allemaal uiteindelijk geannuleerd, maar The Last of Us van HBO komt er dus wel eindelijk.

The Last of Us-video
De The Last of Us-serie wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Naughty Dog. Neil Druckmann helpt de serie te schrijven en te regisseren, naast Craig Mazin die schrijver en showrunner is.

Net als de eerste game, draait The Last of Us om Joel, een smokkelaar die in de post-apocalyptische Verenigde Staten leeft, en de taak krijgt om de tiener Ellie te escorteren naar de mysterieuze groep die bekend staat als de Fireflies.

De opnames van The Last of Us vinden op dit moment plaats in Canada en de bedoeling is dat de boel in juni 2022 klaar is. Volgend jaar of het jaar daarna moet de serie ook te zien zijn. En in de tussentijd krijgen we dus gelekte setbeelden, waaronder vandaag.

Check hier de video op Twitter.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws