Nieuw op Netflix: De unieke horror-kerstserie 'Nisser'

Nu op Netflix: De horror-kerstserie 'Nisser'

Deze gloednieuwe kerstserie is toch even anders dan hetgeen je zou verwachten...

Geoffrey Ketels, 29 november 2021 19:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het merendeel van de kerstseries zijn vrij cliché en mikken vooral op een gezellige en leuke tijd. Dat er zo nu en dan ook eens een uitzondering verschijnt bewijst de Deense serie Nisser die vanaf nu te bekijken is op streamingdienst Netflix.

In Nisser beslist een gezin om de kerstdagen door te brengen op een mysterieus eilandje. Eenmaal daar aangekomen blijken de inwoners van dat eiland bezoekers niet bepaald een warm welkom te geven. Buiten de religieuze gemeenschap die er woont zijn er verder ook geen andere mensen te bekennen.

De afstandelijkheid en de mysterieuze gedragingen van de inwoners blijken betrekking te hebben tot wezens die woonachtig zijn in het bos. De nieuwsgierige dochter van het gezin beslist op onderzoek te gaan en vindt daarbij een baby-elfje. Wanneer ze het wezentje meeneemt naar huis verstoort ze daarmee het evenwicht op het eiland.

Horror-kerstserie
Wie meer fan is van een niet cliché kerstserie zal Nisser ongetwijfeld weten te waarderen. De reeks is gebaseerd op de hersenspinsels van Jannik Tai Mosholt en Christian Potalivo. Zij zijn ook bij de reeks betrokken als uitvoerende producenten.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor onder meer Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen en Vivelill Søgaard Holm.

Deze unieke kerstserie van Deense makelij is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Nisser, serie, series, kerstserie, kerstseries

Populair nieuws