Tegenvaller voor fans van Marvel-serie 'Hawkeye'

Tegenvaller voor fans van Marvel-serie 'Hawkeye'

De nieuwe aflevering van de serie Hawkeye is korter dan je denkt.

Jim Pedd, 29 november 2021 19:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nadat Hawkeye met zijn eerste twee afleveringen bijna twee uur van je tijd in beslag nam, horen we nu een gerucht over de speelduur van de volgende twee afleveringen, waar je minder blij van zal worden.
Rising-insider Amit Chaudhari meldde afgelopen zondag op Twitter dat afleveringen drie en vier van de serie met Jeremy Renner en Hailee Steinfeld in de hoofdrollen, korter worden: gezamenlijk slechts tachtig minuten. Dat is veertig minuten korter dan de vorige twee gecombineerd.

Hawkeye-speelduur
De speelduur omvat vermoedelijk ook de aftiteling en een mogelijke scène na de aftiteling. Daarmee worden de komende twee afleveringen de kortsten van de serie en bijna vergelijkbaar met de speelduur van WandaVision.

Ter vergelijking: de derde en vierde aflevering van The Falcon and the Winter Soldier waren juist langer dan de eerste twee. Voor Loki geldt weer meer een Hawkeye-gelijkenis.

Hoewel de afleveringen wat kort zijn, is Hawkeye wel behoorlijk groots en krijgen we meer te zien van Clint Barton en zijn leerling, Kate Bishop.Hawkeye kan je op Disney+ streamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hawkeye, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws