search
Details over pilot 'Supergirl'
Series / Nieuws

Details over pilot 'Supergirl'

Tegen wie neemt de dame van staal het op?

TVLine meldt details rond de pilot van de aankomende CBS-serie Supergirl. Volgens de site gaat de pilot van de DC-serie draaien om Lumberjack, een grote kerel, waar de dame uit de titel het tegen op mag nemen. Hij nam het ook al eens op tegen Superman, waarmee de speculatie over een verschijning van de man van staal aangesterkt wordt.


In de comics was Lumberjack verder voor het eerst te zien in de jaren 1980. Toen nam hij het samen met twee vergeten slechteriken, Red Fang en Changeling, op tegen de dame van Krypton. De officiële omschrijving van de serie leest als volgt: "Geboren op de planeet Krypton, wist Kara Zor-El jaren geleden te ontsnappen toen de planeet verwoest werd. Op Aarde heeft ze de krachten die ze met haar beroemde neef deelt altijd verborgen. Nu ze 24 is, besluit ze haar bovenmenselijke krachten te omarmen en de held te zijn die ze altijd al moest worden."

Melissa Benoist speelt de rol van Supergirl en Mehcad Brooks is Jimmy Olsen. Andere rollen worden waarschijnlijk snel aangekondigd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen