Slecht nieuws voor fans van bloedstollende Netflix-serie 'Alice in Borderland'

Alice in Borderland laat nog even op zich wachten

Het tweede seizoen van Alice in Borderland komt er voorlopig niet.

Jim Pedd, 2 december 2021 10:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel goed nieuws voor fans van de serie Alice in Borderland van Netflix. Het tweede seizoen komt in december 2022 op de streamingdienst te staan.

Een jaar geleden, op 10 december 2020, debuteerde het eerste seizoen van Alice in Borderland op Netflix. We hadden ergens gehoopt en geduimd dat de serie in 2021 verder zou gaan, maar dat mag niet het geval zijn. We moeten nog een jaar wachten tot er een nieuw seizoen te zien is.

Alice in Borderland seizoen 2
Het nieuws werd onthuld tijdens het virtuele Netflix Festival Japan-evenement. Er was een showreel te zien van het tweede seizoen van Alice in Borderland.

En in een kort deel van die showreel spraken de twee hoofdrolspelers van de serie over het aankomende seizoen. Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya vertelden dat het nieuwe seizoen op dit moment opgenomen wordt.

In het Japans was in 't segment te zien dat Alice in Borderland in december 2022 weer door zou gaan op Netflix. De opnames van het eerste seizoen eindigen in december, deze maand dus.

Een release achterin 2022 lijkt daarmee een beetje laat, maar goed: de post-productie van deze serie neemt wel even in beslag. Het eerste seizoen van Alice in Borderland staat nu op Netflix.
Lees meer over: Alice in Borderland, Netflix, seizoen 2

Populair nieuws