Eerste trailer nieuwe 'Sex and the City'-serie is nu te bekijken!

Eerste trailer nieuwe 'Sex and the City'-serie

Sex and the City-serie And Just Like That onthult z'n eerste beelden.

Jim Pedd, 2 december 2021 om 10:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De oorspronkelijke Sex and the City-serie kende zijn finale op 22 februari 2004. Maar als je gedacht had dat de serie daarmee voorbij was, vergis je je.
Vandaag heeft HBO de trailer vrijgegeven voor And Just Like That..., het gloednieuwe hoofdstuk van de serie. Het gaat om een tien afleveringen tellend nieuw seizoen, waarin de meeste van de oorspronkelijke castleden terugkeren. In elk geval kan je kijken naar Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Helaas keert Kim Cattrall niet terug als Samantha, wat voor fans teleurstellend zal zijn.

De eerste trailer
De eerste trailer werd al een tijdje terug geteased door Sarah Jessica Parker. Zij deelde een andere clip van de serie met de caption: "Ik kon het niet helpen, maar vroeg mij echt af: waar zijn ze nu?"

Daar reageerde Kristin Davis op met: "Alles is mogelijk, zie je daar!" En Cynthia Nixon deed een duit in het zakje: "Jij, ik, New York. Alles is mogelijk."

Dat alles komt in elk geval neer op een nieuw seizoen van de serie, dat dus de andere titel And Just Like That... heeft gekregen. Vanaf 9 december gaat de boel los. Hieronder de trailer:


Lees meer over: Sex and the City, And Just Like That, HBO

Populair nieuws