Vette nieuwe clip Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

'The Witcher' seizoen 2 komt met vette nieuwe clip

Vesemir en Geralt shinen in deze nieuwe clip voor The Witcher seizoen 2.

Jim Pedd, 2 december 2021 om 17:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van The Witcher staat om de hoek. Netflix komt in het kader daarvan weer met een gloednieuwe clip voor het nieuwe seizoen.
Een van de meest interessante clips was te zien op ITV. Daarin zagen we Geralt of Rivia trainen met zijn vroegere leermeester en mentor, Vesemir. Geralt en Vesemir zijn nu voor het eerst aan het praten in een video voor het tweede seizoen.

The Witcher-video
In de clip, die je onderaan dit bericht kan zien, traint Geralt bovenop wat lange houten planken met zijn zwaard. Hij sprint omlaag en slaat nog een paar keer in de lucht.

"Toen je mij vertelde dat je je beroept had op de Law of Surprise, zei ik je al dat je een grote fout had gemaakt. Je zei dat je beloofd had het kind niet te claimen. Ik zei 'okay, maar het is nog steeds een fout'," horen we Vesemir zeggen.

Waarop Geralt zegt: "Ik moest haar redden". De twee hebben meteen een leuke dynamiek. En gek is dat niet, want Vesemir is de mentor van Geralt die hem heel wat van de vechtstijlen heeft aangeleerd waar Geralt zich op kan beroepen in het doden van monsters.

Check hieronder de clip; The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december op Netflix te zien.


Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Clip

Populair nieuws