Nieuwe 'The Witcher'-trailer focust op Geralt en Yennefer

Nieuwe 'The Witcher'-trailer

Netflix laat nieuwe beelden van het tweede seizoen van hitserie The Witcher zien.

Jim Pedd, 1 december 2021 om 14:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher zit vol romantiek, magie en intriges. De levens van Henry Cavill's Geralt of Rivia en Anya Chalotra's Yennefer of Vengerberg raken verder verstrengeld in een nieuwe trailer.
De nieuwste trailer bevat vooral oude beelden, maar laat zien waar de nadruk op zou kunnen komen te liggen in het langverwachte tweede seizoen van de Netflix-hit: de liefde.

The Witcher seizoen 2
In de trailer zien we hoe Geralt lang geen connectie met mensen voelde. Maar met de komst van Yennefer komt daar echt verandering in en heeft Geralt eindelijk iemand om wie hij echt geeft. Maar de manier waarop hij die liefde bewerkstelligt is natuurlijk bepaald niet de beste: hij deed een wens bij een geest.

Op Twitter wordt nu geteased dat dit verhaal verder gebracht wordt in het volgende seizoen. Netflix schrijft bij de video: "Zie hoe een wens twee levens voor altijd veranderde".

In de trailer zien we dat we dus veel te zien gaan krijgen van de relatie van Geralt en Yennefer, ook al denkt Geralt in den beginne dat Yennefer dood is - om het leven gekomen bij de Battle of Sodden.

The Witcher gaat op 17 december weer verder.


Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill

Populair nieuws