Weer topdrukte op Netflix met 15 nieuwe series!

Weer topdrukte op Netflix met 15 nieuwe series!

Dit zijn de 15 series die Netflix nieuw heeft toegevoegd de afgelopen week.

Jim Pedd, 4 december 2021 15:27

Elke vrijdag kijken we naar de nieuwe content op Netflix. Ook deze week is er weer heel wat nieuws toegevoegd. We beginnen zoals je gewend bent, met de series met nieuwe afleveringen en duiken dan in de shows met complete seizoenen.

Blue Period (7 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Hometown Cha-Cha-Cha (16 afleveringen): Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

Undercover (S03E02): Wanneer Bob en Ferry de spelregels voor hun nieuwe zaak doornemen, is de animositeit voelbaar. Loyaliteit en vertrouwen worden een heikel punt voor de Buluts.

Riverdale (S06E03): Als een vreemdeling op vreemde wijze verschijnt, wegen de inwoners van Riverdale af wat ze kunnen winnen en verliezen. Betty ontmoet een vermeende macht van het kwaad.

The Flash (S08E03): Barry heeft het gevoel dat hij een gevaar vormt en vraagt Jefferson om zijn krachten weg te nemen. Iris laat een choquerend videofragment zien aan een ongelovige Cecile.

Japan Sinks: People of Hope (7 afleveringen): Na Tadokoro's arrestatie, vraagt Amami hulp voor de wetenschappelijke data aan een onverwachte persoon. Het plan voor de relocatie stuit op een onvoorzien obstakel.

Charlie in de Stickerstad (2 seizoenen): Charlie bedenkt leuke verhaaltjes met behulp van verschillende vormen en hij heeft jouw hulp nodig! Ga mee op deze avonturen voor kinderen en ontdek de wereld om je heen.

Kayko en Kokosh (1 seizoen): Twee Slavische krijgers zetten alles op alles om het dorpje Mirmildorp tegen de boosaardige orde van de Roofridders te verdedigen.

JoJo's Bizarre Adventure (3 seizoenen): Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.

44Cats (4 seizoenen): Als de zingende harige vriendjes Lampo, Milady, Pilou en Bacon met elkaar optrekken, is er altijd wel een avontuur te beleven.

Coyotes (1 seizoen): Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

Lost in Space (seizoen 3): Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

Coyotes: Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

La Casa de Papel (Part 5 Vol. 2): De groep is al meer dan 100 uur in de Banco de EspaƱa en de Professor loopt gevaar. Tot overmaat van ramp komt er een nieuwe vijand aan: het leger.

Coming Out Colton: Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws