search
Hitserie 'Billions' onthult eerste trailer voor seizoen 6
Series / Trailer

Hitserie 'Billions' onthult eerste trailer voor seizoen 6

Billions gaat binnenkort weer verder met zijn zesde seizoen; kom maar door!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe trailer voor het zesde seizoen van Billions hint naar een gevecht tussen Chuck Rhoades en Mike Prince.

De dramaserie Billions ging in 2016 van start op televisiezender Showtime en ontving heel wat positieve reacties van zowel critici als van het bredere publiek. Met vijf seizoenen wist men een flinke schare trouwe fans te vinden.

Billions-trailer
De serie Billions is het verhaal van Bobby Axelrod die macht en rijkdom verwerft in de wereld van 'high finance'. Hij wordt echter het doelwit van openbaar aanklager Chuck Rhoades, die probeert hem te vervolgen voor zijn illegale tactieken.

Fans van Billions loven vooral de realistische weergave van de hedgefund-wereld en de sterke cast, die onder meer bestaat uit Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff, Asia Kate Dillon en Corey Stoll.

Het zesde seizoen van Billions werd in 2020 aangekondigd. Kijkers zagen dat Mike Prince op kwam als de nieuwe slechterik.

Showtime heeft nu de trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven. Dat laat zien dat Rhoades het nu echt voorzien heeft op alle miljardairs, mensen met te veel rijkdom en macht. Prince probeert verder zijn medewerkers tegen elkaar op te zetten. Check hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen