search

Ons nieuws van zaterdag 11 december 2021

3 dikke aanraders (series) op Netflix om NU te gaan kijken
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) op Netflix om NU te gaan kijken

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

Decoupled | Vanaf 17 december

In deze serie van bedenker Manu Joseph laveren een misantropische schrijver en zijn ondernemende vrouw tussen hun aanstaande scheiding en de absurditeiten en irritaties in hun welvarende wereld. Met rollen voor onder meer Raaj Vishwakarma, Atul Kumar en Siddhartha Sharma.


Stay Close | Vanaf 31 december

In deze nieuwe serie spelen Cush Jumbo, James Nesbitt en Richard Armitage de hoofdrollen. Ze spelen drie mensen van wie hun donkerste geheimen uit het verleden naar boven komen. Het zijn geheimen waarvan niemand geen enkele weet van heeft. Megan is een werkende vrouw met drie kinderen en ooit zo bejubelde Ray heeft een saaie baan. En dan is er Broome, een rechercheur die een vermissingszaak maar niet los kan laten.The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window | Vanaf 28 januari

In deze misdaadserie is het hart van Anna (Kristen Bell) gebroken en is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat. Wanneer een knappe buurman en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' stelt je voor aan nieuwe personages
Series / Foto's

'The Witcher' stelt je voor aan nieuwe personages

De serie The Witcher krijgt een zestal toffe nieuwe foto's voor het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de eerste blik vrijgegeven op Sigismund Dijkstra in The Witcher seizoen 2; een rol van Graham McTavish. Dat niet alleen: we zien ook andere personages op een zestal foto's die zijn vrijgegeven.

Het eerste seizoen van The Witcher debuteerde in 2019 op Netflix. We volgen Geralt of Rivia, een vrij stoïcijnse held die door omstandigheden een kind onder zijn hoede krijgt. Dat kind is Princess Cirilla, die veel krachtiger blijkt te zijn dan Geralt had durven denken. En dan is er nog de liefde die Geralt voelt voor de tovenares Yennefer of Vengerberg. Maar is die liefde wel echt, aangezien hij het wenste?

Zes foto's' van The Witcher
In totaal heeft Netflix zes foto's gepubliceerd van het tweede seizoen van The Witcher. We zien naast McTavish als Sigismund (met de rode jas en het kale hoofd), ook Geralt, Yennefer en Ciri, Jaskier en Triss.

Check hieronder de nieuwe beelden:

Het tweede seizoen van The Witcher binge je vanaf 17 december op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'Billions' onthult eerste trailer voor seizoen 6
Series / Trailer

Hitserie 'Billions' onthult eerste trailer voor seizoen 6

Billions gaat binnenkort weer verder met zijn zesde seizoen; kom maar door!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe trailer voor het zesde seizoen van Billions hint naar een gevecht tussen Chuck Rhoades en Mike Prince.

De dramaserie Billions ging in 2016 van start op televisiezender Showtime en ontving heel wat positieve reacties van zowel critici als van het bredere publiek. Met vijf seizoenen wist men een flinke schare trouwe fans te vinden.

Billions-trailer
De serie Billions is het verhaal van Bobby Axelrod die macht en rijkdom verwerft in de wereld van 'high finance'. Hij wordt echter het doelwit van openbaar aanklager Chuck Rhoades, die probeert hem te vervolgen voor zijn illegale tactieken.

Fans van Billions loven vooral de realistische weergave van de hedgefund-wereld en de sterke cast, die onder meer bestaat uit Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff, Asia Kate Dillon en Corey Stoll.

Het zesde seizoen van Billions werd in 2020 aangekondigd. Kijkers zagen dat Mike Prince op kwam als de nieuwe slechterik.

Showtime heeft nu de trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven. Dat laat zien dat Rhoades het nu echt voorzien heeft op alle miljardairs, mensen met te veel rijkdom en macht. Prince probeert verder zijn medewerkers tegen elkaar op te zetten. Check hieronder de trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-serie enorm controversieel wegens bizarre daden op de set
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie enorm controversieel wegens bizarre daden op de set

Nicolas Winding Refn doodde een varken op de set van zijn nieuwe serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Regisseur Nicolas Winding Refn kan op heel wat kritiek rekenen wegens zijn besluit om - naar verluidt - een varken te doden tijdens de opnames van zijn nieuwe Netflix-serie. Helemaal zeker is dat niet, maar het is wel vrij opvallend mocht het kloppen.

Winding Refn maakt in Denemarken een nog titelloze serie voor Netflix. Uit een persbericht van PETA blijkt dat er op de set een levend varken gedood is.

Een varken doden
PETA stelt op basis van bericht van een klokkenluider dat een varken gedood is op de set.

"Een levend wezen doden en die dood misbruiken voor entertainment is onacceptabel en zou illegaal kunnen zijn. Geen enkel dier zou moeten lijden of dood moeten gaan voor menselijk entertainment. PETA roept Netflix op om alle beelden van deze zinloze slachting niet te gebruiken."

Of het echt zo is, is nog niet bekend. Netflix heeft ook nog niet gereageerd op het nieuws.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit betekent het verassende einde van 'The Wheel of Time' aflevering 6
Series / Featured

Dit betekent het verassende einde van 'The Wheel of Time' aflevering 6

The Wheel of Time eindigt zijn zesde aflevering met een enorme cliffhanger.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe aflevering van Amazon Prime Video-serie The Wheel of Time duikt dieper in de wereld van de Aes Sedai en de White Tower. Dat niet alleen, heel plotseling eindigt de aflevering met een nieuwe reis. Maar ditmaal via een afkorting.

Nadat Moiraine tegenover de Amyrlin Seat komt te staan, de leider van de Aes Sedai, gaat Moiraine samen met Mat en Rand, Egwene, Nynaeve en Perrin naar een portaal. Dat moet hen transporteren naar een heel nieuwe plek.

Het oog van de wereld
Aan het einde van de aflevering opent Moiraine de magische poort buiten de stad met haar krachten. Ze stappen een voor een door de poort naar een andere wereld, eentje die er behoorlijk duister uitziet.

Voor zover we weten, reist Moiraine naar het oog van de wereld. Volgens de leider van de Aes Sedai (en de stiekeme geliefde van Moiraine) is de Dark One op zijn zwakst en is het een goed moment om hem aan te vallen, voordat hij weer te sterk wordt.

Cruciaal is het gebruiken dan de Dragon Reborn om hem te verslaan. Aangezien Moiraine niet weet wie de Dragon Reborn is, neemt ze alle vijf de jongeren uit Two Rivers mee.

En uiteindelijk onthult ze dat degene die niet de Dragon Reborn is, dood zal gaan. En ze komen dan ook nog eens terecht in het oog, de gevangenis die de vorige Dragon gebruikte om de Dark One op te sluiten. Nu is het aan de nieuwe Dragon om het werk van duizenden jaren eerder af te maken.

Dat belooft dus heel wat voor de komende en laatste twee afleveringen van dit eerste seizoen. The Wheel of Time is te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer lekker druk: 19 nieuwe series op Netflix deze week
Series / Featured

Weer lekker druk: 19 nieuwe series op Netflix deze week

Netflix maakt er weer een feest van deze week met veel nieuwe series.

Netflix heeft weer een heerlijk drukke week achter de rug. We zetten alle nieuwe series voor je op een rij die nieuw toegevoegd zijn. Dat zijn er een paar met een nieuwe aflevering en een aantal met compleet nieuwe seizoenen. We duiken erin!

Undercover (S03E04): Bob hoopt zijn leven te beteren en gaat op een gevaarlijke undercovermissie om een politiemol op te sporen, maar dan komt Ferry Bouman weer op zijn pad.

Riverdale (S06E04): Drie generaties Blossom-vrouwen ontmoeten elkaar tijdens een reis door de tijd waarbij liefde, verlies en magie centraal staan. Een speciale bondgenoot bezoekt Thornhill.

The Flash (S08E04): Barry is geschokt als hij, tien jaar in de toekomst, de ware omvang van Eobard Thawne's sinistere plan ontdekt. Later bundelt Barry zijn krachten met een gezworen vijand.

Japan Sinks: People of Hope (8 afleveringen): Het nieuws over de crisis en de relocatiebesprekingen in Japan wordt met de wereld gedeeld. De inwoners van het land beginnen het vertrouwen in hun regering te verliezen.

Tiger King: The Doc Antle Story (1 seizoen): In deze 'Tiger King'-docuserie wordt de eigenaar van een park voor katachtigen, Bhagavan 'Doc' Antle, beschuldigd van seksueel misbruik, geweld en wangedrag.

Reflection of You (8 afleveringen): Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

The King's Affection (16 afleveringen): Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

How to Ruin Christmas: De Bruiloft (2 seizoenen): De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Voir (seizoen 1): In deze verzameling visuele essays nemen liefhebbers de filmmomenten onder de loep die hen in vervoering brachten, verwonderden, uitdaagden en voor altijd veranderden.

Go, Dog, Go (2 seizoenen): De handige en vindingrijke pup Pluck zoekt het avontuur op met haar beste vriend Roef. Ondertussen lost ze problemen op en helpt ze de inwoners van Woefburg.

Centaurworld (2 seizoenen): Een dapper oorlogspaard gaat op pad om haar trouwe Rijder terug te vinden en reist door een bijzondere wereld vol magie, avontuur en zingende centauren.

E O Amor: Familia Camargo (1 seizoen): Omringd door familie en vrienden brengen Zezé Di Camargo en dochter Wanessa samen tijd door en werken ze creatief samen in deze exclusieve realityserie.

Shaman King (1 seizoen): Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

Titans (seizoen 3): Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

Bonus Family (seizoen 4): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

Aranyak: Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.

Saturday Morning All Star Hits!: Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.

How To Ruin Christmas: The Funeral: De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Twentysomethings: Austin: Deze realityserie over volwassen worden speelt zich af in Austin, Texas, waar twintigers liefde en vriendschap beleven en een nieuw avontuur aangaan: het leven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maar liefst 21 acteurs bekend voor grote Netflix-horrorserie
Series / Nieuws

Maar liefst 21 acteurs bekend voor grote Netflix-horrorserie

The Fall of the House of Usher van Netflix voegt 21 castleden toe.

Netflix werkt hard aan een nieuwe serie met regisseur en schrijver Mike Flanagan. Hij maakte eerder de successeries Midnight Mass, The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor voor de streamingdienst.

Nu werkt Flanagan aan de miniserie The Fall of the House of the Usher, opnieuw een horrorserie. Via Deadline wordt nu bekend welke acteurs er in de serie te zien zullen zijn. Er zijn opnieuw 21 namen onthuld.

Veel is er nog niet bekend over de horrorserie. Volgens de berichten zou The Fall of the House of the Usher gebaseerd worden op meerdere verhalen van de legendarische schrijver Edgar Allan Poe. Er komen waarschijnlijk acht afleveringen die worden omschreven als "een episch verhaal van hebzucht, horror en tragedie."

21 namen voor The Fall of the House of Usher
Dit zijn Michael Trucco, T'Nia Miller, Paola Nuñez, Henry Thomas, Kyleigh Curran, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Kate Siegel, Sauriyan Sapkota, Zach Gilford, Katie Parker, Malcolm Goodwin, Crystal Balint, Aya Furukawa, Daniel Jun, Matt Biedel, Ruth Codd, Annabeth Gish, Igby Rigney, Jayr Tinaco, en Robert Longstreet.

Eerder werden Frank Langella, Mark Hamill, Carla Gugino, Mary McDonnell en Carl Lumbly aangetrokken. De opnames voor de Netflix-serie starten al vrij snel. Dit onthulde Flanagan op Twitter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste poster 'Halo' vertrouwt op maar één persoon
Series / Posters

Eerste poster 'Halo' vertrouwt op maar één persoon

De serie Halo verschijnt in 2022 en introduceert Pablo Schreiber als Master Chief.

Afgelopen donderdag verschenen dan eindelijk de eerste beelden van de live action-serie Halo van streamingdienst Paramount+. Al jaren werken allerlei partijen aan een verfilming en nu is het dan eindelijk raak. Hieronder hebben we de eerste poster.

In Halo, van onder meer uitvoerend producent Steven Spielberg, zien we uiteraard Master Chief, gespeeld door acteur Pablo Schreiber die bekend is uit onder meer de succesvolle misdaadserie The Wire.

Eerste poster Halo met Master Chief
Op het affiche zien we dan ook Master Chief, die zijn helm vasthoudt. De kans is groot dat we zijn gezicht te zien krijgen. Dit gebeurde nooit in de games. Het kan vergeleken worden met de Star Wars-serie The Mandalorian waarin het titelpersonage zijn helm afzet.

Andere rollen zijn voor Natascha McElhone als Dr. Catherine Halsey, Yerin Ha als Kwan Ha, Charlie Murphy als Makee, Shabana Azmi als Admiral Margaret Parangosky, Bokeem Woodbine als Soren-066, Olive Gray als Miranda Keyes, Kate Kennedy als Kai-125, Natasha Culzac als Riz-028, Bentley Kalu als Vannak-134, Danny Sapani als Captain Jacob Keyes en Jen Taylor returning spreekt de stem in van Cortana.


De verschijningsdatum voor de serie is nog niet bekend, al wordt verwacht dat deze in begin 2022 valt. Hieronder de eerdere trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hollywoodlegende Frank Sinatra krijgt eigen tv-serie
Series / Nieuws

Hollywoodlegende Frank Sinatra krijgt eigen tv-serie

De zanger en acteur Frank Sinatra krijgt zijn eigen serie van regisseur Bill Condon.

Een van de grootste entertainers van de 20e eeuw krijgt een eigen tv-serie. Grammy en Oscarwinnaar Frank Sinatra wordt het onderwerp van een spraakmakende dramaserie, geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Oscarwinnaar Bill Condon.

De serie krijgt volgens Deadline toegang tot Sinatra's muziekcatalogus en heeft Tina Sinatra, Sinatra's dochter, als uitvoerend producent. Lionsgate Television en Universal Music Group zijn ook betrokken.

Frank Sinatra, geboren in 1915 en overleden in 1998, won vele Grammy's en Golden Globes. De Oscar won hij voor beste mannelijke bijrol in de film From Here to Eternity. De laatste drie films waarin hij te zien is, zijn Cannonball Run II, Who Framed Roger Rabbit en Young at Heart.

Indrukwekkende tv-serie
Het project wordt omschreven als de definitieve biopic-serie over de iconische zanger, acteur, producer en beroemdheid uit het Amerika van de 20e eeuw. Sinatra's muziek en uitvoeringen zullen te zien en te horen zijn.

Schrijver en regisseur Condon is een Oscarwinnaar voor het schrijven van Gods and Monsters, heeft drie muziekproducties geschreven, namelijk de films Chicago, Dreamgirls en The Greatest Showman. Dreamgirls regisseerde hij ook en voor Chicago kreeg hij een Oscarnominatie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' verandert dit aan seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' verandert dit aan seizoen 2

Geralt of Rivia krijgt in de serie The Witcher een heel nieuw harnas.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Witcher brengt heel wat nieuws met zich mee, waaronder een heel nieuw harnas voor Geralt of Rivia.

Dat harnas is een flinke upgrade ten opzichte van wat Geralt in het eerste seizoen draagt. Maar niet alleen qua look, Henry Cavill besloot namelijk om het samen met kostuumontwerper Lucinda Wright te ontwikkelen. Daardoor draagt het harnas makkelijker en is het fijner grote vechtscènes op te nemen.

Ander harnas
Henry Cavill sprak met Netflix over het nieuwe harnas en liet weten dat het "een nieuwe look is. Het redesign maakte het makkelijker om te bewegen en te vechten. Ik heb het samen met onze prachtige kostuumontwerper Lucinda Wright ontworpen en we hebben er in korte tijd veel energie in gestoken."

Het nieuwe harnas zal voor het eerst in aflevering 3 van seizoen 2 te zien zijn. Dan vindt Geralt materiaal in Kaer Morhen en krijgt hij ook z'n nieuwe harnas.

"Geralt moest een nieuw harnas vinden, maar had geen kans gezien om ergens te stoppen en een nieuw harnas te kopen of te maken. Dus dook hij in de kelders van Kaer Morhen en vond hij iets heel ouds uit een ander tijdperk, maar wel iets dat prima z'n werk doet."

The Witcher binge je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' dumpt dit personage
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' dumpt dit personage

Fear the Walking Dead neemt afscheid van actrice Maggie Grace.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voorlopig heeft Fear the Walking Dead zijn laatste verhaal met Althea verteld. Daarmee kunnen we dus echt afscheid nemen van Maggie Grace in de hitserie van televisiezender AMC. Dat bevestigt co-showrunner Ian Goldberg.

In de aflevering Reclamation van het zevende seizoen wordt Al herenigde met haar geliefde, AWOL Civic Republic Military piloot Isabelle, als de CRM een Reclamation Team stuurt om een bedreiging voor de operationele beveiliging, isabelle en Al, op te sporen en te elimineren. Morgan Jones helpt zijn vrienden Isabelle te vinden in een berghutje in de Smoky Mountains. Waar Al iets heel unieks krijgt voor het The Walking Dead Universe: een happy end.

Fear the Walking Dead-afscheid
"De aflevering waarin we haar met Isabelle zagen is de laatste keer in de voorzienbare toekomst dat we Al zien," aldus Goldberg tijdens Talking Dead. "We wilden haar een van de zeldzaamste dingen in het Walking Dead Universe geven, namelijk een happy end."

En dus vond men een manier om dat te regelen, via de hereniging met Isabelle. "En dat ze daar besloten alle voorzichtigheid te negeren en hun liefde voor elkaar te omarmen, en te zien wat er maar komen zal."

"Ze zijn daar, en we hopen hen ooit nog te zien, want we hebben meer verhalen te vertellen met hen. Voor nu is het echter het afscheid van Al."

Fear the Walking Dead kan je bingen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' maakt nu een grote fout
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' maakt nu een grote fout

De serie The Wheel of Time laat een andere schurk zien dan je misschien zou verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon boekt een groot succes met de fantasyserie The Wheel of Time. En introduceert elke aflevering weer nieuwe concepten en bouwt tegelijk op naar de toekomst.

Opvalend genoeg werkt The Wheel of Time naar een plot waarin Liandrin de eerste grote slechterik lijkt te zijn. Liandrin is samen met enkele van haar Rode zussen een tegenstander van Moiraine, iemand met een eigen en vooral ook andere politieke agenda. En we horen dat de andere Red Ajah naar haar luisteren, waarmee ze machtig wordt binnen de Aes Sedai.

The Wheel of Time-plot
Dat Liandrin zo neergelegd wordt kan problematisch worden. het lijkt er namelijk op dat twee compleet andere personages in The Wheel of Time samengevoegd worden.

In de boeken van Robert Jordan weet een Red Ajah genaamd Elaida populair te worden binnen de Aes Sedai. Ze neemt de Amyrlin Seat zelfs over van Siuan Sanche, wat voor een complete situatie voor Moiraine zorgt. Die verliest namelijk haar sterkste bondgenoot binnen de White Tower.

Liandrin is in de boeken iemand die in later in het verhaal een Darkfriend blijkt te zijn, een lid van de geheime Black Ajah, die de Dark One dient.

In het boek worden de twee figuren ogenschijnlijk samengevoegd, wat een vrij pijnlijk feit is, want nu begint de serie ver vooruit te lopen en lijkt het erop dat bepaalde personages overgesimpliceerd en samengevoegd worden. Daarmee riskeert men de kritiek op instituten zoals de White Tower teniet te doen, terwijl de boeken daar flink nadruk op legden.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' zorgt voor enorm 'The Big Bang Theory'-plotgat
Series / Featured

'Young Sheldon' zorgt voor enorm 'The Big Bang Theory'-plotgat

The Big Bang Theory-serie Young Sheldon bevat heel wat fouten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 8 van het vijfde seizoen van de serie Young Sheldon zorgt per ongeluk voor een plotgat ten aanzien van The Big Bang Theory. Daar gaan we in dit artikel op in; let dus op voor SPOILERS.

De serie Young Sheldon heeft dit seizoen uitgelegd waarom Sheldon als volwassene een hekel heeft aan techneuten. En loste het plotgat op waarom de Cooper-tweeling losse slaapkamers had. Maar de prequel spreekt de originele serie ook op een aantal verschillende manieren tegen. Waaronder eentje die de nodige vraagtekens plaatst bij een vroege interactie tussen Sheldon en Leonard in The Big Bang Theory.

Young Sheldon-plotgat
In de nieuwe aflevering bemoedigt Mary het eerlijke gedrag van haar zoon. George is wat realistischer en legt uit dat iedereen liegt. End at liegen niet altijd slecht is. Soms liegt iemand om te voorkomen dat je iemand pijn doet met de waarheid.

Voor Sheldon was dat moeilijk te accepteren. Wat voor een deel uitlegt waarom hij soms grof en ongevoelig doet tegen zijn vrienden. Opvallend genoeg leert Sheldon dezelfde les van Leonard in het eerste jaar van The Big Bang Theory.

Leonard deelt ongeveer dezelfde woorden en legt 't ook ongeveer hetzelfde uit. Het is gek dat Sheldon niet ziet dat het dezelfde les is die hij jaren eerder al leerde.

En laat weer zien dat Sheldon's herinneringen aan zijn pa in The Big Bang Theory niet altijd betrouwbaar zijn. Sinds Young Sheldon debuteerde in 2017 zien we een George die een prima familieman is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van serie 'Truth Be Told'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van serie 'Truth Be Told'

De serie blijft de verwachtingen waarmaken en is daarom verlengd met een derde seizoen...

Je moet er een klein beetje voor te vinden zijn, maar de reeks Truth Be Told kan duidelijk rekenen op heel wat fans. Het is dan ook omwille van deze reden dat Apple de serie heeft verlengd met een derde seizoen.

Verantwoordelijk voor het derde seizoen is niemand minder dan Maisha Closson. Haar kennen we natuurlijk onder meer van Claws evenals van How to Get Away with Murder. Zij zal bovendien eveneens dienst doen als showrunner en uitvoerend producent.

Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met deze serie heeft nog alle mogelijkheden om dat te doen. De eerste twee seizoenen van de reeks zijn immers gewoon nog te bekijken op Apple TV+.

True-crime podcasts
In de serie Truth Be Told nemen we een duik in de wereld van de true-crime podcasts. In de serie speelt Octavia Spencer de hoofdrol van Poppy Scoville. Zij zet alles (inclusief haar eigen leven) op het spel om gerechtigheid na te streven.

Dat er een derde seizoen van Truth Be Told zal verschijnen is uiteraard goed nieuws voor de fans. Wanneer we dat derde seizoen ongeveer mogen verwachten is tot dusver echter nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ abonnees opgelet: weer een drukke week met veel nieuwe series
Series / Featured

Disney+ abonnees opgelet: weer een drukke week met veel nieuwe series

Dit is allemaal nieuw op streamingdienst Disney+ deze week; het is veel!

Elke zaterdag kijken we naar de nieuwe series die je kan bingen op Disney+. Deze week zijn er weer heel wat nieuwe afleveringen van series vrijgegeven op woensdag, en kregen we een paar series met een compleet seizoen. Daaronder bevindt zich ook de echte aanrader Babylon Berlin.

Hawkeye (S01E04): Geheimen worden onthuld met als hoogtepunt een strijd tussen twee tegenstanders.

American Horror Story (S10E08): De president heeft morele bezwaren tegen een deal die hij moet sluiten.

Disney Insider (S01E12): Encanto componeren, Nat Geo's Day to Night Photography, Micky: The True Original tentoonstellen.

Dopesick (S01E06): Richard Sackler wordt geconfronteerd met een catastrofale uitdaging.

The Big Leap (S01E02): De spanningen lopen op als de audities beginnen.

What We Do in the Shadows (S03E07): Twee reizigers lijden schipbreuk en een pop loopt weg van huis.

Babylon Berlin (seizoen 1-3): Deze serie draait om de politieke ontwikkelingen in de Weimarrepubliek waardoor het nationaalsocialisme opkwam. Door de ogen van een jonge politie-inspecteur wordt een blik geworpen op de roerige jaren 20.

Home Ground (seizoen 1 en 2): Een dramaserie over Helena Mikkelsens strijd om het te maken als Europa's eerste voetbalcoach voor een mannenploeg in de nationale eerste klasse in Noorwegen.

The Gloaming (seizoen 1): Wanneer een vrouw op brute wijze om het leven wordt gebracht, worden de aanwijzingen rond haar dood in verband gebracht met moorden uit het heden en verleden. In het centrum van dit verhaal bevinden zich twee rechercheurs met een verleden.

Humans (seizoen 1-3): Synths zijn geavanceerde robotbedienden, maar af en toe doen ze iets bijna menselijks. Kan een robot ooit denken en voelen zoals wij? En als dat zo is, wat doen we er dan aan?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo gek zijn fans op 'La Casa de Papel': Lang leve het Verzet
Series / Video/clip/featurette

Zo gek zijn fans op 'La Casa de Papel': Lang leve het Verzet

Netflix komt met een opvallende video vol La Casa de Papel-fans: Lang leve het Verzet.

Met de titel Lang leve het Verzet heeft Netflix een video online gezet voor de serie La Casa de Papel a.k.a. Money Heist. De serie werd begin deze maand afgerond met de laatste reeks afleveringen van seizoen vijf.

De serie blijkt een groot succes voor Netflix. Naast dat de streamingdienst de Spaanse misdaadserie flink promoot heeft La Casa de Papel ook gewoon heel veel fans over de gehele wereld. En daar is Netflix heel erg blij mee.

La Casa de Papel is een van de eerste bewijzen dat internationale / niet Engelstalige series het ook goed kunnen doen bij het grote publiek. Voor Netflix is dat belangrijk in de strijd met de grote Hollywood-streamingdiensten die vooral mikken op grootse Engelstalige series.

Video: Lang leve het Verzet
Bij de video op YouTube valt te lezen: "Dit verhaal is niet meer van de bende. Het is van jullie. Aan de miljoenen fans die ons van over de hele wereld hebben gesteund. Bedankt voor jullie steun, en lang leve het Verzet."

Bekijk de complete serie La Casa de Papel nu op Netflix en in 2023 verschijnt een spin-off over het personage Berlin.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple bestelt nieuwe thrillerserie met opvallende naam en indrukwekkende cast
Series / Nieuws

Apple bestelt nieuwe thrillerserie met opvallende naam en indrukwekkende cast

De cast die het bedrijf voor de nieuwe serie samen heeft gebracht is alvast indrukwekkend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Apple heeft voor haar streamingdienst Apple TV+ een gloednieuwe thrillerserie aangekondigd. De reeks luistert naar de naam Disclaimer en de cast die bij elkaar werd gesprokkeld laat alvast het beste vermoeden.

De serie Disclaimer is gebaseerd op een roman van Renee Knight. Ze vertelt het verhaal van een televisiedocumentairemaker die carrière heeft gemaakt door de fouten bloot te leggen die een bepaald bedrijf heeft gemaakt.

Indrukwekkende cast
Het team dat bij elkaar werd gesprokkeld voor deze reeks zorgt ervoor dat de verwachtingen meteen hooggespannen staan. In eerste instantie is aangesteld als regisseur voor de reeks de winnaar van meerdere Academy Awards, Alfonso Cuarón. Hij was eerder ook al betrokken bij Believe.

Eén van de hoofdrollen is dan weer weggelegd voor niemand minder dan Cate Blanchett. De reeks betekent verder ook meteen het seriedebuut van Kevin Kline.

Deze nieuwe thrillerserie Disclaimer is het eerste project dat afkomstig is van de hand van Cuarón en deel uitmaakt van de meerjarige overeenkomst die werd afgesloten met Apple TV+.

Wanneer de serie Disclaimer te zien zal zijn werd voorlopig nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Thora Birch verlaat Tim Burtons 'Addams Family'-serie 'Wednesday'
Series / Nieuws

Thora Birch verlaat Tim Burtons 'Addams Family'-serie 'Wednesday'

Door persoonlijke omstandigheden was Birch genoodzaakt om de serie te verlaten.

Thora Birch (The Last Black Man in San Francisco, The Walking Dead) zal niet langer te zien zijn in Tim Burtons live-action Addams Family spinoff-serie Wednesday).

De opnames van de serie vinden momenteel plaats in Roemenië. Jenna Ortega speelt de rol van Wednesday Addams, die studeert aan de Nevermore Academy.

Volgens bronnen heeft Birch de productie moeten verlaten vanwege een ziekte geval in haar familie. MGM zou hebben laten dat Birch niet meer terug zal keren. De actrice had blijkbaar al een groot deel van haar aandeel als Tamara Novak, toezichthouder van Wednesday's campus, opgenomen.

[b]Birch niet helemaal weg

Het lijkt er echter wel op dat Birch gewoon te zien zal zijn in de serie. Producenten zullen namelijk een nieuw personage toevoegen, dat een deel van de verhaallijn over zal nemen. In welke mate dit zal zijn, is echter nog onbekend.

Naast Birch en Ortega zien we in de serie ook Catherine Zeta-Jones (als Morticia Addams) en Luis Guzman (als Gomez Addams). Scenaristen zijn Al Gough en Miles Miller, terwijl Burton regisseert.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-actrice over terugkeer Rick Grimes
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-actrice over terugkeer Rick Grimes

The Walking Dead brengt Rick Grimes straks terug en we weten nu wat met hem gebeurd is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Is Jadis nou vriend of vijand van Rick Grimes? Nadat een Civic Republic Military-helicopter Anne/Jadis en een gruwelijk gewonde Rick Grimes weg transporteert, hebben we hem niet meer gezien. Wel hoorden we dat Rick in Philadelphia zit.

Rick werd nog ingeruild door Jadis voor een positie binnen de Civic Republic. Ze redde zijn leven en maakte van hem een 'B', zodat hij niet ingezet zou worden als testsubject voor Project Votus. Een gruwelijk lot is hem daarmee bewaard gebleven.

Wat is Jadis voor Rick?
Was Rick een vriend, of gewoon het kaartje voor Jadis naar de Civic Republic?

"Kan ze niet allebei zijn? Ze brengt veel tijd voor met Rick, voelt veel respect voor hem en wil duidelijk voor hem zorgen," aldus actrice Polyanna McIntosh tijdens Talking Dead.

"Ik heb het gevoel dat er een oprechte reactie op zijn situatie was: 'Hoe ga ik hem redden en in de heli krijgen?' En: 'Ik ga dit zeggen, dit is hoe we het werkende krijgen'."

Nu is het vooral wachten op het moment dat we Rick eindelijk terug zien keren in de franchise.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zijn helemaal kapot nu Netflix weer een serie cancelt
Series / Nieuws

Fans zijn helemaal kapot nu Netflix weer een serie cancelt

Cowboy Bebop stopt al na 1 seizoen en dat vinden fans echt heel erg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week hoorden we dat Netflix de stekker trekt uit een van z'n meest recente live-action anime verfilmingen: Cowboy Bebop. Nog geen maand nadat de serie van start ging op de streamingdienst, valt het doek al.

Hoewel Cowboy Bebop niet de meest geliefde anime van de wereld was, hadden fans meer gewild en vooral ook op meer gehoopt voor de hoofdrolspelers.

Teleurgestelde Cowboy Bebop-fans
Op sociale media gaan fans helemaal los nu blijkt dat de serie Cowboy Bebop niet meer verder gaat. Ze voelen vooral mee met hoofdrolspeler John Cho, die z'n hart en ziel in de serie gestoken heeft. Bovendien ging hij erg ver, want hij raakte gewond bij het uitvoeren van een stunt.

Hoewel er veel te bekritiseren valt rond Cowboy Bebop, verdient de cast op z'n minst lof voor 't feit dat ze heel erg sterk geprobeerd heeft te voldoen aan het bronmateriaal en de hoge verwachtingen die de liefhebbers hebben.

De tien afleveringen van de serie zijn dus de enigen die we hebben. Cowboy Bebop-fans zijn duidelijk teleurgesteld en dat lees je hieronder.

Cowboy Bebop stream je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waanzinnige gastrol in 'Yellowstone'-prequelserie '1883'
Series / Nieuws

Waanzinnige gastrol in 'Yellowstone'-prequelserie '1883'

Niemand minder dan Tom Hanks speelt een rol in de tweede aflevering van 1883.

Volgens de website Deadline heeft Oscarwinnaar Tom Hanks (News of the World) zich gemeld voor een gastrol in de Yellowstone-prequelserie 1883, die gemaakt wordt door Yellowstone-maker Taylor Sheridan.

Het is de bedoeling dat de superster volgende week op 19 december zijn debuut maakt in de serie die op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ wordt uitgezonden.

Hanks zal naar verwachting in de tweede aflevering opduiken en de rol van een driesterrengeneraal spelen, in een flashback-scène. Zeker iets om naar uit te kijken.

Meer grote gastrollen in 1883
In een interview met Deadline hintte Sheridan verder dat de kijkers gedurende het eerste seizoen meer verrassingen zouden mogen verwachten. In 1883 zijn er sowieso rollen voor Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Isabel May en LaMonica Garrett. De grote naam Billy Bob Thornton heeft een gastrol.

1883 is gemaakt door Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, die vooral bekend is vanwege zijn tv-series zoals Veronica Mars en Sons of Anarchy en de scripts voor films als Sicario en Hell or High Water.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' toch niet klaar?
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' toch niet klaar?

De serie The Walking Dead: World Beyond lijkt toch op een andere manier door te kunnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van The Walking Dead: World Beyond is bereikt. Maar is dat ook het einde van de personages? Daar lijkt het niet op.

De laatste aflevering van The Walking Dead: World Beyond, The Last Light, eindigt ermee dat Warrant Officer Jadis Stokes opklimt binnen de rangen van de Civic Republic Military. Haar voorganger, Lt. Col. Elizabeth Kublek zit vast voor hoogverraad. Voor de Endlings, Iris, Hope, Elton en Silas, geldt dat het einde van World Beyond slechts het begin is.

Nog niet klaar!
"Dit is allemaal een heel, heel groot verhaal en elk van deze mensen, elk van deze personages, maakt onderdeel uit van dat verhaal," vertelde Scott Gimple, medebedenker van World Beyond en Chief Content Officer van het The Walking Dead Universe tijdens een interview met Entertainment Weekly.

"Maar het verhaal gaat verder. We hebben goede hoop om dit voort te kunnen zetten."

De serie The Walking Dead: World Beyond werd vanaf het begin neergezet als een serie die slechts twee seizoenen en twintig afleveringen zou krijgen. DOor de finale en de post-credits epiloog, weten we dat het verhaal door gaat.

"We hopen en dromen en wensen dat we door kunnen. We maken plannen en we veranderen die. We willen dit verhaal ook voortzetten."

The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Midnight Mass'-maker onthult nieuwe serie
Series / Nieuws

'Midnight Mass'-maker onthult nieuwe serie

Netflix en Mike Flanaghan werken samen aan The Fall of the House of Usher.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dankzij projecten als The Haunting of Hill House en Midnight Mass heeft Mike Flanagan zich weten te profileren als een van de beste genre-verhalenvertellers van dit moment.

Zijn nieuwste project voor Netflix wordt een serie gebaseerd op The Fall of the House of Usher van Edgar Allan Poe. Ter ere van 't feit dat de serie bijna opgenomen wordt, heeft Flanagan de eerste castleden onthuld: Frank Langella, Carla Gugino, Carl Lumbly, Mary McDonnell en Star Wars-legende Mark Hamill.

The Fall of the House of Usher
Flanagan onthulde ook een paar omschrijvingen van de personages. Zo speelt Langella de rol van Roderick Usher, de "boomlange patriarch van de Usher-dynastie". McDonnell is te zien als de "zus van Roderick en verborgen baas van de Usher-dynastie". De rol van Lumbly is die van "Poe's legendarische onderzoeker C. Auguste Dupin".

Verder vertelde Flanagan niet welke rol Gugino speelt. Van Mark Hamill zei hij enkel dat hij "een personage speelt dat zich verrassend thuis voelt in de schaduwen".

The Fall of the House of Usher vertelt de vreselijke gebeurtenissen die de ooit zo grote Usher-dynastie treffen, waardoor deze helemaal vervalt.

Flanagan maakt acht afleveringen in de miniserie. Verder maakte hij bekend deze week nog meer castleden te onthullen van The Fall of the House of Usher.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Pokémon'-foto onthult drastisch andere richting voor de franchise
Series / Nieuws

Nieuwe 'Pokémon'-foto onthult drastisch andere richting voor de franchise

De Pokemon-franchise gaat een nieuwe kans op en dat wordt heel opvallend.

Pokemon-fans gaan richting een uitzonderlijke tijd. De franchise opereert in een multiversum. Elk medium bestaat in een wereld die helemaal op zichzelf staat. Pokemon deelt zijn wonderlijke wezens met elk van die wereld.

In de anime is het multiversum niet heel breed verkend, Ash is daar altijd centraal in geweest. Maar nu is het multiversum ook in de anime helemaal opengegooid. De nieuwste aflevering van Pokemon Journeys deed dat namelijk.

Pokemon-multiversum
Het multiversum opende toen Dialga en Palkia een scheur in de realiteit openden met een gevecht. Daardoor openden zich portalen naar een andere realiteit. De aflevering eindigde ermee dat Ash zichzelf ontmoette.

Nieuwe promo's van de serie laten nu ook zien wat we dan te zien gaan krijgen. Het tweedelige avontuur gaat dit weekend door in Japan en heeft een tease gekregen van designer Shuhei Yasuda:

"Ash, Goh en Chloe uit een andere wereld volgen Dawn in aflevering 89 en komen terecht in aflevering 90. Elke verschijning en de speelsheid van de stemacteurs zijn geweldig. De kleine Ash, Goh, Chloe en Dawn-scènes zijn leuk en lief en ik vind het geweldig," deelde hij.

Dat niet alleen, er werd ook een mooie afbeelding vrijgegeven:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom is 'The Expanse' seizoen 6 zo kort?
Series / Featured

Waarom is 'The Expanse' seizoen 6 zo kort?

The Expanse kent een stuk minder afleveringen dan je zou willen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afwijkend van eerdere seizoenen, is de serie The Expanse seizoen 6 een stuk korter dan dan eerdere seizoenen. Maar er is een goede reden om aan te nemen waarom dit het geval is.

Het nieuwe seizoen van The Expanse telt straks slechts zes afleveringen. Die moeten het verhaal afronden, waarin nog altijd een groot conflict speelt tussen de Aarde, Mars en de Asteroid Belt. In de 24ste eeuw waarin de serie zich afspeelt hebben mensen grote delen van het Sol-systeem gekoloniseerd en zelfs mysterieuze poorten naar andere werelden geopend.

Waarom een korter seizoen?
The Expanse ging van start op Syfy met een tien afleveringen tellend seizoen. De volgende twee seizoenen van de serie hebben 13 afleveringen gehad, waarna de show geannuleerd werd. Daarna pikte Prime Video de serie op, met een vierde en vijfde seizoen met elk tien afleveringen.

Met zes afleveringen is het seizoen een stuk korter.

De kans lijkt groot dat dit allemaal te maken heeft met het hoge budget dat vereist is voor de finale van de serie, vol dure actiescènes.

De zes afleveringen brengen in elk geval de oorlog tussen de binnenste systemen en de Belt tot een einde. Schrijver Ty Franck vertelde dat het "zes bepaald niet goedkope" afleveringen zijn. Het bijbehorende hoge budget maakte dat Amazon en Alcon uiteindelijk uitkwamen op een minimaal aantal afleveringen.

The Expanse stream je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto geeft eindelijk echt beeld van Master Chief in 'Halo'
Series / Foto's

Nieuwe foto geeft eindelijk echt beeld van Master Chief in 'Halo'

Master Chief ziet er heel tof uit op deze eerste foto van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pablo Schreiber is straks te zien als de Master Chief in de live-action verfilming van de populaire videogames. Dat is in de Halo-televisieserie die oorspronkelijk gemaakt werd voor televisiezender Showtime en nu ontwikkelt wordt voor streamingdienst Paramount+.

Schreiber draagt een zwaar harnas dat hoort bij de Master Chief, de meest geavanceerde soldaat van de Aarde in een 26ste eeuwse strijd tegen aliens die bekend staan als de Covenant.

Dit is Master Chief
Schreiber noemt het een enorme taak om de rol van Master Chief op zich te nemen. Alleen al vanwege de voorbereidingen die gedaan moesten worden.

"Het was een gigantische taak, van de toon weten te vinden, tot de gruwelijke taak van wakker worden ver voor de ochtend aanbrak om met mijn workout te beginnen, daarna door te gaan met de opnames en dan naar huis te gaan voor meer. Niets is gemakkelijk, maar ik zou niet willen dat het anders zou zijn", aldus de acteur.

Volgens Schreiber is de serie een "klassieke heldenreis". Eentje die "zich heel sterk afspeelt in het universum dat de videogames gemaakt hebben. Maar het is een televisieserie, dus we mogen ook het universum uitbreiden en daar verhalen in vertellen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans opgelet: HBO wil 'Six Feet Under' een vervolg geven
Series / Nieuws

Fans opgelet: HBO wil 'Six Feet Under' een vervolg geven

Six Feet Under heeft misschien wel het beste einde ooit voor een tv-serie.

Een vervolg op de serie Six Feet Under staat bij HBO in de kinderschoenen. Dit heeft Variety van zijn bronnen vernomen. De originele serie verscheen in 2001 op de betaalzender en stopte na vijf seizoenen.

Op dit moment is er geen schrijver aan het project verbonden. Ook zou er nog geen verhaallijn bepaald zijn, wat betekent dat het een reboot of een soort vervolg met bestaande personages uit de serie in het heden kan zijn. Maar daar is op dit moment nog geen beslissing over genomen.

De oorspronkelijke makers van de serie zijn Alan Ball en uitvoerende producenten Bob Greenblatt en David Janollari. Zij zijn betrokken bij de realisatie van het nieuwe project. Op dit moment is het onduidelijk of het project de discussiefase zal overleven, vooral gezien het feit dat de originele seriefinale wordt beschouwd als een van de beste en meest definitieve aller tijden.

Six Feet Under: topserie van HBO
De serie Six Feet Under wordt gezien als een van de beste van HBO. Er werden negen Emmy Awards, drie Screen Actors Guild Awards, drie Golden Globe Awards en een Peabody Award gewonnen.

[video]VT6Fq1ENb8s[/vdieo]

In Six Feet Under gaat over een familie van begrafenisondernemers. In de eerste aflevering komt het gezinshoofd, Nathaniel Fisher, om bij een verkeersongeluk. De daaropvolgende vijf seizoenen volgden de perikelen van de overgebleven familieleden; de weduwe Ruth (Frances Conroy), haar zoons Nate (Peter Krause) en David (Michael C. Hall) en de dochter Claire, gespeeld door Lauren Ambrose.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.