Fans zijn behoorlijk boos op HBO Max

Fans zijn behoorlijk boos op HBO Max

HBO Max wil een Six Feet Under-serie maken en dat vinden fans maar niets.

Jim Pedd, 14 december 2021 09:54

Variety wist vorige week op basis van anonieme bronnen te melden dat HBO Max werkt aan een vervolg op de serie Six Feet Under. Daar zijn fans zeker niet blij mee.
We leven in tijden waarin Hollywood-bedrijven nostalgie maximaal uitmelken. Vaak met groot succes (anders was deze nostalgie-golf ook niet ontstaan natuurlijk), maar soms ook zonder. Een van de pijnlijkere keuzes is de serie die moet volgen op Six Feet Under.

Six Feet Under-vervolg
In Six Feet Under volgden we gedurende 63 afleveringen het verhaal van de familie Fisher en hun medewerkers. Zij hebben een begrafenisonderneming in Los Angeles.

De serie wist 50 keer genomineerd te worden voor een Emmy Award - en won er negen - en werd voor meerdere Goden Globes genomineerd, waarvan er ook meerdere verzilverd werden.

Six Feet Under kent een begin, midden en einde. Een serie zoals je die zelden ziet, vooral eentje met zo'n goed einde als deze. Heel wat kijkers waren daar uiterst blij mee.

En daarom vinden ze het eigenlijk ook maar niets dat Six Feet Under een reboot krijgt in de vorm van een vervolg. Dave Schilling verwoordde het met name goed: "Een revival van Six Feet Under is een belediging voor het uitgangspunt van de serie, namelijk dat dingen tot een einde komen en we daar okay mee moeten zijn."


Lees meer over: HBO Max, Six Feet Under, Reboot

Informatie over de serie: Six Feet Under

Populair nieuws