search
Nieuw op Netflix: Meer drama en prachtige huizen in 'Selling Tampa'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Meer drama en prachtige huizen in 'Selling Tampa'

Heel wat prachtig vastgoed wordt verkocht in het zonnige Florida, maar drama is nooit ver weg...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Selling Sunset kunnen zich opmaken voor de komst van Selling Tampa. Deze nieuwe reeks is vanaf komende woensdag 15 december te bekijken op streamingdienst Netflix. Het spreekt voor zich dat er weer heel wat prachtig vastgoed voorbij zal komen.

In deze nieuwe reeks zien we uiteraard niet opnieuw het kantoor opdraven van de rijke Oppenheim broers. In plaats daarvan is het de beurt aan de Allure Realty Group. Voor dit kantoor geldt dat ze werkt met vrouwelijke, donkere makelaars die van wanten weten.

Eerder verscheen er uiteraard reeds een trailer van het eerste seizoen. Deze heeft meteen duidelijk gemaakt dat er weer heel wat prachtig vastgoed voorbij zal komen, maar er tegelijkertijd wederom sprake is van een gezonde dosis drama.

Zesdelige reeks
Selling Sunset is best een vermakelijke reeks, maar toch vallen de scores op de gespecialiseerde websites een beetje tegen. Op IMDB bijvoorbeeld haalt ze een score op moment van schrijven van 6,4/10. Kan Selling Tampa beter doen? De (nabije) toekomst zal het uitwijzen!

Selling Tamp is in ieder geval een zesdelige reeks die te bekijken is op streamingdienst Netflix vanaf aankomende woensdag 15 december 2021. De onderstaande trailer voorziet je alvast van een leuk voorsmaakje!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen