Netflix voegt deze 17 series nieuw toe in de rest van december

Netflix voegt 17 series toe in rest van december

De rest van december wordt een drukke en toffe maand op Netflix.

Jim Pedd, 14 december 2021 12:45

Netflix voegt deze maand een hele rits nieuwe series toe. Vandaag zetten we alles voor je op een rij wat we de komende veertien dagen nog kunnen verwachten op 's werelds grootste streamingdienst. En daar zit veel nieuws tussen!
VANAF 15 DECEMBER
Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

VANAF 17 DECEMBER
The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Fast & Furious Spy Racers (seizoen 6): Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatracecircuit te infiltreren als undercoverspionnen.

VANAF 19 DECEMBER
The Girl from Oslo: Als haar dochter wordt ontvoerd, reist een Noorse diplomaat naar het Midden-Oosten. Ze vertrouwt op oude vrienden en een groot geheim om haar dochter te helpen bevrijden.

VANAF 20 DECEMBER
Elite Short Stories: Samuel Omar: Nu in remissie, brengt Ander zijn zomer door met het helpen van Alexis - zijn chemopartner.

VANAF 22 DECEMBER
Emily in Paris (seizoen 2): Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

VANAF 23 DECEMBER
Elite Short Stories: Patrick: Patrick's reis naar een hutje in de bussen tijdens de feestdagen leidt tot een onverwachte maar grote uitkomst.

VANAF 24 DECEMBER
The Silent Sea: Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

VANAF 25 DECEMBER
Single’s Inferno: Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

VANAF 27 DECEMBER
Our Beloved Summer: Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.

VANAF 29 DECEMBER
Anxious People: Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

Café con aroma de mujer: Een remake van de klassieke telenovella uit 1994. Het liefdesverhaal tussen Giovata en Sebastián.

VANAF 30 DECEMBER
Kiz: Een meisje zoekt wraak voor de dood van haar broer.

VANAF 31 DECEMBER
Queer Eye (seizoen 6): Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close: Een nieuw Harlan Coben-mysterie met de kenmerkende blend van intriges, drama en geheimen.

Cobra Kai (seizoen 4): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

Lees meer over: Netflix, december, preview

Populair nieuws