3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Bram de Groot, 14-12-2021 10:50

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!
Ozark | Bing nu! | 3 seizoenen
Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas. Met onder meer Jason Bateman, Sofia Hublitz, Laura Linney, Skylar Gaertner en Jason Butler Harner en in januari verschijnt het laatste seizoen op Netflix.


Daredevil | Bing nu! | 3 seizoenen
Als onderdeel van dertien The Defenders-series op Netflix zie je in Daredevil hoe Matt Murdock, die als kind blind werd, overdag strijdt als advocaat en 's nachts vecht als superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell's Kitchen, New York. Met onder meer Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Rosario Dawson, Vincent D'Onofrio en Jon Bernthal.


Snowpiercer | Bing nu! | 2 seizoenen
Na de film is er nu ook de serie. Ook daarin is de aarde bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord. Met rollen voor Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright en Sean Bean start seizoen 3 in januari.


Lees meer over: Daredevil, Netflix, Snowpiercer, Ozark

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in